Şimdi Ara

Coupling Dizisini İzliyen Varmı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle izleyin arkadaşlar süper dizidir :)

Jeff kotarır :)

Konu sürekli cinsellik üzerine galiba. Hoş da bir süre sonra sıkıyor.
    İkinci sezonda kalite bir seviye yukarıda olursa iyi olacak.

İlk sezona sabır edilerek izlenmesi gereken bir dizi. Aslında devam edebilirdi.

Susan'ın anneliği, Steve'in yapacağı babalık, yaşlanmak istemeyen Sally ve kadın delisi Patrick adına iki sezon daha sürmeliymiş.

Orijinalden alıntı: Antor

İngiliz yapımı olmasına rağmen şaşırdığım 2 yapımdan biri (diğeri family guy).
    Jeff aileden biri gibi sanki =) Ama bence mankind bir dizi sevgilinizle veya ailenizle izlemeyin

family guy ingiliz dizisi mı?
    konusunu bulamadım, çok güzel dizi, son sezondayım, jeff yok, bir duyuma göre aynı karakteri oynamak istememiş (sex manyağı, devamlı kadın muhabbeti yapan aptal rolü), bence diziyi dizi yapan jeff karakteri, şu anda 4. sezonu öylesine izliyorum, it crowd, inbetweeners ve coupling... ingiliz komedileri listeme girdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Black Books ekleyin listeye

ekledim, indirdim bile

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

ekledim, indirdim bile

Black Books da çok iyidir, Spaced'i öven çok ama ben şahsen beğenmedim pek onu.
    Jeff Murdock dizi tarihinde gördüğüm en komik karakterlerden biri olabilir. Trendeki kızla ilişkisi, İsrailli kızla olan olayları ve annesiyle olan ilişkisi daha da uzar çok efsane bir karakter. Dördüncü sezon Jeff'in olmaması nedeniyle biraz sönük geçse de iyiydi bence. Jeff yerine gelen Oliver karakteri de güzeldi ama Jeff kadar olamadı tabiki. Dizi her ne kadar Susan ve Steve arasındaki ilişki etrafında dönse de her karakter ayrı ayrı çok iyiydi.
    Ama İngiliz dizileri arasında hala favorim The It Crowd

• Büyük beklentiyle başladım. Elbette güldürdüğü yerler olmadı değil, finali de hoştu ancak daha iyisini beklerdim demezsem olmaz. Özellikle son sezon, sebebi ortada, düştü biraz daha dizi. Beklentimi tam karşılamamasının sebebi olarak dizinin ilişkilere dayanmasını gösteremeyeceğim. Zira hem dizide en sevdiğim sezon ilişkileri en çok konu alan sezon oldu (3) hem de böyle dizileri sevdim, severim. Tamamen cinsellik, ikili ilişkiler üzerine bir dizi. İşin duygusal boyutu karşılaştırılan diziler içinde ne Friends'teki, ne de HIMYM'daki kadar. Bir IT Crowd olamadı benim için. Jeff Murdock'a ayrı parantez açmak gerek, çok iyi karakterdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.