Şimdi Ara

Coupling Dizisini İzliyen Varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Sezonunu ekledim download listeme güzel bişeydir inşallah size güvenerek indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dizzyblue

quote:

Orjinalden alıntı: Antor

İngiliz yapımı olmasına rağmen şaşırdığım 2 yapımdan biri (diğeri family guy).
    Jeff aileden biri gibi sanki =) Ama bence mankind bir dizi sevgilinizle veya ailenizle izlemeyin

aileyle izlenmemeli kesinlikle haklısın ama sevgiliyle izlendiğinde çok daha eğlenceli olur gibi geliyor bana

Kesinlikle olmamalı hatta o diziye özel bir filtre yapmalılar dişi sinekler bile izleyememeli sadece erkekler görebilmeli duyabilmeli. Erkeklerin iç dünyasını o kadar deşifre eden bir dizi daha yoktur. Cem Yılmazın gündelik hayatımızı deşifre ettiği gibi o dizide erkeklerin iç dünyasının bir kısmını deşifre ediyor.

Göğüsler için 6000 kelime üretmiş bir karakterin (kahramanın) oynadığı diziden bahsediyoruz. Bikaç kuple...

Jeff'den "my advice is to get them off right after your shoes and before your trousers...that's the sock gap. miss it and suddenly you're a naked man in socks. no self-respecting woman will let a naked man in socks do the squelchy with her" bunu kız arkadaşım duymamalı görmemeli yoksa çorapla yakandığımda halim ne olur ?

Gene Jeff "steve, you know what the sentence of death is don't you? i don't mean the sentence of death like in executions and stuff, i mean the scary one. just five words steve. five little words..."where is this relationship going?"

Hayır hayır... "because he's jeff, and there's no known cure"

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

1.Sezonunu ekledim download listeme güzel bişeydir inşallah size güvenerek indiriyorum

emin ol değecek indirdiğine ;)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dizzyblue

quote:

İngiliz yapımı olmasına rağmen şaşırdığım 2 yapımdan biri (diğeri family guy).
    Jeff aileden biri gibi sanki =) Ama bence mankind bir dizi sevgilinizle veya ailenizle izlemeyin

aileyle izlenmemeli kesinlikle haklısın ama sevgiliyle izlendiğinde çok daha eğlenceli olur gibi geliyor bana

Kesinlikle olmamalı hatta o diziye özel bir filtre yapmalılar dişi sinekler bile izleyememeli sadece erkekler görebilmeli duyabilmeli. Erkeklerin iç dünyasını o kadar deşifre eden bir dizi daha yoktur. Cem Yılmazın gündelik hayatımızı deşifre ettiği gibi o dizide erkeklerin iç dünyasının bir kısmını deşifre ediyor.

Göğüsler için 6000 kelime üretmiş bir karakterin (kahramanın) oynadığı diziden bahsediyoruz. Bikaç kuple...

Jeff'den "my advice is to get them off right after your shoes and before your trousers...that's the sock gap. miss it and suddenly you're a naked man in socks. no self-respecting woman will let a naked man in socks do the squelchy with her" bunu kız arkadaşım duymamalı görmemeli yoksa çorapla yakandığımda halim ne olur ?

Gene Jeff "steve, you know what the sentence of death is don't you? i don't mean the sentence of death like in executions and stuff, i mean the scary one. just five words steve. five little words..."where is this relationship going?"

Hayır hayır... "because he's jeff, and there's no known cure"

işte tam da senin dediğin sbeplerden ötürü sevgiliyle izlenmeli, bunlara rağmen kız arkadaşınız size hala aşıksa o kız 'the one' olur, düşünün bi her türlü zayıflıklarınızla ve çoraplarınızla sizi sevmeye devam eden kadın tabi bu dizinin hakkını verebilecek kaç dişi vardır onu bilemiyorum

• bende linki buldum indiriyorum yarın başlıcam seyretmeye , 2-3yıl olmuştur heralde seyretmeyeli çok heyecanlıyım
  • UK versiyonu -> orjinaldir, mükemmeldir, kesinlikle tavsiye ederim

US versiyonu -> kötü bir kopyadır, berbattır, uzak durun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

UK versiyonu -> orjinaldir, mükemmeldir, kesinlikle tavsiye ederim

US versiyonu -> kötü bir kopyadır, berbattır, uzak durun..

+19071907
  • İlk bölümüne indirdim ilk başlarda bu ne felan dedim ama sonlara doğru olay netleşti sardı beni açıkcası Diğer bölümleride indiriyorum
  • ben ilk sezonu indirdim ama daha hiç izlemedim bugün başlıcam hepsi birden iyi gider
  • Bu kadar güzel yorumlardan sonra bende bir yerlerden bulup izleyeyim bakayım. Denildiği kadar varmıymış ?
  • indir bencede pişman olmazsın içinden geçenleri okuyor dizi
  • üstüne başka ingiliz komedisi tanımam.
    sex ve erkek-kadın ilişkileri üzerine olabilecek en komik dizidir kendisi.
    hele birde jeff diye bir karakter vardır ki... anlatılmaz, izlenir.

nipples, breast ve shadaim.
  • Aman allahım couplingi duyunca dayanamadım girdim..

Kesinlikle indir ve izle böyle orjinal espiriler ve relax dizi görmedim diyebilirim.

Ben bu zaman kadar sitcom tek derdim o da "married with children"..

Ama coupling ayrı bi dizi hakkaten arkadaşımızın dediği gibi bir erkeğin iç dünyasını bi dizi bu kadar

deşifre edebilir..

"breasts breasts breasts breasts" Jeff idolümsün
  • Elimde dvdleri mevcut fırsat bulursam yakında izlemeyi düşünüyorum.
  • Ah o Jeff'in saçmalıklarına hastayım yaa
  • İlk sezon 6 bölümü izledim bugün. Fena değil. Ama esprilerin hepsi tamamen cinsellik üzerine kurulu olduğu için bi yerden sonra espriyi tahmin edebiliyorsunuz.
    Ama yine de güldürüyor.
  • Elimde mevcut ama izlemek nasip olmadı henüz
  • kesinlikle izlemelisin indirip şahane bir dizidir çok feci güldürür zaten jeff e hayran olucaksın mutlaka izle
  • İzlemeyenler kaçırmasınlar. Hayatımda daha komik bir dizi izlemedim dersem yeridir. Hele Jeff tek kelimeyle harika. Jeff'in patronu olan hanımla tanıştığı ve yaşgününü kutladığı bölüm eşsizdir.

Kısa bir alıntı yapayım:

Jeff çıkma teklifi etmek için Julia'nın odasının kapısında heyecanını yatıştırmaya çalışmaktadır:

-OK, for my boys . . .

(İlk fırsatta deneyeceğim.)

Ayrıca dizide bahsedilen ve Jeff'in uyguladığı teknikler gerçek hayatta da oldukça işe yarıyor. İş görüşmesinde uyguladığı tekniği bizzat yaşadım. Ancak "giggle loop"tan kesinlikle uzak durulmalı :)
  • Coupling uk!!!!! friends dizi anlamında idolümdür ama copuling biraz bel atı olduğu için ayrı bir sınıflandırma yaptığımda çook ayrıdır yeri bende..elimde dvd leri var ve tüm replikleri ezberlesem bile hala aynı keyifle izlmekteyim..JEFF!!! SEN MÜTHİŞSİN!!!! SHAIDAM (bilir izleyenler)

fakat couplin amerika verisyonundan uzak durulmalıdır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.