Şimdi Ara

Counter-Pick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu çok önemli lol için ve biz yeniler bu konu hakkında pek bi sey bilmiyoruz counter pick siteleride ingilizce ve yetersiz geliyor burada şu şunun counteridir çünkü ..... gibi mesajlarla yardım edicek varsa kendi listemizi hazırlıyalım burda yorum geldikce editliyim koyucam ve

örnegin: katanın swain in counteri oldugunu biliyorum ama neden ? shen counter teemo diyorsunuz ama neden nedenleri ile birlikte yazarsanız süper bi liste olucak

Counter List (ctrl+f yaparak champion aratabilirsiniz)
    Veigar ---> Ryze -- Veigar'ı ultisi karşıdakinin apsine göre vurduğu,ryze yede ap değil mana kasıldığı için counter'ı " kinganku "

Kata Swain'in counter'i ----> çünkü Swain'de Kata'nın ultisini durdurabilecek bir şey yok. Ayrıca Swain'in Katanın ultisinden kaçabileceği bir skilli yok.
    Ve yine ayrıca "Swain ultisiyle kendini iyileştiriyor. Katanın ultisinde healing reduction var" "neuro"

Ryze ahriyi counterlarlar çünkü Ahrinin olayı Skillshotları dodgelamaktır ancak Ryze'da skillshot yoktur aynı şekilde ; LB'de Ahriyi counterlar ona yakın Mobilitysi vardır ve Tons Of Damage. Royster

Lee Sin Akali'yi counterlar çünkü onunda en büyük olayı görünmezliktir ve Lee bu olayı ortadan kaldırır ayrıca Lee Sin early game i çok iyi iken Akali'nin kötüdür . 24google -Royster

Cho Gath Darius'u counterlar Darius'un sustain'i yoktur ve en büyük olayı 6 leveldeki ultisidir ancak Cho Gath hem True damage'i olup hem true vurdukça HP dolduran hemde inanılmaz bir sustain'i olmasıdır bunun üstüne Cho Gath Hard CC'ye sahiptir. Royster

Teemo,heimerdinger - tryndamere draven master yi darius hatta lee sin gibi karakterlerin counter pickidir.Nedeni ise bu karakterler skilleri ile değil basic atakları ile damage vurmasıdır. Buna karşılık teemoda ve heimerdinger gibi karakterlerde blind var.Lee sin seri bir şekilde skill kullanmaz as arttırmak için kullanır bu yüzden teemo karşışında zorlanır. iDNZCLK

Taric Blitz'i counterlar. Blitz taric'i çekerse taric blitz'i stunlar, w'yü patlatır, ultiyi açar ve bu arada kendini de healler. Bu arada adc de boş durmaz tabii. Rakip adc yakındaysa taric onu da stunlayabilir ama ben adc'ye exhaust, blitz'e stun atmayı tercih ederim. Yani blitz taric'i çekerse o damage trade'i muhtemelen kaybeder. Aynı şekilde taric, blitz tarafından çekilen adc'yi de stun, heal yardımıyla kurtarabilir. asteriks*

Annie Katarina'yı counterlar. Pasiften gelen stun ile ultsini rahatlıkla bozar, e skill'i sayesinde damage tradelerden karlı çıkar ve katarina'yı stunlarsa muhtemelen komboyla katarinayı öldürebilir. asteriks*

Warwick, Malphite'i counterlar. Malphite lanede harras yaparak rakibi yıldırır faka ww'de çok yüksek sustain olduğu için pek bunu yapamaz. Damage trade'e girerse de ww'in q'su ve lifesteal'i yüzünden asla karlı çıkamaz. Bir süre sonra ww dive yaparak bile rahatlıkla alabilir Malphite'i. asteriks*

Chogath Yorick'i counterlar. Yorick'in tarzı rakibe nefes aldırmamaktır ama Chogath'ı dürtemez. Chogath yorick'in yolladı minyonları öldürerek bile can kazanabilir. Vurduğu damage de çok daha fazladır. Yorick'te yeterli mobility olmadığı için kolay kolay Chogath'ın skillshotlarından da kaçamaz. asteriks*

Olaf rengar'ı counterlar. Early'de iki balta attın mı ölüyor adam. Daha detaylı bi açıklamasını bulamadım. asteriks*

Bot lane taric e karsi sivir mesela sheldi sayesinde stundan kurtulabilir Hell's Angel's

Kha'Zix > Teemo (Kha'nın Esi ve Q suyla çok rahat avlanıyor) illfeel
    Ezreal > Blitzcrank (Blitz grap atıyor ama Ez'in arcane'i freeflash damage atıp uzaklaşır) illfeel
    Diana > Katarina (Ultiyi E ile durdurup keyfini çıkarın) illfeel
    Ryze > Diana (Snare'i ile çok kolay av olur anında tüm skilleri bırakır) illfeel

Yorick>Teemo. Blind hiçbir şeye yaramıyor.Yorick ruhlarıyla mantarı patlatabiliyor yaklaşmadan. Kaancer

Vlad Top'ta Singed'ı , Darius'u , Malphite'ı , Renekton'u counterlar. Nedeni lanede çok çok uzun kalmasını sağlayan Q ve önemli zamanlarda önemli skillerden kaçmasını sağlayan W skiline sahip. Ayrıca 1vs1 de ultisini tutturduğu anda skillerinin damage yüzdesi daha fazla artar ignite bile daha fazla vurur.( yanlış hatırlamıyorsam)
    Vlad Mid'de TF'nin hard counteridir. Bunun dışında ap herolarının başbelası Galioyu da tanky ap olmasından dolayı ZORLAR ( counterı değil ) KraLmaNia10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jalikarnas -- 20 Kasım 2012; 18:30:27 >

• Mantığını kendi kafanda çözemiyorsan, zaten boşver bu olayları.
    Ryze counters Veigar ? Neden ? Bunu anlamıyorsan boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenVarg -- 20 Kasım 2012; 14:13:32 >
  • Anlamıyorum usta işte sorunda orda nedeni ile yazarsak inan herkes çok yarar görücek biliyosun neden cekiniyosun bizimle paylaşmaya ??
  • lolcounter daki ingilizcedende anlamiyosan hic oynama zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veigar'ı ultisi karşıdakinin apsine göre vurduğu,ryze yede ap değil mana kasıldığı için counter'ı.Bende bilmiyordum nedenini pek mid oynamadığımdan.Üstünde düşününce bulunuyor cevap yani tecrübe lazım,champları tanımak lazım.Ha herşeyi aklında tutamayacağından dolayı lolcounter gibi bir sitedende yardım alabilirsin gerektikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

lolcounter daki ingilizcedende anlamiyosan hic oynama zaten

lolcounterı öneriyorsun sen hiç oynama zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

ben ryze>ahri disinda bi hatasini gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jalikarnas

Anlamıyorum usta işte sorunda orda nedeni ile yazarsak inan herkes çok yarar görücek biliyosun neden cekiniyosun bizimle paylaşmaya ??

Kim neden çekinsin arkadaşım ? Bak site linki vermiş her karakterin counterları ve sebepleri ayrıntılı yazıyor şimdi böyle site varken neden herkes buraya tek tek yazsın ? Senin ingilizcen yeterli değilse bunu geliştir her konu da faydasını görürsün aç google çeviriyi ordan bak bir iki kelimeye.Madem oyunda yenisin daha bu seviyelerde counter pick durumunu öğrenip ne yapacaksın ? Zevkine oyna baktın iyi güzel gidiyor o zaman araştırır bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaizeN -- 20 Kasım 2012; 14:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

quote:

Orijinalden alıntı: Jalikarnas

Anlamıyorum usta işte sorunda orda nedeni ile yazarsak inan herkes çok yarar görücek biliyosun neden cekiniyosun bizimle paylaşmaya ??

Kim neden çekinsin arkadaşım ? Bak site linki vermiş her karakterin counterları ve sebepleri ayrıntılı yazıyor şimdi böyle site varken neden herkez buraya tek tek yazsın ? Senin ingilizcen yeterli değilse bunu geliştir her konu da faydasını görürsün aç google çeviriyi ordan bak bir iki kelimeye.Madem oyunda yenisin daha bu seviyelerde counter pick durumunu öğrenip ne yapacaksın ? Zevkine oyna baktın iyi güzel gidiyor o zaman araştırır bulursun.

Yeniyim dedigim o kadar da yeni degil rank atıyorumda hic counter falan bilmiyodum ve herkes 1-2 bildigini yazsa inan o sitelerden daha faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jalikarnas -- 20 Kasım 2012; 14:39:35 >

• quote:

örnegin: katanın swain in counteri oldugunu biliyorum ama neden ?

Kata Swain'in counter'i çünkü Swain'de Kata'nın ultisini durdurabilecek bir şey yok. Ayrıca Swain'in Katanın ultisinden kaçabileceği bir skilli yok.

Ve yine ayrıca "Swain ultisiyle kendini iyileştiriyor. Katanın ultisinde healing reduction var" diye uzar gider....
  • Lee Sin-Akali

Lee'nin q ve e si Akalinin görünmezliğini bozuyor.

• lolcounter hatalı biraz katarina oriannanın counterı değil ryze ahrinin counterı değil gragas anivianın counterı değil zaten counterını yazarken cok ufak detayları dikkate alıyorlar leesin akalinin counterı görünüyor çünkü e si stealth üniteleri görmeni sağlıyor ama bi lanede akali ve leenin karşi karşıya gelmesi uzak bi ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

lolcounter hatalı biraz katarina oriannanın counterı değil ryze ahrinin counterı değil gragas anivianın counterı değil zaten counterını yazarken cok ufak detayları dikkate alıyorlar leesin akalinin counterı görünüyor çünkü e si stealth üniteleri görmeni sağlıyor ama bi lanede akali ve leenin karşi karşıya gelmesi uzak bi ihtimal

işte benimde temas ettigim nokta bu ya herkes burda usta usta konusuyor bende dedimki yardımcı oluruz heralde birbirimize herkes bildigini yazar kendi listemiz olur
  • oyuna girmeden rakip pickledikten sonra " counter pick x" yazmak yeterli.

Not: x yerine şampiyon adı yazılacak
  • Ryze ahriyi counterlarlar çünkü Ahrinin olayı Skillshotları dodgelamaktır ancak Ryze'da skillshot yoktur aynı şekilde ; LB'de Ahriyi counterlar ona yakın Mobilitysi vardır ve Tons Of Damage.

Lee Sin Akali'yi counterlar çünkü onunda en büyük olayı görünmezliktir ve Lee bu olayı ortadan kaldırır ayrıca Lee Sin early game i çok iyi iken Akali'nin kötüdür .

Cho Gath Darius'u counterlar Darius'un sustain'i yoktur ve en büyük olayı 6 leveldeki ultisidir ancak Cho Gath hem True damage'i olup hem true vurdukça HP dolduran hemde inanılmaz bir sustain'i olmasıdır bunun üstüne Cho Gath Hard CC'ye sahiptir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

ben ryze>ahri disinda bi hatasini gormedim

Lolcounterda önüne gelen basabiliyor üyelik bile gerektirmiyor arada gidip saçma sapan basıyorum ben bile.

• Teemo,heimerdinger - tryndamere draven master yi darius hatta lee sin gibi karakterlerin counter pickidir.Nedeni ise bu karakterler skilleri ile değil basic atakları ile damage vurmasıdır. Buna karşılık teemoda ve heimerdinger gibi karakterlerde blind var.Lee sin seri bir şekilde skill kullanmaz as arttırmak için kullanır bu yüzden teemo karşışında zorlanır.
  • lolcounter-championselect g1ayet güzel siteler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 20 Kasım 2012; 15:51:24 >
  • Taric Blitz'i counterlar. Blitz taric'i çekerse taric blitz'i stunlar, w'yü patlatır, ultiyi açar ve bu arada kendini de healler. Bu arada adc de boş durmaz tabii. Rakip adc yakındaysa taric onu da stunlayabilir ama ben adc'ye exhaust, blitz'e stun atmayı tercih ederim. Yani blitz taric'i çekerse o damage trade'i muhtemelen kaybeder. Aynı şekilde taric, blitz tarafından çekilen adc'yi de stun, heal yardımıyla kurtarabilir.

Annie Katarina'yı counterlar. Pasiften gelen stun ile ultsini rahatlıkla bozar, e skill'i sayesinde damage tradelerden karlı çıkar ve katarina'yı stunlarsa muhtemelen komboyla katarinayı öldürebilir.

Warwick, Malphite'i counterlar. Malphite lanede harras yaparak rakibi yıldırır faka ww'de çok yüksek sustain olduğu için pek bunu yapamaz. Damage trade'e girerse de ww'in q'su ve lifesteal'i yüzünden asla karlı çıkamaz. Bir süre sonra ww dive yaparak bile rahatlıkla alabilir Malphite'i.

Chogath Yorick'i counterlar. Yorick'in tarzı rakibe nefes aldırmamaktır ama Chogath'ı dürtemez. Chogath yorick'in yolladı minyonları öldürerek bile can kazanabilir. Vurduğu damage de çok daha fazladır. Yorick'te yeterli mobility olmadığı için kolay kolay Chogath'ın skillshotlarından da kaçamaz.

Olaf rengar'ı counterlar. Early'de iki balta attın mı ölüyor adam. Daha detaylı bi açıklamasını bulamadım.

Daha çok counter yazarım da katılmayanlar falan olabilir. Mesela bence taric alistar'ı counterlar. Alistar'ın hareketlerine çimendeki ward+range stun ile çok rahat engel olabiliyor. Ama counter siteleri öyle demiyor. Olaf irelia'yı counterlıyor diyolar ama adamların irelia'sı damage yemiyor, olaf'tan çok vuruyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.