Şimdi Ara

counter-strike serverlara bakma zaman ogrenme vs.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    counter icin serverlarda kimler var mapte ne kdr zaman kalmısh gibi bilgileri ogrenmek icin program varmı varsa link verin pls....

• bencce oynasana forumundaki elemanlara sor
  • bende isterim
  • The All Seeing Eye programıyla bunları öğrenebilirsiniz.
  • o cod için deilmi?
  • Bu programla birçok online oyunun serverlarına bağlanabiliyor. COD'yi denemedim ama mutlaka o da vardır.
    CS'yi ise bizzat kullandığım için biliyorum.
  • dostum trial versiyon bu.full sürümü yokmu bu programın.bide mapin ne zman değişecegini nerden anlıcan zaman gostermiyo glba bu program.sadece oyuncuların oynadıgı süreyi gösteriyor....yardımcı olursan seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam
    Programın deneme sürümü olması pek birşey değiştirmiyor. Sürenin bitiminde 7 gün daha denemek istiyorum diyorsun ve sürekli böyle gidiyor. Gerekli ilacı da nette bulabiliyorsun zaten full sürüm yapmak için.
    Serverların olduğu ekranda aşağıda sağda mp_timeleft var ama doğru göstermiyor kaç dakika kaldığını. Onu oyuncuların fraglarına bakarak aşağı yukarı kestirebilirsin zaten. 5-6 gibi ise ortalama skor, yeni başlamışlardır, standart bir mapte 20-30 falan yapmışlarsa bitmesine en fazla 10-15 dakika kalmıştır gibi. Tabii fun maplerde bu rakamlar farklılık gösterir.
    Programda oyun olarak Half Life/CS yi, ülke olarak da Türkiye'yi seçerseniz bazı serverları kendisi bulabiliyor, ama genelde elle ekleniyor serverlar adreslerini yazarak. O aşamaya gelirseniz birkaç server adresi söylerim.

İyi oyunlar...
  • cok saol arkadaşım yardımların için tşkler....
  • Sen de sağol
  • bu programda otomatik girme yok galiba.mesela bi servera girmek istiyorsunuz dolu diyor.ayarlayıp biiri cıkınca girme özelliği yok galiba
  • Var.
    Server dolu diyorsa doludur veya down olmuştur muhtemelen. Bazen refresh yapılmadığı için server boş gözüküyor ama aslında dolmuş oluyor mesela, ona da dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 16 Ocak 2005, 15:28:57 >
  • evet var farkettim ama 5sn aralıklar la girmeye calısıyo.5sn icerisinde millet damlıyo....
  • Aslında daha kısa aralıklarla deneyen bir program bulabilsek iyi olurdu.
  • Ee peki server söyleyecek var mı aramızda !!

CS 1.5 ve CS-Source server bilen var mı yurtiçi !!
  • CS 1.5 serverları

cs.hebelek.com
    cs1.yenianet.net
    cs2.yenianet.net
    cs3.yenianet.net
    cs4.yenianet.net
    cs5.yenianet.net

Yenianet'lerin bazen birkaçı kapalı, birkaçı açık oluyor, hepsini denemek lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.