Şimdi Ara

Cosmos Pure? (Cosmos S alındı!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cosmos s..en sevdigim kasa kendine ozgu tasarimi ve sadelk siklik kombinasyonunun zirve yaptigi kasa..
    muhtesem tercih :)
  • Kasa hala kargolanmamış.. bayram dolayısı ile çalışmıyorlar herhalde
  • kasa gelince detaylı inceleme belkliyoruz :)
  • Bu kasayı kullanıyorum bence beş para etmez. Verdiğim paraya yazıklar olsun .. Bir dahakine olursa inşallah adam akıllı araştırıcam !
  • Cosmos S gerçekten güzel kasa, hayırlısı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrN1905

Bu kasayı kullanıyorum bence beş para etmez. Verdiğim paraya yazıklar olsun .. Bir dahakine olursa inşallah adam akıllı araştırıcam !

Nesi beş para etmez ? attığın mesajları okudum 120mm soğutucu nu yandaki fandan dolayı takamamış ve fanı sökmüşsün.. kasanın ne eksiğini gördün ? CM ın yaptığı en iyi kasalardan bir tanesi cosmosS... İnsanların hevesini , neden kursaklarında bırakıyorsun ? kasam yarın elime ulaşacak ve ben para verip de almışım bu kasayı ve ayrıcada kasayla ilgili görüşlerini paylaşmak istiyorsan , kasayı sipariş etmeden önce bildir ki senin gibi başka insanlarında canı yanmasın.. Sipariş verip heyecan ile bekleyen insanların heveslerini kurutmaya hakkında yok bunu da unutma

@50.cal tabiki de detaylı inceleme ve unboxing videosu gelecek

@War Ensemble teşekkür ederim daha iyisi (varsa) sizlerin olsun

@HoLY.oNE zaten tasarımından ve sessizliğinden dolayı seçtiğim bir kasaydı cosmos s.. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 10 Kasım 2011; 4:07:31 >

• ben ön tarafı kapaklı kasaları sevmiyorum. yoksa bu kasayı kesinlikle düşünürdüm. yan kapağı pleksi yaptın mı on numara..

hayırlı olsun. umarım gülerek kullanırsınız.
  • 120mm sogutucu nasil sigmamis yahubendeki sogutucu 170mm ve üstüne 25mm yan kapakta fan var ama yan kapak kapaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

120mm sogutucu nasil sigmamis yahubendeki sogutucu 170mm ve üstüne 25mm yan kapakta fan var ama yan kapak kapaniyor

Evet ben de şaşırdım o duruma. Bir de Xpredator 234mm genişliğe sahip Cosmos S ise 266mm genişliğe sahip. Zaten görünüşü şehirlerarası otobüsleri andırıyor
  • valla bilmiyorum arkadaş sığdıramadığını bir mesajında belirtmiş.. bende noctua u12p se2 kullanıyorum raidmax ninja ya bile sığıyor , cosmos a nasıl sığdıramamış anlamadım açıkçası

bende önü kapaklı kasaları seviyorum hava sirkülasyonuna büyük katkıları var açıkçası.

Xpredator ı da düşündüm kasa alırken ancak ön tarafını hiç beğenmedim , AeroCool un kat etmesi gereken çok yol var açıkçası

Yan kapak plexi olacak zaten kafamda 2 3 proje var ama en az bi 300 400tl daha yatırmam lazım kasaya

• Kargom bursaya giriş yapmış.. şu anda şubeye doğru yolda.. yarın kasam elimde olacak.. 3 4 günlük heyecanlı bekleyiş bitiyor
  • kasa elime ulaştı.. ancak ilk izlenimlerim çok da olumlu sayılmaz..
    @hrN1905 in dediği gibi kapaktaki fandan dolayı kapak kapanmıyor.. yani soğutucuya çarpıyor.. fanı sökmek zorunda kaldım.. zaten çokda sıkıntı değil plexi olacak yakında..
    HDD yuvasındaki 4 vidayı sökemedim.. loctite mı ne sürmüşler kafayı yedim sökerken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.