Şimdi Ara

counter strike source zombi mod

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • counter strike source zombi mod nasıl zombie bot atılır oynayan var mı bi türlü zombie bot atamadım

• zombi bot olmaz ki aga netten oynanır zombi sadece? ben böyle biliyorum yani..
  • Yok kardeş bi ara vardı forum dada şimdi varmı bilmiyorum Çöp'e girmiş olabilir yani. Anahtar kelimelerle ara forum içinde
  • wayy warsa banada söleyn
  • forumda aradım konuyu buldum ama fazla anlamadım orda yazılanları yapmaya çalıştım komik durum oldu zombie skını yükle dediler yükledim bu sefer zombie bomba kuruyor snıper kullanıyor her işi yapıyo öyle bi tuhaf oldu
    ayrıca online nasıl oluyor hamachiden oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 20 Eylül 2010; 17:26:59 >
  • Online oynamak için sXe falan kurmak gerek.Ayrıca botlarla Zombie Mod oynanmaz
  • Zombie bot atmak için gerekli şeyler var, server pluginleri vesayre. Buyur bu ip'e gir zombie botlara karşı oynuyorsun; 212.175.66.90:27015
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.5 Serverları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce amxmodx kur,ardından zombie mod pluginlerini kur dosyları gereken yerlere at ve de düzenlemen gerekn dosyların hepsini düzenle ardından cstrike klasöründeli "liblist.gam" dosyasını aç "gamedll "dlls\mp.dll"" yazısının altına gel 1 satır kaydır boş olan yere gamedll "bilgisayarinda_yuklu_olan_bot_paketinin_adi" yaz sonra oyna.
    Ancak güzel olmuyor botlar zombie bile olsa düşmanları t veya ct olarak algılıor, mesela bot olan zombi bir terorist, takım arkadaşlarını zombi yapmaz.
    Tavsiyem bilgisayarına kur hamachi üzerinden arkadaşlarla oyna biz öyle yapıyorduk çok zevkli oluyordu

• Adam CS Source diyor akıllının biri de sXe diyor.

CS Source'da Zombie Mod botlarla oynanmıyor. Online oynanabilir sadece.
    Cs Source kurulu ise zaten Türkiye'de Zombie Mod veya Zombie Escape modu kurulu bir server şu anda yok. Vardı kapanmış.

Ama yeni nesil bir mod var. Botlar ile oynanabilen. Online tabi yine.

Zombie Riot deniyor. L4D tarzı bir şey.

Non-steam server olarak,

{Vampire}™Gaming//Zombie Massacre Server//Non-Steam
    212.175.66.90:27015

STEAM server istersen de

TurkOGP // Zombie Riot // STEAM
    188.132.221.83:27015

Eğer mod kurulum işlerinden anlıyorsan biraz bu modu kendi oyununa da kurabilirsin. Zombie skini falan filan kurarsın. Bot atınca botlar zombie olacaktır.
    Ama ayar yapabilmek lazım tabi :)

Türkiye'de CS Source'da patlama yaşansa da Zombie Escape Server falan açabilsek. Eskiden ne güzel 50/50 oynayan serverımız bir CSS UPDATE yüzünden kapatılmak zorunda kaldı.
    Ama elalem Cs1.6'dan ne zaman sıkılıp bırakacak merak içindeyim doğrusu. :)
    Valve'e de mesajımı yolluyorum. Yeni oyun çıkarırken özellikle Türkiye'de büyük reklam yapsınlar. Millet Cs1.6'nın daha iyisini görsün bari :)

• Bende sourcede bulamayınca 1.6 yöneldim ordan zombie servere katılıyorum yabancı Türk farketmiyor boş olan servera katılıyorum aradada harflife takılıyom millet bıkmıyor 1.6dan sourceye yönelseler güzel olur skin sitelerine bakıyorum hep sourceye çıkarıyorlar 1.6 yada 1.5 rağbet yok bizde tam tersi sourceye ilgi yok 1.6 1.5 var alışkanliktan oluyor bence Benim bile ilgimi çekiyor source fazla oynamıyorum 1.6 merak saldım oyunu modladım (silah insan vb) süper oldu
  • Holyzombie oyun nickin nedir?Benimki EmirTR belki gormussundur.Triond kurduğu swyi niye mg surf yaptı anlamadım.
  • Abi bir şey söyleyeceyim.Burada counter strike source varya boktan çünkü 1.6 daha iyi sizin sourceden daha iyi

• 1.5 de o kadar da güzel değil
  • abi ben hamachi servere nasıl girecem.
  • bot zombi atarsın ama bot seni öldürmez ne harket eder nede yanına gitinde seni bıçaklar öyle hatırlıyorum
  • xvint343 kullanıcısına yanıt
    güldürdün konuyu hortlattık kusura bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.