Bildirim
Counter Strike : GO Xbox360 Gameplay
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dust ı ne hale getirmişler
ben beğenmedim... counter strike 1.5 uyarlansa xbox a, ilk ben alırdım herhalde...
eski counter tadını vermiyor çıkacak olan oyun...keşke eski oyun olsa
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 4 Eylül 2011; 18:31:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
dust ı ne hale getirmişler
ben beğenmedim... counter strike 1.5 uyarlansa xbox a, ilk ben alırdım herhalde...
eski counter tadını vermiyor çıkacak olan oyun...keşke eski oyun olsa
edit:imla
aynen bende begenmedim.
guzelim seriyi dandikleştirmişler iyice -
Bence güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Bence güzel.
Hocam sen de her oyunu beğeniyorsun yahu:) Biraz da senin yorumlara güvenerek Mortal Kombat Kollection'ı aldım, oyun hatalarla dolu. Valla pişman oldum aldığıma:) -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
quote:
Bence güzel.
Hocam sen de her oyunu beğeniyorsun yahu:) Biraz da senin yorumlara güvenerek Mortal Kombat Kollection'ı aldım, oyun hatalarla dolu. Valla pişman oldum aldığıma:)
Hata falan yok emin ol. Oyunu 200GS yaptım bıraktım zaten. Sarmıyor Mortal Kombat online.
-
ne zman çıkıyor ? -
quote:
quote:
quote:
Bence güzel.
Hocam sen de her oyunu beğeniyorsun yahu:) Biraz da senin yorumlara güvenerek Mortal Kombat Kollection'ı aldım, oyun hatalarla dolu. Valla pişman oldum aldığıma:)
Hata falan yok emin ol. Oyunu 200GS yaptım bıraktım zaten. Sarmıyor Mortal Kombat online.
:) Şu mikrofonu halledeyim, Live'da konuşuruz hocam. Gördüğüm hataları söylerim:)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bence güzel.
:) Şu mikrofonu halledeyim, Live'da konuşuruz hocam. Gördüğüm hataları söylerim:)
Beklerim.
-
Videoda başlarda oynayan adam kör galiba -
Çöp. -
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Çöp.
Prof geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Paypay88
quote:
Çöp.
Prof geldi.
TOXK kulübü üyeleri haricinde, oyunlar hakkındaki yorumlarına güvendiğim 4-5 üyeden biridir evo. Joseph ve Affliction var bir de. Gerçi Affliction son oyunda yanılttı ama olsun
Niye dalga geçtin anlamadım. -
Herkesin yorumu negatif olmus ancak ps3 de kesinlikle alinmaya deger bir oyun. pc ile cross platform olmasi ve klavye mouse destegi cok guzel ozellikler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Y4M4NL4R
Videoda başlarda oynayan adam kör galiba
-
Su videoyu izleyene kadar alma taraftariydim, artik kararsizim. -
Güzelim oyunu batırmışlar resmen. -
Yapmayin Allah askina CS mi kaldi artik bomba atis bile ayni duvardan dogru duzgun sekmiyor
(bu videoya pek bakmadim daha once BSC de izledigim video uzerinden bomba yorumunu yaptim) -
quote:
quote:
Çöp.
Prof geldi.
-
quote:
quote:
quote:
Çöp.
Prof geldi.
TOXK kulübü üyeleri haricinde, oyunlar hakkındaki yorumlarına güvendiğim 4-5 üyeden biridir evo. Joseph ve Affliction var bir de. Gerçi Affliction son oyunda yanılttı ama olsun
Niye dalga geçtin anlamadım.
daha oyun çıkmadan tek videodan oyuna çöp diyor ileriyi görebiliyor arkadaş ondan taktir ettimevo
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X