Şimdi Ara

Counter-Strike_Source_FINAL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yenibir sürümmü ve oynayan varmı arkadaşlar nedir nasıl birşeydir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webche -- 27 Ekim 2004, 21:42:10 >

• Oynama imkanım olmadı işte güçten ama oldukça iyi olduğunu duydum incelemesinden falan. 1 cd lik başlı başına yeni bir oyun bu.
  • oyun için bana pm atın ben size link veririm yalnız kafanız karışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: webche

bu yenibir sürümmü ve oynayan varmı arkadaşlar nedir nasıl birşeydir..

Arkadaşım bu counter-strike'ın yeni versiyonudur... Tamamen yeni bir oyundur... Yeni bir sürüm diildir..
  • yaw iyide bende bir linki var karma karışık bişey yaw indiremedim gitti cd si varmı bunun yada bir bilen anlatıversin neleri indirmek gerekiyor..

Pm den tabi baside inmiş bir indirme link ide olabilir..
  • herkez pmlerini kontrol etsin :)
  • bu oyunu internetten oynamak için steam'ı kurmak gerekiyor. fakat steam'ın bilgisayara indirilebilir versiyonu çok farklı boyutlarda dosyalar mevcut nette. acaba sadece counter strike source versiyonu için boyutu itibariyle hangisini indirebilirim. aslında steam full (740 MB) var ama bu birçok oyunu da destekliyor. boş yere bunu indirmek istemiyorum. bana gerekli olan cs source versiyonunu çalıştırsın yeter. link verirseniz sevinirim SAYGILARIMLA

Not: bilgisayara indirilebilir versiyonu olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonulbas

bu oyunu internetten oynamak için steam'ı kurmak gerekiyor. fakat steam'ın bilgisayara indirilebilir versiyonu çok farklı boyutlarda dosyalar mevcut nette. acaba sadece counter strike source versiyonu için boyutu itibariyle hangisini indirebilirim. aslında steam full (740 MB) var ama bu birçok oyunu da destekliyor. boş yere bunu indirmek istemiyorum. bana gerekli olan cs source versiyonunu çalıştırsın yeter. link verirseniz sevinirim SAYGILARIMLA

Not: bilgisayara indirilebilir versiyonu olacak

dostum bu sitede açık link vermek yasak o yüzden pm atabilirim sadece
  • Evet link vermeyiniz..

Oyuna gelince, muhteşem olmuş grafikler, yapısı da baya çekici, tavsiye edilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Evet link vermeyiniz..

Oyuna gelince, muhteşem olmuş grafikler, yapısı da baya çekici, tavsiye edilir..

+1 Çok güsel olmuş..
  • Çok güzel olmuş herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL

herkez pmlerini kontrol etsin :)

Teşekkür ettim Dostum
  • vallaha önce bi ekran karti almam lazim arkadaslar

• cd olarak nezamana çıkar?
  • hah ben de bunu merak ediyorum...Download la ugrasmadan oyuna ne zmaan kavusuruz...? HL2 ile beraber düşünülür mü? Ya da çıkış tarihleri aynı mı olur?
  • nerden iniyo pm atın
  • arklar bende istiorum pm bakalım bi su oyuna :)

bende steam var ama steamle steamsiz fln ne fark var bunlarda ayrıca ilerlemeli mi oyun yoksa multiplay mi gene biras açıklama yapabilirmisiniz versiyonlarına göre bu oyunlar hakkında ???
  • TechnicaL bana atmıştı bende size attım Ordaki açıklamayı yapan arkadaş technical teşekkür edin bakiiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: webche

TechnicaL bana atmıştı bende size attım Ordaki açıklamayı yapan arkadaş technical teşekkür edin bakiiim

rus sitelerinde bile türkçe açıklama yaptık :)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
  • arkadaşlar updateleri indrimeyin adresler çok yavaş çalışıyor ben tüm updateleri indridim. yakında kendi ftp me atarım siz bana pm atın (internetten oynamak isteyenler )

eğer updateleri indirmezseniz botlarla lan play oynayabilirsiniz

oyuna bot ekleme komutu (bot_add)

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.