Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Serverları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
2
Favori
1.149.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 88.255.78.162 serverimiz yeni acilmistir herkesi bekleriz..
  • buda bizim sunucumuz
    Sunucu ismi : HolyGuNs cLan server
    Sunucu ip adresi : 212.175.19.167:27015

sunucuda sabhtab aksama kadar admin bulunmaktadır hilesiz guzel bir sunucuda oynamak isteyen herkezi sunucumuza bekLeriz
  • ÇoK Sağolllun
  • Merhaba arkadaşlar bizimde güzel bi klanımız ve serverımız var. Kendine özgü bir konsepti olacak.
    Sitemizden Cs 1.6 yı bile indirebilirsiniz. Hemde Kurulumu çok basit. SADECE RAR dan çıkacaraksınız. bugün akşam üstü C strike da upload olacak :)

www.cs-teamfrag.org
  • arkadaslar bana hep surf maplarının oynandıgı server lazım acaba varmı elınızde
  • Arkadaşlar serverimiz Online olmustur bütün donanımhaber cemaatini görmek isteriz :D:D

212.175.19.160 >> Cs 1.6

iletişim : enesacar@hotmail.com maç vs gibi şeyler için burdan ulaşabilirsiniz.
  • Yahu ne biçim iş anlamadım,bütün serverlere(yukarda yazan) giriyorum tam takımı seçerken geri düşüyo,bende mi bi sorun var yoksa serverlarda mı??
  • bu server benim istediğiniz zaman girebilirsiniz 192.168.2.2:27015 admin Schutze_Teufel
  • 16+2 pro-public server..7/24 admin takipli..
    62.68.200.214:27015 Secure Gaming Server
  • Arkadaşlar bu server benim ve bu serverde hile ve küfür yasaktır. buyrun serverimize sizi davet ediyorum. 1.6 serveri: 192.168.2.2:27015
  • arkadaslar serwer nasil aciliyor bana cevap verirmisiniz lutfen
  • losssuz pingi az, seviyesi yüksek, hacksız hucksuz tertemiz server.

deep damage clan match server
    91.191.172.80:27015
    deep damage clan public server
    91.191.172.52:27015

***********Server ip si yenilenmiştir*********

Bol fraglar, iyi eylenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XerA -- 24 Eylül 2007; 16:40:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusiskan

cs 1.6 oynama zevkine eremeyen biri olarak yazıyorum. yardım ederseniz sevinirim. cs 1.6 oynamak içim steam kurmak ( 379 MB lık dosyay) yeterlimi ? ben kurdum (cheatin death de kurulu) ve server listesinden bir oyuna girmek istediğimde "Server is not responding" diyor yada beni cs 1.6 nın fiyatının yazılı olduğu bir sayfaya yönlendiriyor. (cs 1.5 veya cs 1.6 gibi bişeyde kurmak gerekiyor mu) bu forumdan da bir çok server ekledim ama connect dediğimde yine aynı sonuçla karşılaşıyorum. kim yardımcı olabilir. ?

cs 1.6 kuracaksın steamsız
    gir, find server de
    favourites i seç
    add ip de
    deep damage clan match server
    91.191.172.80:27015
    deep damage clan public server
    91.191.172.52:27015
    bu 2 ipyi sırayla ekle
    ok de
    deep damage clan server çıkacak
    çift tıkla
    tertemiz oyunda bul kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XerA -- 24 Eylül 2007; 16:41:23 >

• alın burda server listesi war C:\Program Files\valve\platform\config içine atın bu dosyayı

http://rapid-share.com/files/27628953/ServerBrowser.vdf (aradaki - yi kaldırın)
  • TeamFrag ta L@g yok.. Zaten Olamazda.. Serverimiz En iyilerden.. Zaten Pingi Yüksek olup olup server'ı kastıran oyuncularda pinglerinin düşürmeleri için 2 defa uyarılıyolar.. düşürmezlerse.. Ban... O yüzden Çok Kaliteli ve Disiplinli bi server.. Ayrıca Her vakit TeamMaçları da yapılıyor.. Bende Server'in Kurucularındanım Ancak Siteden Sorumluyum.. Sitemizde 3 Admin Server'ımızda 6 Tane Admin vardır.. Hepside Görevini başarıyla ve itina ile yapmaktadır.. zaten kaytaranların ve cıvıkların bizimle işi yok.. Herkeze İyi Eğlenceler.. Cs 1.6 Yı İndirmek İsterseniz Sitemizde mevcut..http://www.cs-teamfrag.org İP miz 89.19.5.197 .... İyi Eğlenceler Tekrar...

• quote:

Orjinalden alıntı: foyes

http://www.game-monitor.com/search.php?search=&type=server&game=cstrike&country=TR
    yeter mi?

saol yeter
  • ARkadaslar serverımızın ip si 212.175.19.159 dur. Tüm gün oyunda adminlerimiz wardır.Cok saglam bi serverdır. Her 15gunluk istatistikler sonucunca 2 kisiye bedava adminlik weriyoruz.Gelmek isteyene Serverımız acıktır.
    Server iletisim adresi serverfusion@hotmail.com dur.
  • Merhaba.

Ben add server diyip ip adresini yazdıktan sonra serverların bulundugu yere geçmiyor ekledigim server. Bu nedenle hiç bir servera baglanamıyorum

Buna nasıl çare bulabilirim ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz?

Bu arada v29 yüklü :(
  • Bi kaç server ekleyebilsem bile Invalid Cd Key diyor.

Yardımcı olursanız cok sevinicem :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: saulreaver

ARkadaslar serverımızın ip si 212.175.19.159 dur. Tüm gün oyunda adminlerimiz wardır.Cok saglam bi serverdır. Her 15gunluk istatistikler sonucunca 2 kisiye bedava adminlik weriyoruz.Gelmek isteyene Serverımız acıktır.
    Server iletisim adresi serverfusion@hotmail.com dur.

Kanada'dan 6mbps standart baglantimla 200 ping gosteriyor. Server donanimlariniz ve internet baglanti hiziniz nedir ???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.