Şimdi Ara

Counter-Strike_Source_FINAL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkler bozulmuş arkadaşlar ama o sitede biraz araştırma yaparsanız bulursunuz.
    ANKARA/YENİMAHALLE
  • Yaaa bana bi PM atamadınız yaw.
    şimdi de linkler kırılmış diyonuz aaaa:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL

quote:

Orjinalden alıntı: gonulbas

bu oyunu internetten oynamak için steam'ı kurmak gerekiyor. fakat steam'ın bilgisayara indirilebilir versiyonu çok farklı boyutlarda dosyalar mevcut nette. acaba sadece counter strike source versiyonu için boyutu itibariyle hangisini indirebilirim. aslında steam full (740 MB) var ama bu birçok oyunu da destekliyor. boş yere bunu indirmek istemiyorum. bana gerekli olan cs source versiyonunu çalıştırsın yeter. link verirseniz sevinirim SAYGILARIMLA

Not: bilgisayara indirilebilir versiyonu olacak

dostum bu sitede açık link vermek yasak o yüzden pm atabilirim sadece

benim ozelede atarmisn bab pls su linki...

Beşiktaşlı Olmak Böyle Bir Şey!

• To punish and enslave...

• Techincal bacım saolsun bana bi CD sini yaptı updatelerle birlikte dehşet olmuş yavs eğer HL2 nin girafikleride aşağı yukarı böle olursa millet doom 3 deki gibi fazla terfi etmek zorunda kalmayacak sanırım. İmzamdaki sistemde 1024*768 de AntiAn. kapalı ve detail'ler medium'dayken 62 fps alıyom.Bu arada çocuktan link isteyip durmayın canım sizede bi CD yapsın postayla göndersin

Orjinalden alıntı: Solu

Techincal bacım saolsun bana bi CD sini yaptı updatelerle birlikte dehşet olmuş yavs eğer HL2 nin girafikleride aşağı yukarı böle olursa millet doom 3 deki gibi fazla terfi etmek zorunda kalmayacak sanırım. İmzamdaki sistemde 1024*768 de AntiAn. kapalı ve detail'ler medium'dayken 62 fps alıyom.Bu arada çocuktan link isteyip durmayın canım sizede bi CD yapsın postayla göndersin

E tabi aynı ildeysen şanslısın bende ankarada olanlarada ücretsiz yapabilirim..

• Tabii masrafını alırım

Techincal bacım saolsun bana bi CD sini yaptı updatelerle birlikte dehşet olmuş yavs eğer HL2 nin girafikleride aşağı yukarı böle olursa millet doom 3 deki gibi fazla terfi etmek zorunda kalmayacak sanırım. İmzamdaki sistemde 1024*768 de AntiAn. kapalı ve detail'ler medium'dayken 62 fps alıyom.Bu arada çocuktan link isteyip durmayın canım sizede bi CD yapsın postayla göndersin

posta işine girersek heralde batarım

valla pm atanların sayısı baya fazla :)

oyun kurulumu nasıl ama solu ?

felaket yaparım yaws

• quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL

quote:

posta işine girersek heralde batarım

valla pm atanların sayısı baya fazla :)

oyun kurulumu nasıl ama solu ?

felaket yaparım yaws

• quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Yaaa bana bi PM atamadınız yaw.
    şimdi de linkler kırılmış diyonuz aaaa:)

Aynı sitede bulabilirsin ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S!N@N -- 3 Kasım 2004, 17:49:50 >

Başka bir link bilen varsa dağıtsın şu millete sewabına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webche -- 3 Kasım 2004, 22:52:03 >
  • bizim cafede var condition zero çok güzel bir oyun bukadar olur yanii yanlız internet olmadan oynananmıyo landan oynamaya kalkışsan bile boş net yoksa o oyunda yok herseferinde steam server baglanıyo
  • Zeromu iyide biz burda source final den bahsediyoruz
    msi k7n2 delta2 lsr
    amd sempron 2800+
    256 mb ram
    80 gb hdd
    64 mb inno3d nvidia gf4 mx440
  • Oyun dehset bi sey ya ama makinan iyi olmasi lazim 128mb ekran karti tawsiye ederim arkadaslar herkeze iiyi oynamalar

Orjinalden alıntı: aksarif

9200se ile en dü_ük ayrlarm1 çook kötü yaa
    bende de hep 9200se war ama 5 tanesine 9550 aldim iste insallah onlar düzgün calisir.
    yoksaaaaa

yaa o ekran kartlarıyla nasıl oynayamssın. gforce mx440 la bile oynadım ben. arda az takılmalar olsada çok fazla rahatsız edici değildi.senin oynayamaman çok garip.

• yaa bu map olayını nasıl halletcez yaa varmı map indirebileceğimiz site.bilen varsa link felan versin bi zahmet.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.