Şimdi Ara

Cosmos Pure? (Cosmos S alındı!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayramdan sonra kasa alacağım.. Cosmos Pure aklıma geldi.. ve çokda hoşuma giden bir kasa özellikle hdd yuvalarını çok seviyorum.. Haf serisini ilk çıktığı günden beri takip ediyorum ama Cosmos Pure bi başka geldi gözüme.. Almadan önce size danışayım istedim.. Cosmos Pure ayarında max 450TL kasa öneriniz var mıdır?

Kasada aradığım en önemli 2 özellik var.. 5 - 6 HDD yuvası ve sessiz bi kasa olması.. tasarım ve soğutma 2. planda kalıyor benim için.. Tek bir bilgisayarım var yani oyunda , download da , multimedia da bunda :)) sessiz olması bu yüzden benim için çok önemli..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 10 Kasım 2011; 4:08:49 >

• Taşıyabilirsen al
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3712

corsair 600T ye de ba hocam o zaman
  • Benim gördüğüm en güzel kasalardan biri. Çok yakın zamanda alacağım bir tane. Ama penceresi var mı yok mu çok belli değil. Bu resimde var gibi ama size de sorayım en iyisi;
    http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/COOLER%20MASTER/v2-54703.jpg
  • Penceresi var ama yukarıdaki resimlerdeki gibi büyük değil.Ama gayet iyi bir kasa
  • penceresi varmı yok mu tam emin değilim bende.. bazı sitelerde kara ufak bir penceresi var bazılarında yok çokda sorun değil aslında.. ayrıca resimlerdeki kasaların çoğunda yan kapak yok bunu da belirteyim.. CM bu kasayı ilk çıkarttığında sınırlı sayıta kit olarak verdi.. yani işlemci soğutucusu + PSU ile kit halinde verdi ve o kasada pencere vardı.. bunda tam emin değilim ama olmaya bilir..

CORSAIRC C600T ve CC600TWM de hoş kasalar ama param olsa 800D alacağım.. o kasayı gördükçe graphite serisi ilgimi pek çekmiyor açıkçası.. ama bilmiyorum güzel bir kasa CC600T de.. Teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 30 Ekim 2011; 22:14:39 >

• Ledli görsel yada ışıl ışıl bir kasa istemiyorsanız alın derim çok kaliteli bir kasa. Ama hem büyük olsun hemde görsellik katabileyim modifiye şansım olsun derseniz aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccc-hsa0ds-t02-elysium-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55091

http://www.techpowerup.com/reviews/Xigmatek/Elysium/1.html

Alırsın birdaha 10 sene kasa derdin olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir kasa aslında Elysium ama bir türlü içim ısınmadı bu kasaya..

pure de karar kılmadan önce yaklaşık 1 ay marka model fiyat araştırması yaptım.. ve pure da karar kılmıştım.. baktığım kasalarda Elysium da vardı ama sanki tasarımında çok eksik var gibi.. Utgard ın tasarımı , çizgileri daha hoş duruyor sanki..

zevk meselesi tabi
  • Bende utgard kullanıyorum ama utgardı bu kasa içine alır diyebilirim , utgard tıfıl kalıyor bunun yanında
  • pure alınır bu fiyata.. çok isterseniz ilerde pencere de yaptırabilrsiniz. aerocool un bir modeli var çok büyük o da ama ne zaman gelri bilmiyorum Türkiye'ye. bence aklınızı fazla karıştırmayın alın pure u alın derim.
  • cosmos cok buyuk ve penceresiz
    butceni zorlayip elsyium tam alinasi bi kasa para biriktirip bende almayi duaunuyorum.
    gorsellik ikinci planda ise cosmos alinasi bi kasa.seven cok seviyor cosmos u sevmeyende bi iki aya cikartiyor elinden.o yuzden vatana felan gidip yerinde bir gorun derim
  • Evet yok galiba bu resmi buldum. Çoğu resimde sol tarafı çekmemişler belli olmasın diye;

Ben bunu alıp pencere yaptırsam forumdan deneyimli birine garantisi gider dimi?
  • garantiden ziyade cosmos S in yan kapağını internetten ( ebay - CM sitesinden falan ) alıp mesh i çıkartıp plexi koyula bilir.. o yadaki kesim şekli hoşuma gidiyor benim

evet bu hafta içi vatana gidip bakacağım kasalara ne var ne yok falan diye.. bayramdan önce karar verip bayramdan hemen sonrada siparişi vereceğim , bayram telaşesine kalmasın kasa işi

Elysium a da ısınamadım ya bilmiyorum

en iyisi vatana gidip görmek.. ama cosmos serisinden bi kasa alırsam sağ kapağına kaplama bir sticker bomb yapmayı planlıyorum.. pure ü alırsamda siyah beyaz bi sticker bomb güzel gider ;) beyaz sıvı soğutma bileşenleri ve cosmos s in yan kapağı nın plexi lisi de güzel gider bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

garantiden ziyade cosmos S in yan kapağını internetten ( ebay - CM sitesinden falan ) alıp mesh i çıkartıp plexi koyula bilir.. o yadaki kesim şekli hoşuma gidiyor benim

evet bu hafta içi vatana gidip bakacağım kasalara ne var ne yok falan diye.. bayramdan önce karar verip bayramdan hemen sonrada siparişi vereceğim , bayram telaşesine kalmasın kasa işi

Elysium a da ısınamadım ya bilmiyorum

en iyisi vatana gidip görmek.. ama cosmos serisinden bi kasa alırsam sağ kapağına kaplama bir sticker bomb yapmayı planlıyorum.. pure ü alırsamda siyah beyaz bi sticker bomb güzel gider ;) beyaz sıvı soğutma bileşenleri ve cosmos s in yan kapağı nın plexi lisi de güzel gider bence

Demek istediğin bu mu?

TIKLA

Türkiye kargo ücreti kendi parasıyla aynı.

• yok kardeşim bu kapak

• 800D fiyat olarak yüksek malesef dediğin gibi, ama 600T'yi eleme bence. Çok güzel bir kasa.

http://forum.donanimhaber.com/m_49588300/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Güncel!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 7 Kasım 2011; 20:16:39 >
  • Biraz önce teknobiyotikden Cosmos S siparişi verdim.. heyecanım zirve yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 7 Kasım 2011; 20:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

yok kardeşim bu kapak

Tipinden dolayı bu kasayı pek sevmiyorum ama, kalitesinden dolayı güzel kasa, hayırlı olsun.

Resimdeki meshli kısma plexi takılınca pencere dar oluyor. İçerisinin daha geniş görünmesi için, şöyle bir kesim yapılabilir..

• Valla mustafa abi kasa bir elime geçsinde duruma göre bakacağım ama Şu moddaki gibi bir kasa yapmayı planlıyorum.. ama siyah beyaz olacak.. yani kasanın içini sihaya boyayıp dışını beyaza boyamayı planlıyorum.. içerisine de beyaz sıvı ve hortum ile bir sıvı soğutma sistemi kurup bitirmeyi planlıyorum.. kafamda 2 3 şey daha var aslında ama daha kasa gelmedi

abi o kapak şekli bana çok klasik geliyor basit duruyor yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.