Merhaba. MHRS 'den göğüs hastalıkları için en erken 5 kasım'a randevu alabildiğim için burada belki bilen birileri vardır diye buraya yazıyorum. 24 Eylülde covid testim pozitif çıktı. Ateşsiz, bulantısız sadece nefes darlığı yoğunluklu geçirdim. 7 Ekimde karantinam bitti. Fakat öyle ki bu nefes darlığı denen illet covidten sonra da başıma bela oldu. 7 Ekimden bu yana geçen 16 gün içerisinde sanırım 1 hafta iyiydim gayet düzgün nefes alabiliyordum ta ki bu salı günü akşamı yine nefes darlığı başladı. Soğuktan mı oluyor neden oluyor anlamadım gitti. Çarşamba günü tekrar başlayan nefes darlığım perşembe günü geçtiyse de cuma günü sabah uyanmamla birlikte yine geldi. Cuma yani dün ve bugün tamamen nefes darlığıyla geçirdim. Not: Salı günü nefes darlığı başlamadan önce tuvalete girdiğimde malesef biraz ıkındım. Bu olaydan birkaç saat sonra nefes darlığı olmaya başladı ve bir türlü geçmek bilmedi. Ne yapmalıyım? Konuşabileceğim bir doktor vs yok mu? MHRS'de en yakın ve en uygun randevu ayın 5'inde yani neredeyse 2 hafta sonra (randevuyu aldım ama 2 hafta bekleyecek miyim?). Not: 190 boyunda 60 kiloyum (zayıfım) 24 yaşındayım çift doz biontech aşısının ikincisini 2 eylülde oldum. covid öncesinde 4 yıldır sigara kullanıyordum fakat 24 eylülden sonra yani pozitif testimden sonra bıraktım. Öğrenciyim. Not: 24 Eylülden beri her gün D vitamini ve C vitamini takviyesi kullanıyorum. Not: Okula gitmek için evden çıktığımda eğimli yolda yukarı doğru 5 dakika yürümek zorundayım her seferinde. Bu da korkutuyor. Çok çabuk yoruluyorum. |
Bildirim