Yaw birisi şu oyunun komut ve mermi satın alma kısa yollarını yazsın int cafede çocuklarla başım belada valla
attında sekti heralde bir daha atarmısın
banada bir pm atsanız arkadaslar...Bizde bir deneyelim bakalım nasıl bişiymiş bu....
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
banada bir pm atsanız arkadaslar...Bizde bir deneyelim bakalım nasıl bişiymiş bu....
teşekkürler webche ve technicaL
Reca ederim ne demek
arkadaşlar banada..
quote:
Orjinalden alıntı: ultrati
arkadaşlar banada..
ok gönderdim
Not : UPDATELER 3 PARÇA OLDU YENİDEN GÜNCELLEYİNİZ
selam bende bi pm alabilmiryim mümkünse
quote:
Orjinalden alıntı: Ashkpirin
selam bende bi pm alabilmiryim mümkünse
gönderildi ok
herkese selam,
CS nin tam yabancısıyım ama çok merak ediyorum finali indirdim ancak network de oynama imkanım varmı? Bana baya bir karışık geldi,, bir de halflife kurulu olması gerekiyormu yine CS:Source Final için.... Nasıl olacak bu iş
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler,,
quote:
Orjinalden alıntı: koraykoru
herkese selam,
CS nin tam yabancısıyım ama çok merak ediyorum finali indirdim ancak network de oynama imkanım varmı? Bana baya bir karışık geldi,, bir de halflife kurulu olması gerekiyormu yine CS:Source Final için.... Nasıl olacak bu iş
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler,,
dostum half-life 2 tabanında bu oyun sen finali kurduysan başka bişeye gerek yok networkta sorunsuz oynuyor.
hl2 ve srcds adında 2 exe dosyam var,, biz burada arkadaşlar ile local networkde bu işi kıvırmak istiyoruz,,, direk çalıştırmak işe yaramıyor readme sinde parametreleri var onları da denedim ama hatalar verdi, bir şeyden emin olmamız lazım, bu iş local network de olurmu? Internet şartmı?? Yoksa ben bu CS den var mı geçeyim
teşekkür ettim,
Arkadaşlar oyunun full versiyonunu indirdim ve kurdum bence süper olmuş grafikler baya gelişmiş çok sevdim sizede öneririm...
hl2 ve srcds adında 2 exe dosyam var,, biz burada arkadaşlar ile local networkde bu işi kıvırmak istiyoruz,,, direk çalıştırmak işe yaramıyor readme sinde parametreleri var onları da denedim ama hatalar verdi, bir şeyden emin olmamız lazım, bu iş local network de olurmu? Internet şartmı?? Yoksa ben bu CS den var mı geçeyim
teşekkür ettim,
Networkte gayet güzel çalisiyor.Yapman gereken sourceyi kopyaladigin yerde crack diye bi klasör olmasi lazim onun içindeki dosyalari ana dizine kopyaliyosun hl2 ve diger exe dosyan degidiyor sonra hl2nin kisa yoluna readme.txt dosyasinda yazan komutu ekliyosun sonra bide yine readmede yaziyo steam.dll dosyasini siliyosun ve hl2 den oyun çalisiyor creat serverla oyun kuruyosun terminallerde fined setrver olmasi lazim ordan lan a giriyor senin kurdugun oyuna baglanabiliyo. Bu arada ben oyunu ögüldügü kadar sevmedim ileride tutlur ama bizim buralarda hala cs oynaniyo source tutlmadi grafik çok iyi ekran kartlari kötü ati9200 128 ama catismalarda biraz kasiliyo birde adamlar cok kolay ölüyo adam akilli catisma olmuyo
ekran kartlari idare eder demek istemistim ati9200 icin ama sirf source ve underground2 icin ati 9550 aldim farki olurmu onuda bilmiyorum yarari olurmu bilen varmi
quote:
Orjinalden alıntı: aksarif
ekran kartlari idare eder demek istemistim ati9200 icin ama sirf source ve underground2 icin ati 9550 aldim farki olurmu onuda bilmiyorum yarari olurmu bilen varmi
Mutlaka olacak tır yenilik herzaman iyidir ama fazlada gerek yoktu
Yani Upgreat yapcaksan tam yapacaksın
zahmet olmazsa bana da PM atın. inşallah torrent değildir. onlar çok yavaş