< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 4 Eylül 2020; 19:32:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 4 Eylül 2020; 19:32:57 > |
"Yürüyüş pisti zaten çok tenha olduğu için" şeklinde belirtmiştim ama. Sabahın o saatinde 2 saat içerisinde karşılaştığım insan sayısı en fazla 15-20 civarındaydı. Şu da var kullandığımız maskelerin %100 oranında koruma sağladığından emin de değilim. Eğer önemliyse kullan-at maskelerden kullanıyordum. Tüm olasılıkların üzerinde özellikle durdum. Ev halkından test yapan olmadı ama 1 hafta üzerinden geçmesine rağmen semptom gösteren yok. Çatı dubleksinde yaşıyorum. Üst kat benim tecrit alanım. Şüphenin başladığı 13 Ağustos' tan beri kesin şekilde benim aşağı inmem onların yukarı çıkması yasak. Bir defa hastaneye giderken indim. Yemek, su alışverişi merdivenlerde yapılıyor ve merdiven boşluğu her gün çamaşırsuyu ile temizleniyor. Gelen yemekler kağıt bardak-tabak-çatal ile geliyor ve burada çöpe atılıyor. Buradan mutfağa geri dönecek eşya varsa bir kova çamaşırsuyuna batırılıp öyle gönderiliyor. Bu ortamda benden başka semptom gösteren olmaması onlardan bulaşmış olma olasılığını da düşürüyor.
|
Büyük geçmiş olsun. Bu melaneti başımızdan bi defedemedik. O diyor benim belirtiler şu, bu diyor belirtilerim bu. Ne abi bu lanetin kesin belirtisi? Ateş ok. Halsizlik ok. Öncesi?
Dünya çine bunun hesabını sormalı ama herkes bunu unuttu. Kimse çini hatırlamıyor artık. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 23 Ağustos 2020; 19:2:40 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|