Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
115
Favori
760.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aklıma şu fotoğraf geliyor hile suçlamaları görünce Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] 

    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]


    Silent WH, triggerbot şu bu hepsini de bir siz biliyorsunuz nova arkadaşlar

  • Youtubeda binlerce hile ile nasıl legit oynarım ve ban yemem tutorial videoları var, adam sinirlenmekdikçe sürece anlayamazsıniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 30 Mart 2023; 1:43:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara bir daha diyorum hile degil diyen biraksin oynamayi net hepsi hile adamlarin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt

    Mg rankı olup cs oynayan adamların kimseye hile demek hakkı yoktur. Hile dersede senin gibiler der videoları teker teker izledim hiç biri hile değil.

  • potur kullanıcısına yanıt

    hocam en basitinden ilk videonun 2:6. saniyesinde başlayan sekansta kapıdan long'a çıkan adam ölüyor, önünde iki kişi var, birisi site'a doğru kaçıyor diğeri pit'e. adam üç adım arkasında olan (ve sizin hile dediğiniz) takım arkadaşına iki kişi olduğunu, nerelere kaçtıklarını söylüyor olabilir ama siz pit'e bakan adama, "sağdakinin sesini alamazsın birader, hiç alamazsın" diyorsunuz. sesini almasına gerek yok, direkt önünde ölen takım arkadaşının info'su yeter.

    he takım arkadaşı info vermemiştir diye zanda bulunacaksanız ona bir şey diyemem. varsayımla itham olmaz zira.


    oyunda hileciler tabii ki var fakat oyunu çok iyi bilen, kontrol edilmesi gereken yerleri her daim kontrol eden ve iyi oyuncu olmasa bile bazen imkansız vuruşlar yapabilen insanlar da var. hangimiz bazen kendi aldığı kill için bile, ne yalan vurdum yahu, demedi ki?


    size tavsiyem faceit vs düşünmeniz. orada daha az şikayetçi olacağınızı düşünüyorum hilelerden.





  • Steam pazarında kutuların fiyatı %50 düştü ve şu an pazardan cs yi kaldırdılar. Sıkıntı nedir acaba?

  • Cei kullanıcısına yanıt

    Bilemiyoruz ama geri artar eski kasaların. Snakebite ve clutch kasası onlarca lira olacak

  • adamlar resmen karşıdakine göre pozisyon alıyor,çokta acemi yani aşırı belli ediyo aslında,bunlara hile değil diyen gerçekten var mı :D cs yi 1.3 ten beri oynuyorum,en az cs go yu oynamışımdır ama çok gördük bu adamlardan ,son videodaki en acemisiymiş şimdi izledimde :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 31 Mart 2023; 14:6:7 >
  • potur kullanıcısına yanıt

    son videoda 1:35 te ki olanı görüp hile demeyen varsa malesef cs bilmiyor diyebilirim,adamlar birini vururken değil en çok boş anlarda belli ediyor,kontrol etmesi gereken açıları hep es geçip sadece adamın oldugu yerlerde aim duraksıyor focuslanıyolar


    2# ilk video dakika 3te bombayı kuruyor ve arkadas duvara bakıyor dimi hosuna gitmiş olsa gerek madem ses aldın bişi yaptın insan bi kapıya aim alarak geriler bişi yapar ama yok o ilk bi nereden geliyorlar diye geniş açı bi bakması lazım :D 1.6 çok çekmiştik bu adamlardan hepside sonra özür dilerdi ban kaldır diye :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 31 Mart 2023; 14:29:37 >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Millet anlamıyor harbiden kanıtlarla sunuyorsun adamlar hile değil diyor D:

  • Bir tane daha. 1 el he oyle aksama kadar yardıran biri değilim günde 1 maç belki haftada 1 denk gelen hep bunlar ama sorsan hile yok oyunda.arkadaşlarıda hile gibiydi bu arada üşendim şimdi geçen attığım videolardan sonra 2 yada 3 maçım

    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]PoturmTVyoutube
    Bu eleman da temiz :D tertemiz hem de. Level 30 bir sürü ıvır zıvırı var. Bu oyunda ben hariç herkes hile
    https://www.youtube.com/watch?v=6yqUI-5QQoc
  • Bu arada benim takımda full hile yoksa yenemezsin bunları :D

  • Ne alaka mg ile sen globalsın herhalde oyle oyundan anlasan bu attıgım butun vıdeolara hile dersin. bunlara hile değil diyen oyundan anlamıyordur yada kendisi de hiledir net bu kadar. ayrıca gel teke tek atalım kim mg gör

  • potur kullanıcısına yanıt

    Hocam ne desem nafile ama hazır cuma akşamı zaman boş diye tek tek açıklayayım(ilk videodan başlıyorum).


    İlk 1 dakika hiçbir şeyi açıklama ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Ondan sonra mid'den top mid'e gittiği yerde dark'ın ilk parçasını görüp sol ileri doğru ilerleyip long giriş kısmında car dahil her yeri tek tek kontrol etmiş. Bunda en ufak bir sıkıntı göremiyorum. Neyden şüphelendiniz anlamadım. Tünel pushladığı roundda flaş attıktan sonra tünel girişe aim koyarak çıkmış. Adam başka nereye bakarak çıkacaktı? Daha sonra yakın pillar'a aim koymuş. Çok standart bunlar. 10.roundda nade atarak midden tabanlayan bir kişiye B anchor bakmayacak da ne yapacak Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]  Ki demo playback'tan dolayı belki farketmemiş olabilirsiniz fakat ayağını görüyor çıkarken. Sonra normal bir vuruş var, 1hp kişi zaten. Mid'e doğru pushladığı yerde de double-door ortasına aim alarak çıkmış. Yani tekrar soruyorum, nereye baksaydı tatmin olurdunuz?

    İlk T roundda lower'da yüksekliğe bağlı olarak tahmini bir aim koymuş. Yani burada da bir olay yok. 20.roundda pite son hız ilerleyen kişiyi duymuştur. Oyunda ayak sesi çok uzağa gidebiliyor. Ki duymasa bile arkasındaki kişiler duymuş ve info vermiştir. Üstüne CT'den birisi, önündeki kişiyi AK ile vurmuş. Kendisinin Galil ile öldürdüğü kişi ise kendisine geri M4A1-S ile sıkıyor. Oyun oynarken en ufak şekilde düşünebilme kabiliyetine sahip olursa 2.bir long oyuncusu olduğu infosu gelir. Ki kill-cam'de takım arkadaşı 2 saniye civarı bir süresi var öldükten sonra görebildiği, pite doğru koştuğunu görebilir, infosunu verir. Bu 3 sebebin bir tanesine bile normal bir oyuncu sahip olsa zaten kontrol eder.

    21.roundda 30.saniyeden itibaren göstermişsiniz, roundda neler oldu bilemiyorum. Round devamında 2 AWP midden yürüyerek çıkan kişiye üçer mermi kaçırmış, karşıdaki ne kadar iyi-kötü olursa olsun roundun verilmemesi lazım baştan. Ki standart bir savaşa girmiş. Normal vurmuş.

    22.roundda yine bir sıkıntı göremedim, ayak sesi duyduğu yere doğru bir crosshair koymasında siz nasıl bir sıkıntı görebiliyorsunuz anlamadım. Kulaklığınızın kaliteli olduğuna emin misiniz? Adam koşarak gelmiş ve vurulmuş.

    23.round AWP silah ucunu YouTube video sıkıştırmasına rağmen görebiliyoruz, adam hayli hayli görmüştür.

    27.round AWP ile oynadığı için koşarak gitmesine ihtiyaç yok, ki AWP scope açıldığı zaman normal koşma eylemi yapsanız bile ayak sesi vermeden limitli bir hızda ilerlersiniz.

    Rakip birinciye denilecek pek bir şey yok, hatta hiçbir şey yok.


    Karşı dördüncü ve son videoya gelelim. AWP ile oynayışı sırası aim koymayı ses ile yapmış anlaşılan. Şu ana kadar gördüğüm en "şüpheli" oynayış, o da normal bir oyuncunun yapabilmesi gereken bir davranış. Yakın mesafe, önde koşarak gelen bir kişinin sesini duyduğu zaman catwalk aim koymaması lazım zaten peeklerken. Sonraki roundda double-door düz aim koyup vurmuş, yeniden soruyorum, nereye bakması sizi tatmin ederdi?

    Dark-CT AWP savaşlarında; 9.roundda ilkinde geçenlerin infosu yok, rastgele peek atıp riski alıp savaşı almış. Normal. 10.roundda geçen kişi aim alarak çıktığı için infosu var, ona göre zaten sağa aim alarak çıkmış. 12.round infosu yok gibi gözüküyor. 11.roundda neler yaşandı bilmiyorum, fakat 10.roundda aynısını yapmış, 11'de de aynısını yaptıysa 12.de infosuz rastgele açığa çıkacağına sağa aim alması daha mantıklı. Şüpheli derseniz bir bunu gösterebilirsiniz. Oyuncunun kendi erişiminde olmayan bir bilgi karşının pozisyonu, ve iyi bir peek atmış. 14.round plant infosu varken site'a cross alarak çıkmış, ve yeniden soruyorum, bu durumda karşıdaki 1v3 plant infosu geldiği zaman nereye aim alarak çıksaydı tatmin olurdunuz? 15.round dark-ct savaşında infosu var, zıplarken B'ye giden arkadaşı bakarak geçmiş. İkinci aldığı savaşta top mid'den dalarak gelebilecek bir kişiyi görüp gelip vurmuş. 22.roundda eğer long'da ikinci kişiyle savaşa girseydi ve sizi vursaydı biliyor ve bekliyor bizi diyecektiniz, mid'e gittiği zaman kaçıyor diyorsunuz.

    26.round haklısınız. Efsane vurmuş. Bunun gibi birçok round olsaydı o zaman şüpheyle yaklaşılırdı.

    Daha fazla incelemeye ihtiyaç duyarsanız açıklayalım hocam da, tarafsız yaklaşmıyorsunuz olaya. Rakibin yaptığı, gavurların "default" oynayış dediği, normalde oynaması gereken şekilde oynamasına hile diyorsunuz. Bu yaşınızda daha oyunda gelişme isteğiniz olmayabilir, fakat daha da gelişmek isterseniz şu videoları tavsiye ederim:


    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]TheWarOwlyoutube
    Counter-Strike: Global Offensive Tips & Tricks about crosshair placement. Learn the basics with clear examples and pro gameplay footage. This one simple rule will greatly improve your CS:GO game. For more CS:GO commentary, Subscribe! Twitter: http://www.twitter.com/thewarowl Facebook: http://www.facebook.com/thewarowl Twitch: http://www.twitch.tv/warowl Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/warowl Store! http://www.thewarowl.com/store/12-merchandise
    https://www.youtube.com/watch?v=li0qTAa6IHw

    Default oynayış dediğimiz adamın olabileceği potansiyel yerlere bakarak çıkma olayını eğer bilmiyorsanız öğrenmeniz gerekiyor. Adamın aim koyarak çıktı dediğiniz olaylarda zaten aim koyarak çıkması gerekiyor. Rastgele bir yere, veya ayak seviyesinde aim koyarak çıkıyorsanız dezavantajdasınız demektir.



    Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU]TheWarOwlyoutube
    Counter-Strike: Global Offensive tips and tricks! How to play CS:GO. This time we look at Where you can hear enemy footsteps, some spots on the map that give you information on enemy movements. For more CS:GO commentary, Subscribe! Facebook: http://www.facebook.com/thewarowl Twitter: http://www.twitter.com/thewarowl Twitch: http://www.twitch.tv/warowl Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/warowl
    https://www.youtube.com/watch?v=PALFwnEICuw

    Bu da eski bir video olsa da elzem bir olay. Bilmeniz gerekiyor. Yaptığınız çoğu olayda etrafınıza ses yayarsınız. Ve eğer harita bilginiz az buçuk varsa yaptığınız seslerin yayılacağı mesafeyi ortalama bilirsiniz. Aynı şekilde bildiğiniz zaman size gelen seslerin harita bilgisiyle birleşimiyle yakınlık, yükseklik, kişi sayısı ve aim koymanız gereken yerler beyninizde şema olarak oluşuyor, bunu da siz farkında olmadan oynayışınıza adapte edersiniz.


    Daha fazla açıklama isterseniz ciddi diyorum, yazın açıklayayım. Oynayışlarınızı geliştirmeniz zor olmayan bir oyun. Rainbow Six Siege gibi bir oyun değil bu, oyun oynayışınızı %100 arttırmak %10 efor istiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 31 Mart 2023; 21:36:37 >




  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

    Bu arada gece 2'de market geri açıldı ve fiyatlar sabit kaldı, hatta %10 civarı arttı ilkte. Talep birikimi oluştuğundan normal arzın üstünde alım oluştu.

  • potur kullanıcısına yanıt

    arkadaşların anlamadıgı durum şu,adamın aim koydugu yerler hep alakasız ,zaten belli etmemeye çalışıyor adam, bunun en iyi yoluda karşıdakine göre pozisyon almak,adam vurmak için acele etmiyor ,doğru şekilde cover alsa zaten ona yeter,siz de hile değil sanıyorsunuz,eğer ses kasıyorsanız duydugunuz taraftaki kapının kenarına duvarına vs aimi koyar beklersiniz bu adam hep geniş açı bakıyor etrafa ve hepside aa orda adammı varmış bakışı halinde ama hepsinide 1 sn'de öldürüyor :D



    herşeyi geçiyorum arkadaş şu videonun 1:34. dakikasını açın bu adam nereye aim alıyor ben söyliyim arkadaşın gözleri ekranda aşagıdaki adamı kestiği için kendi aimi nerede onun fakrında bile değil,orada o şekil duvara aim mi koyulur ,nasıl cs oynuyorsunuz normal geliyor size :D adam deli gibi kill alıyor ama aimi sabitlediği yerlere bak


    1:57 yavaş moda alın izleyim adam aimi nasıl karşıdakine göre oynatıyor,onu öldürdükten sonra ikinci adama aim koyuşa bakın bi de şaskdjşkasd arkadaşım sen neden duvarlara aim alıyosun böyle ya ,normali koyarsın aimini duvarın kenarına yavaş yavaş kaydırırsın oraya aim falan koyulmaz ,siz bu adamların hile oldugunu bile göremiyorsanız :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 2 Nisan 2023; 18:43:52 >




  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Abim eve döneyim yazacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

    Söylenecek bir şey yok ki kardeşim,1.3 ten beri oynuyorum o kadar çok hile gördüm ki ,onu geçtim 1.6 da hilesiz adam yoktu ,surf maplerinde bile bu adamlarla uğraştık biz,burada anca birbirnizin kafasını sisiriiz ,hileyi o zamanlar kullandığımda oldu bu yüzden gayette anlayabiliyorum gördüğümde, açmış adam sadece adam gösteren hileyi rol kesiyo ve bellide ediyor,cs hile kullananlar ve hile olduğunu çok iyi saklayan iki grup arasında oynanan bir oyun :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Aga bir tane degil ki bir suru su adam overwatch a dusuyor bunlar hile degil diyor iste. 4 kiside net hile bu arada ben artik 1-2 elde anliyorum hile olup olmadigini dedigin gibi adami duzgun izleseler ki youtube de yazdim detayli baksalar anlayacaklar zaten. Vallahi sagol sen cozdun mevzuyu bende mi sorun var diyorum kendi kendime. Bu arada rankim global benim oyle boost falan da degil oyunculugum iyidir ona ragmen bu adamlari vuramadim dusun. Su an rankim keles birde :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Ayrica hile bende kullandim banli bir suru hesabim var. İstesende istemesende wallhack acan birisi cok net anlasiliyor istedigi kadar saklasin. Gozu adamda aim yerlerde adama yaklasinca birden pro oluyorlar. 47484 tane isaret var adamlarin hile olduguna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.