Şimdi Ara

Counter-Strike 1.6 Server Kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlat>Çalıştır açıyoruz.Açılan kutucuğta cmd yazıyor ve entere basıyoruz.Karşımıza gelen ekranda ipconfig /all yazıyoruz.Daha sonra resimde kırmızı ile işaretlenmiş yerleri not alıyoruz.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi giriyoruz.Resimdeki ayarları yapıyor kaydedip çıkıyoruz.Unutmayın ki 192.168.1.2 benim tercih edilen ip4 adresim.Siz de kendinizinkini yazacaksınız.192.168.1.1 için de aynı şey geçerli.

Şimdi sıra port açmaya geldi.Herkesin modemi farklı olduğundan ben kendiminkine göre anlatacağım.Yani Aztech DSL605EW için...

Öncelikle tarayıcımızın adres çubuğuna 192.168.1.1 yazıyoruz ve modem arayüzüne giriyoruz.Kullanıcı adı ve şifre değiştirmediyseniz ikisine de admin yazın.Advanced>Application>Port Forwarding tıklıyoruz.user tıklıyoruz ve exampleyi seçip deleteye basıyoruz.Daha sonra new tuşuna basıyoruz.RuleName fark etmez.Mesela cs1 yapın.Protocol TCP olsun.Port Start,Port End ve Port Map yazan yerlere 27015 yazıyoruz.Apply basıyoruz.Bizi anasayfaya atacak.Şimdi yeniden Advanced>Application>Port Forwarding tıklıyoruz.user tıklıyoruz.New tuşuna basıyoruz.RuleName fark etmez.Mesela cs2 yapın.Protocol UDP olsun.Port Start,Port End ve Port Map yazan yerlere 27015 yazıyoruz.Apply basıyoruz.Bizi anasayfaya atacak.Şimdi tekrar Advanced>Application>Port Forwarding tıklıyoruz.user tıklıyoruz.cs1 ve cs2 yi tek tek seçip add tuşuna basıyoruz.Şimdi "allow incoming ping" yazısının yanındaki kutucuğa tik koyuyoruz veApply diyerek kayıt ediyoruz.İşlem tamam

Şimdi portları açmayı becerebildik mi diye test edeceğiz.Bunun için PFPortChecker isimli program bize yardımcı olacak.Buradan indirebilirsiniz. Kutucuğa 27015 yazıyor ve check tuşuna tıklıyoruz.Yazıların yeşil olması gerekiyor.Eğer yeşilse portlarımız açık.Aynı işlemi udp ve tcp için ayrı ayrı denemeyi unutmayın

Evet nerdeyse bitti.Şimdi aslında şimdi göstereceğim işlemi yapmasak da olur ama o zaman sabit ip almamız gerekir.Bu yüzden bu işlemi yapacağız.

Noip sitesi ile ilgili işlemlerin yapıldığı video

noip sitesine giriyoruz.Kayıt oluyoruz.Giriş yapıyoruz.Daha sonra "add a host" tıklıyoruz.Açılan pencerede "Hostname" yazısının yanındaki kutucuğa istediğimiz bir isim yazıyoruz.Mesela ben pirana yazdım.Şimdi en alttaki add a host butonuna tıklıyoruz.İşlem tamam.Tek yapmamız gereken noip duc indirmek.Onuda buradan indirebilirsiniz.

İndirdiğimiz programı açıyoruz.Edit tıklayıp siteye kayıt olduğumuz kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz.Daha sonra "edit hosts" tıklıyor ve açılan penceredeki "pirana.zapto.org" yazısının yanındaki kutucuğa tik koyuyoruz.Save diyip çıkıyoruz.Program açık kalsın ama.Zaten oyuna girebilmek için bu programın hep açık olması gerekiyor.

Tamamdır.Şimdi son adımdayız.Bilgisayarınıza kurulu olan counter strike'ye sağ tıklayıp hedefi bul diyoruz.Açılan klasör içinde hlds.exe dosyasını bulup açıyoruz.Resimdeki gibi ayarlarını yapıyoruz.

Tamamdır.Hepsi bu kadar.Artık girip oynayabilirsiniz.Siz girmek için konsola connect 192.168.1.2 yazacaksınız arkadaşlarınız ise connect pirana.zapto.org yazacaklar.İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 25 Ağustos 2013; 19:46:04 >

• güzel çalışma olmuş. emeğinize sağlık hocam.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Masaüstünüz çok düzenli :D :D

Bu arada port açmak icin Simple Port forwarding kullanıyorum. Modem giriş bilgilerini yazıyorsun oyunu seçiyorsun portları açıyor

Orijinalden alıntı: K4D1R61

Bu arada port açmak icin Simple Port forwarding kullanıyorum. Modem giriş bilgilerini yazıyorsun oyunu seçiyorsun portları açıyor

Teşekkür ederim.
    Zamanında bu modemde port açmak için günlerce uğraşmıştım.Demek öyle kolay bir yolu varmış.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Artık uğraşmadan açarım portları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

Orijinalden alıntı: K4D1R61

Teşekkür ederim.
    Zamanında bu modemde port açmak için günlerce uğraşmıştım.Demek öyle kolay bir yolu varmış.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Artık uğraşmadan açarım portları

Bende uğraştım buldum program güzel :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeş ne olur yardım et aynı modem bendede var dediklerini yaptım güvenlik duvarını kapadım ama genede port açılmıyor nolur bi bak gözünü seveyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    türknet

tamam teamviever indiriyorum şimdi size id ve şifreyi atarım
    Macbook Air M1//Poco F5//Jabra Elite 3//Axen Kapadokya 32"//Asus Zenpower //Logitech Z323

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.