Şimdi Ara

COVID-19'un modası artık geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazılarının hastalık günlüğü tuttuğu gibi biz de bu önlemlerin kaldırılış günlüğünü tutuyoruz. Modası geçmiş eşek kadar 22 olmuş ama küreselci ebeveynlerinin gözünde hala 19 olan, abartılmış ve bir takım kötü planların kaldıracı olarak kullanılmaya çalışılmış, mucitlerinin bir tarafında fena patlayacak olan, hakkında geniş bir yargılama sürecinin kapıda olduğu bu saçma salgın gündemini bırakın artık. Tabi canım bir savaş gündemi oldu, ardından ekonomik reset vesaire bişeyler çevireceksiniz biz de hemencecik unutacağız bu yaşananları. COVID-19'un modası artık geçti 




  • Pandemi sürecinde bir çok kişi şu veya bu gerekçeyle verilen deneysel ilaçları kullanmak, sonradan geliştirilen deneysel aşıları olmak zorunda kaldılar, gönüllü veya gönülsüz. Zamanla kullandırılan ilaçların veya aşıların bazı olumsuz etkileri görüldükçe de "sana söylüyom kızım sen anla gelinim" misali bi taraftan ilaçlar reçete edildi/kullandırıldı öte taraftan kan sulandırıcılar kullanılmaya veya kullandırtılmaya başlandı.Gel zaman bazı yan etkiler ortaya çıktıkça da "uzamış covid/long covid" kavramını icat ettiler.


    Evet covid modası geçti, olaya sağlık penceresinden bakarsak bundan sonra insanların karşılaşacağı bir çok hastalığın bağlantısını covid-19 ile ilişkilendirip kullanılan veya kullandırılan ilaçların/aşıların yan etkilerini perdelemek istiyorlar.


    Ekonomi penceresinden bakış açısını ben değerlendirmeyeyim...

  • Yelkenleri suya indirmeyin hemen, durun bakalim bu sonbahar yeniden hortlatilacak bu konu. Onca ulkeler Asi yasasini gecirip simdilik askiya aldilar. Simdilik biraz paydos yaptilar hepsi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Mart 2022; 23:52:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahte tiyatro iki sene sonunda bitti,bunun böyle olacağını o zaman söyledik. aşı/pcr olmayın dedik. aşı olan gönüllü kurbanlara geçmiş olsun....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 15 Nisan 2022; 20:24:23 >
  • Salgin sahneden indirildi ama gercek filmin provasi yapildi. Insanlar kisitlamaya alistirildi ve buna yeni normal dendi. Ozgurlugun QR Koduna bagli oldugu yeni bir hayat sizi bekliyor olacak. Ise once bu sene sonu dijital paradan baslanacak. Karbon ayak izi diye bir olay cikarilip aylik limitinize gore araba surebilecek ve seyahat edebileceksiniz. Akilli uslu durmazsaniz, yada asilarinizi olmazsaniz ne seyahat edebilir nede paranizla birsey alabilirsiniz. Cok uyardik ama herkes salgin hapini yuttu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lan 1 kişide demiyor bu dünyada felan neden enflasyon arttı diye.

  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Once bir salgin icat edildi, kullanim suresi dolunca hemen bir savas icat edildi. Yillardir tum dunyada tarimin lokal bazdaki ulkelerden alinip Çinde teknoloji uretilmesi gibi Ukrayna, Isoanya ve Guney amerika ulkelerine verilmesi sebebiyle Ukraynadan tahil yag gelmeyecek bahanesiyle gidalara zam yapildi. Savasi Rusya baslatti diye iklim yasalari sebebiyle ulkelerin komur ve nukleer enerjiden vazgecip Rus gazina bagimli yapilmasi sebebiyle parasi 2040 a kadar odenen Rus gazina yaptirim yapacagiz diye pahali alternatiflere yonelindi. Al sana suni enflasyon. Enflasyon bundan artiyor. Hepsi suni havagazi, zenginler bu enflasyondan yapilan kazanimla cebini doldururken fakirlerde kitlik ve pahalilikla savasin finans yukunu tum gucuyle sirtinda tasiyor. Millet semer istedikce sirtina vuruyorlar yeri geliyor Asi sirasinda yeri geliyor Yag kuyrugunda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    kitle müsait,enayi bol. medyadan iki pompaladın mı,tamamdırrrr

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Bu herkesin yapabileceği bir iş değil.

    Sağlam sermaye gerektirir. Sağlam organizasyon ve bağlantılar gerektirir.


    En başta çok tepelerden bağlantılar yapman lazım.

    COVID-19'un modası artık geçti


    COVID-19'un modası artık geçti
    COVID-19'un modası artık geçtiErkan Trükten 🇹🇷twitter
    “Bill Gates:"Kovid 19 sanıldığı kadar öldürücü değilmiş. Grip olmasa da Gribe benziyor"dedi. Ortalık karıştı. Şimdi bazıları soruyor? Peki aşı olmayanlar genç olmalarına rağmen neden öldü? Video cevabın bir kısmını içeriyor: Favipiravir'in acı hikâyesi: https://t.co/hxYOSDJuKy”
    https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1526286099735363584




  • bir tiyatro oynandı ve bitti; domuz gribi, kuş gribi bunun öncüleriydi, onlarda başarı sağlayamadılar ama bu sefer başarılı oldular.


    bana adeta düşman kesilen iş arkadaşlarım şimdi sen haklıymışsın diyorlar.

  • aşıkarşıtı A kullanıcısına yanıt
    Dur daha bitmedi, daha Süper asilar cikacak. Maymun cicegi virusu medya yoluyla hizla yayilmaya basladi bile. Tadini aldilar birkere, birakirlarmi oyle kolay, artik zabbaha kadar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    sen ne yiyip içiyorsun birader, kırmışsın sanki kafayı bi tık

  • Yok kardes ben egleniyorum. Birseyler yiyip icenler korkulariyla asidan asiya kosanlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.