Şimdi Ara

counter strike 1.5 donma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde iki tane bilgisayar var bitanesine netten cs 1.5 indirdim oyunu açıyorum play csye basıyorum play onlinea bastığım anda donuyor nasıl düzeltebilirim? diğerinede yükledim sonuç aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithyus -- 8 Ekim 2011; 18:34:25 >

• forumda bilen tek bir kişi bile yok mu?
  • Serverlara bağlanana dek o şekilde donuk olarak kalıyor.En iyisi 1.6 oyna onda hiç beklemiyorsun.
  • teşekkürler peki hangi counter daha iyi 1.6 mı 1.8 mi yoksa soure mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Serverlara bağlanana dek o şekilde donuk olarak kalıyor.En iyisi 1.6 oyna onda hiç beklemiyorsun.

oyunda sorun vardır. bizde 1.5 oynuyoruz ama donma falan yok
  • allah alah herkes oynuyor ben oynayamıyorum cod 7 cod 5 ve battlefield bad company 2 yu kldıran sistem csyi kaldırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithyus -- 10 Ekim 2011; 20:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sithyus

allah alah herkes oynuyor ben oynayamıyorum cod 7 cod 5 ve battlefield bad company 2 yu kldıran sistem csyi kaldırmıyor

kardeş faklı cs ile dene o oyun bozuktur belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm denicem peki hangi sürümü daha güzel
  • Gardeş gitte 1.6 oyna ya sistemin iyiyse işin ne Cs iyi güzelde 1.5 artık iş görmüyor.Yoksa zamanında 2-3 senemide orda çürütmüştüm Yada başla TF2 ye çok zevkli tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

Gardeş gitte 1.6 oyna ya sistemin iyiyse işin ne Cs iyi güzelde 1.5 artık iş görmüyor.Yoksa zamanında 2-3 senemide orda çürütmüştüm Yada başla TF2 ye çok zevkli tavsiye

TF2 hoşuna gitti demek Söylemiştim.Benim de oyunda çantam doldu, premium almak zorundayım :P
    -
    Arkadaşım zevkine karışamam ama CS 1.5 ne ya (mağara terk)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Gardeş gitte 1.6 oyna ya sistemin iyiyse işin ne Cs iyi güzelde 1.5 artık iş görmüyor.Yoksa zamanında 2-3 senemide orda çürütmüştüm Yada başla TF2 ye çok zevkli tavsiye

TF2 hoşuna gitti demek Söylemiştim.Benim de oyunda çantam doldu, premium almak zorundayım :P
    -

He valla Seninde çok yardımın oldu kardeşim.Bende premium almayı düşünüyorum ya forumdada TF bölümünde daha rahat trade muhabbeti yapabilirim hemde trade serverlarına girebilirim.(Kayseriliyim pazarlığım oldukça iyi ) Peki biliyormusun steam a para nerden yatırılıyor.Banka hesabı falan varmı ki ?

• quote:

quote:

quote:

-

He valla Seninde çok yardımın oldu kardeşim.Bende premium almayı düşünüyorum ya forumdada TF bölümünde daha rahat trade muhabbeti yapabilirim hemde trade serverlarına girebilirim.(Kayseriliyim pazarlığım oldukça iyi ) Peki biliyormusun steam a para nerden yatırılıyor.Banka hesabı falan varmı ki ?

Kredi kartı lazım.Herhangi bir kredi kartı olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

-

Kredi kartı lazım.Herhangi bir kredi kartı olabilir.

Bizim ailedede kredi kartı olan yokki Banka hesabı olsaydı trink yatırırdık ah Steam ah

• haklısınız o gün lan dan oynadım iğrenç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.