Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive oynayanlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir cs:go oyuncusu olarak bir sıkıntım var. Zamanında bilmediğim için oyuna yeni başlamama rağmen competitive (rekabetçi) oyun modunu oynadım ve silver 2 rütbesi aldım. Şu anda silver elite'ım ama daha fazla yükselemiyorum çünkü şu anda kendimi bayağı geliştirmiş, gold nova 2-3 seviyesine gelmiş olsam bile takım yüzünden rank atlayamıyorum. Oyunda 1. oluyorum, karşı takımdaki 1. oyuncudan bile daha fazla kill alıyorum fakat takımım o kadar kötü oynuyor ki resmen nişan almayı bilmiyorlar ve yeniliyorum. Artık iş tamamen şansa, takımın nasıl oynadığına kalmış bir durumda. Bu durumdan kurtulmanın tek çözümünün birkaç arkadaş bulup sürekli onlarla beraber oynamak olduğunu fark ettim (benden yüksek rankta olmaları gerekiyor). Acaba bana bu konuda yardım edebilecek birileri var mı? Silver elite'ım ama dediğim gibi diğer silver elite oyuncularına göre daha iyi oynadığımı düşünüyorum ve benimle oynayacak en az gold nova 2-3 ranka sahip iyi oyuncular arıyorum. Siz de tanımadığınız kişilerle oynayıp da işi şansa bırakmayı istemiyorsanız bu konuya mesaj atabilirsiniz.

• steamcommunity.com\id\camo98 ekle beraber oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold Nova 2 oldum bi aralar ama aşırı hile ile karşılaştığımdan düştüm.Hele Inferno haritasında neredeyse hep hile geldi.Takımın iyi olsa bile karşıya hile geldi mi işin çok zor.Hilecilerde 3 maçta 1 geliyor artık neredeyse.Rütbe kasmak için değilde eğlence için oyna bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.