Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim. pek anlamam sistemlerden ama benim PC'de anakart adı olarak Pegatron IPIEL-LA3(Eureka3) yazıyor ayrıca
    işlemci olarak Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @2.50 Ghz 2.50Ghz
    Bellek Ram : 4,00 GB
    Sistem Türü : 64 bit
    Ekran kartı ise NVIDIA GeForce GT 220 yazmakta

Özellikle CS GO yu full olmasada bir alt görüntüdede olur (en az 100fps) oynamak istiyorum sizce ne tür bir ekran kartı uygun olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11132-58-20g-hd4850-gddr3-1gb-256b-ati-radeon-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61115 sizce bu ekran kartı işe yararmı para olarak 300 Tl limitim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tnq

Pc Hp Pavilion psu modelini bilmiyorum malesef büyük ihtimal düşüktür

Hazir pc kasalarindaki psu lardaki malzeme kalitesi kotudur. uzun vadede mutlaka patlak verir. 12v dan 260w veriyorsa yillar gectikce 220w a kadar duser 3-4sene içinde. size ilaç olarak xilence 400w red wing ve sapphire 7770 1gb ddr5 yaziyorum. Ben everest 350w psu yuzunden (5aylik) athlon sistemimi yaktim. sonra o psuyu baska sisteme taktim o da yandi.

teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım :) peki benim gönderdiğim linkteki ekran kartı işe yaramazmı ayrıca onda 256bit yazıyor

Bu saatten sonra dx 10 e kartlari coptur. yerde gorsem almam. ikinci el full 4850 kayniyor bakarsan amd zamaninda iyi satmisti millete. bit onemli degil ki, bit ten daha onemli mimari bellek frekansi mhz var. bit en sonuncusu. bit i soyle dusun:

simdi kisa bir yol var ama cok dar(2şerit) dolayisiyla arabalar (veriler) cok yavas ilerliyorlar. birde otoban var daha uzun ama otomobiller daha rahat ilerledikleri için daha hizli ulasiyorlarlar. cpu mimarisindeki boru hatti da bu temele dayanir

Counter-Strike Server Lütfen
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki ozaman bi senin dediğin ekran kartına bakacağım birde sapphire hd6850 önermişlerdi ona bakacağım o nasıl bununla karşılaştırdığında
    6670 ile oynayamıyorsun ona gore hesabını yap 1366 76xx de 1 saatten sonra sapıtıyor.
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

6670 ile oynayamıyorsun ona gore hesabını yap 1366 76xx de 1 saatten sonra sapıtıyor.

Alıntıları Göster
    Aslında global off. oynayacağım dx 11 oyunlarla işim yok dersen hd4850 0 gddr5 versiyonundan alabilrisin sapphire'in tüm işini görecektir emin ol... ama güç kaynağın kaç watt ve modelide yazarsan biraz daha yardımcı olabiliriz... dx11 oynamayacağım diyorsan alabileceğin en performanslı kart hd4850 :) ama dx11 istiyorum dersen ucuza kaçarsan powercolor hd5670lerin performansı cidden iyi düsük çözünürlükte 720p yani... onun dısındaki seçenekler tabiki 7750 7770 ve 7790 olacaktır :) belki 6790'ıda araya katabiliriz 256 bit oldugu için :)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu

• quote:

peki ozaman bi senin dediğin ekran kartına bakacağım birde sapphire hd6850 önermişlerdi ona bakacağım o nasıl bununla karşılaştırdığında

Butceni zorlar diye demistim. 6850 en az kaliteli 500w ister 7790 da oyle o zaman corsair vs 550 ve 7790 alacaksin

Orijinalden alıntı: Guest-5AF373BF5

quote:

Butceni zorlar diye demistim. 6850 en az kaliteli 500w ister 7790 da oyle o zaman corsair vs 550 ve 7790 alacaksin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dikkat hplerin bazı kasalarının psu girişi bizim normalde kullandığımız standartlardan farklı...

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu

• Tnq T kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx650-dct-1gd5-gtx650-directcu-top-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64011

Anladığım kadarıyla grafik takıntın yok bu kart seni bayağı götürür sorunda çıkartmaz

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    aslında evet şimdilik sadece onu oynuyorum buyüzdende iyi bir ekran kartı alsammı almasammı diye karar veremedim acaba şimdilik böyle ucuz ama en azından kaliteli görüntü ve fps açısından tatmin edici ekran kartımı alsam diyorum 1-2 sene götürse beni ilerde zaten çok daha iyi bir ekran kartı alacağım :))
  • bütçeyi zorlarım ya o sorun değilde kararsızlık düşündürüyor işte insanı şimdiki ekran kartımla en düşük çözünürlükte oynuyorum bir üst çözünürlüğe bile razıyım ama fps hemen düşüyor beni 2 sene falan daha idare edecek bir kart olsa sonrasında zaten 500 600 tl bile ekran kartı alabilirim diye düşünüyorum

bütçeyi zorlarım ya o sorun değilde kararsızlık düşündürüyor işte insanı şimdiki ekran kartımla en düşük çözünürlükte oynuyorum bir üst çözünürlüğe bile razıyım ama fps hemen düşüyor beni 2 sene falan daha idare edecek bir kart olsa sonrasında zaten 500 600 tl bile ekran kartı alabilirim diye düşünüyorum
    7750 bıle alsan elındekı ekran kartına gore barız fps artısı olcak
    Apple Macbook Air 2020 M1 16GbRam 500Gb Nvme

• quote:

bütçeyi zorlarım ya o sorun değilde kararsızlık düşündürüyor işte insanı şimdiki ekran kartımla en düşük çözünürlükte oynuyorum bir üst çözünürlüğe bile razıyım ama fps hemen düşüyor beni 2 sene falan daha idare edecek bir kart olsa sonrasında zaten 500 600 tl bile ekran kartı alabilirim diye düşünüyorum

corsair vs550 ve 7790 seni 3yil idare eder, uçurur

benim kasada model kodunu girdimde pc yi buldumhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01806550&tmp_track_link=ot_faqs/top_issues/tr_tr/c01806550/loc:1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&product=3983900 işte kasa bu benim 300w yazıyor
    Apple Macbook Air 2020 M1 16GbRam 500Gb Nvme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.