Şimdi Ara

Çotanak 5 lt ceviz yağı 39.90 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
50.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Ilginc. Cevizin kilosu 15tl den basliyor. Yagi 39tl...karisim yoksa ihtimali dusunduruyor
    Yaginin 5lt si 39lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo bedava 49 TL olsaydi alirdim, böyle alamam racona ters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSERKAN78 -- 21 Haziran 2019; 11:32:17 >
  • 2 adet alma sınırı var. 16tl kargo ile 95tl tutuyor. Ben aldım.

Karışım diyen arkadaş var ama karışım olsa yazar. Fındık yağında 2 çeşit var mesela bariz karışım olduğu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Arkadaşlar bu şaka falan herhalde değil mi?? 5 lt ceviz yağının gerçekten 40 TL olabileceğini düşünen yoktur umarım. İçerisine ucuz olan ne varsa özellikle de palm(hurma) yağını basıyorlar %5 varsa anca vardır gerçek ceviz oranı.

Bu arada ayçiçek yağı nasıl oluyor o zaman diyen arkadaşa cevaben söyleyeyim ki ayçiçek yağında da aynı karıştırma işlemi var, saf değil yani.
    Ayçiçek yağında neyin karıştırması var? Resmen bol keseden atıyorsun burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynactumu

kargo ücreti ne ödüyorsak sisteme yansıtılmıştır, farklı siteler gibi ürün üzerine kargo ücreti vurularak psikolojik algı yaratılmamıştır.
    sağolun hocam 2 tane aldım sizden bugün kargoda aras kargonun keyfini bakliycez bizim buralarda sıkıntılı bir firma nedense bekliyorum bakalım.hayırlı satışlar..
  • sitenizde 2 litre fiyatı 47 lirayken nasıl oluyorda 5 litre fiyatı 39 lira oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Ayçiçek yağında neyin karıştırması var? Resmen bol keseden atıyorsun burada.

Alıntıları Göster
    yeni çıktı bu da. ayçiçek yağı değil de , üstünü okursanız , bitkisel karışım yazıyor, kanola yağı falan da katıyorlar artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsatı paylaşanlara teşekkürler, aynı markanın 2LT olanlarından zamanında uygun bulup epey stoklamıştık ve bitmek üzereydi. Ayçiçek yağı ile karşılaştırınca çok daha hafif, kokusu baymayan bir durum ortaya koyuyor. Misal ayçiçek yağı ile yapılan kızartma yağını bir süre sonra tekrar kullanmak istediğinize ayçiçek yağı yapış yapış oluyordu soğuk iken fakat ceviz yağı gayet akışken ve daha temiz kalıyor. Biz uzun süre önce ayçiçek yağı kullanmayı bıraktık. Mümkün olduğunce ceviz, eğer ceviz olmazsa mısır yağı almaya çalışıyoruz, hatta fındık yağını bile uygun bulursanız alabilirsiniz, bunların hepsi ayçiçeği yağından daha temiz geliyor bana.
  • bynactumu B kullanıcısına yanıt
    Bugüne özel bir iskonto var mı kargo da? Ayrıca hediyeli yazıyor, hediyesi nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yeni çıktı bu da. ayçiçek yağı değil de , üstünü okursanız , bitkisel karışım yazıyor, kanola yağı falan da katıyorlar artık.

Alıntıları Göster
    Bitkisel karışım yazmıyor. Ceviz yağı yazıyor.

Ayçiçek yağı da direk ayçiçeğinden üretiliyor. O arkadaş sallamış geçmiş hocam.

İdeal yağ diye bir şey ürettiler o karışım. Tabi karışım bence saçmalık...

• digiogi kullanıcısına yanıt
    Ben 10 yıllık ziraat mühendisi olarak, sektörün içinde birisi olarak bunu söylüyorum, peki sen neye istinaden attığımı söylüyorsun, hangi vasıfla mesela? hangi bilgi ve birikimle? Boş teneke misali sesin çok çıkıyor vurunca.
  • frdbb kullanıcısına yanıt
    mevcut olarak üründe tanıtım fiyatı mevcuttur, hediyeli yazan kısmı nerede görüntülüyorsunuz acaba mobil sitede mi, teknik bir problem olabilir. Ürünün yanında herhangi bir promosyon söz konusu değildir.
  • bynactumu B kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsünü ekliyorum. Bir promosyon olduğunu belirtiyor :)
    2 adet aldım. Evet kargo çok biraz daha uygun fiyatlı olursa diğer illerden insanlar daha kolay alabilir.Çotanak 5 lt ceviz yağı 39.90 tl

Çotanak 5 lt ceviz yağı 39.90 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Ben 10 yıllık ziraat mühendisi olarak, sektörün içinde birisi olarak bunu söylüyorum, peki sen neye istinaden attığımı söylüyorsun, hangi vasıfla mesela? hangi bilgi ve birikimle? Boş teneke misali sesin çok çıkıyor vurunca.
    Senin gibi bilgisiz ziraatçiler yüzünden ülkenin tarımı bu halde zaten. Biz yıllarca kendi ayçiçeklerimizden tenekelere ayçiçeği yağı fabrikaya getirerek çektirdik. Sattıkları da aynı şekilde tamamı ayçiçeğiydi. Resmen sıkıyorsun bilgisiz seni

• Sipariş verip kargosu gelen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Sipariş verip kargosu gelen var mi?
    bugün geldi hocam öğlen teslim aldım.
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam bakma durumunuzu oldumu yaga,gerçi nasil bakilir onuda bilmiyorum

• SSERKAN78 S kullanıcısına yanıt
    hacım yağ yeni üretim mayıs 28 2019.elimde şuan fındık yağı kullanıyorum o bitince bakacağım.tadına pişmeden kaynatmadan bilemeyiz tabiki.arasa kargo geç getirdi her zamanki gibi mh aradım anca getirdiler 20 sinden beri ikitellide bekletiyorlardı.
  • Karde kullanıcısına yanıt
    40 tl üzeri alışverişlerde parex temizlik bezi indirimli olarak sunulmaktadır. bu promosyon bu ürüne özel değil geneldir.
  • Alıp kullananların yorumunu bekliyorum. Konya'da yerel bir market getirmiş fiyat aynı 39.9 tl. Olumlu dönüş olursa alacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.