2005 Yılından beri aktif olan sunucularımız ve 160 kadar serverin aktif olması, farkımızı ve kalitemizi anlatmaya yeterli olacaktır. Yinede aklınızda şüphe bırakmayalım, bu adresten serverlarımıza bakabilirsiniz.http://www.oyunyoneticisi.com/sunucu.php www.OyunYoneticisi.Com
Tüm serverlarda lag ve loss garantisi sunulmaktadır ve ping değerleri 5-20 arasındadır.
Msn : server@oyunyoneticisi.com Tel : 0555 206 08 14
bol satışlar iyi kazançlar
Panel Güzelmiş.
Hayırlı işler.
Hayırlı işler
Konuyla alakalı değil ama birşe sormak istiyorum '' Admin Seviyesi '' var bu seviye kaç çeşit ve adminler hangi seviyede neler yapabiliyorlar
Örneğin şu şekilde adminlik yazıyorsun diyelim;
"admin" "123456" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
"abcdefghijklmnopqrstu" <--- şu kısım "Adminlik yetkileri"ni belirliyeceğin kısım. "a"<--- buda "Hesap yetkileri"ni berlileyeceğin kısım. Yetkilerin ayrıntılarını aşşağıda belirttim.
Adminlik yetkileri: --------------------------------------------------- a - komutlardan etkilenmeme (kick/ban/slap/slay/vb.) b - slot yetkisi (sunucudaki rezerve slotu kullanabilme) c - amx_kick komutunu kullanabilme d - amx_ban ve amx_unban komutlarini kullanabilme e - amx_slay ve amx_slap komutlarini kullanabilme f - amx_map komutunu kullanabilme g - amx_cvar komutunu kullanabilme h - amx_cfg komutunu kullanabilme i - amx_chat komutunu kullanabilme j - amx_vote komutunu kullanabilme k - sv_password komutuna erisim (amx_cvar ile) l - amx_rcon ve rcon_password komutlarina erisim (amx_cvar ile) m - ozel seviye A (ek pluginler icin) n - ozel seviye B o - ozel seviye C p - ozel seviye D q - ozel seviye E r - ozel seviye F s - ozel seviye G t - ozel seviye H u - menu erisimi z - oyuncu (admin degil)
Hesap yetkileri: --------------------------------------------------- a - yanlis sifre girildiginde oyundan atilmasi b - clan tag ile tanimlama c - steamid/wonid ile tanimlama d - IP ile tanimlama e - sifre kontrol edilmez (sadece nick/IP tanimlanabilir) k - buyuk kucuk harf duyarliligi
adminlik yazma yerindeki hızlı olduğu için tek tek düzenleme imkanı yok , sadece rcon yetkisi , normal yetkiler ve slot var.
adminleri text olarak düzenleme ekranında tüm yetkiler mevcuttur ;)
yorumlarınız için teşekkürler , server işi bizim işimiz ;)
Vallaha Hocam İşi Çok Geliştirmişsiniz Tbrkler Hayırlı Satışlar
sağolun ;)
ya karşedişm bişe soracam bende server sahibiyim oyun yönetcisinden paneli bulmadım nasıl oluor sadece panel göreüntüşeelr var panele giriş yok nasıl oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: roots111 ya karşedişm bişe soracam bende server sahibiyim oyun yönetcisinden paneli bulmadım nasıl oluor sadece panel göreüntüşeelr var panele giriş yok nasıl oluyor
Bu sorunun yeri burası değil.Server sahibi iseniz firma yetkilisiyle direkt irtibata geçin.Aşağıda iletişim bilgileri yazıyor.