Şimdi Ara

Corvette C6 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar tofas sahipleri ile taksimde buluşuyoruz.. :)

anca orası toparlar o kadar tofaşcıyı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thule

aslında amerikan oto sahiplerinin hepsi geliyor.C6,C5,C3,Z06 farketmiyor..Sen gel yeter..Maksat tanışmak..Bazı arkadaşların sandığı gibi "karizma" olsun diye değil..ben tam saati bildiririm sana..

Corvette sahiplerinin takıldığı bir forum varmı ??
  • sevgili batuhany..seni de bekleriz..

www.corvette.com.tr ama burdakilerin hepsi corvette sahibi değil.kimisinin camarosu var kimisinin mustang.genelde amerikan kullananlar geliyor.çok hareketli bi forum değil.ayda yılda bir birileri bişey yazar..youtube'daki güzel yorumların için teşekkür ederim ayrıca..
  • @Nitrojen
    @Batuhany

Sizleri de bekliyorum.Kanbersiz düğün olmaz..Gelebilirseniz tanışırız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 15 Eylül 2007; 0:42:17 >
  • ABi biz Burdan kuş serileriyle gelmeye kalksak.gelene kadar sizin buluşma olayı falan bitmiş olur.farzet geldik diyelim.Bi şehir turu atmaya kalksak komik olur demi önde corvetler kamarolar arkadan kırmızı bir kartal gelmeye çalışıyo tabiki gelemiyo o ayrı konu.İşin şakası tabi bu,yapmış olduğunuz etkinlik çok güzel umarım foto çeker.eklersiniz.
  • Thule hocam Corvette'lerde acayip bir karizma var ne Porsche ne Ferrari bu kadar güzel bir duruş ancak olur yani hele bide senin ki gibi siyahsa yemede yanında yat dedirtiyor umarım bizimde altımızda C6 ile senle buluşmalarda görüştüğümüz günler olur :)
  • quote:

@Nitrojen
    @Batuhany

Sizleri de bekliyorum.Kanbersiz düğün olmaz..Gelebilirseniz tanışırız..

Gelmeyi çok isterdimde çok zor.
  • Hocam yarmışın olayı :)
    Hayalimdeki otomobiler listesinde en üstte olan alet budur. Z06 da deli bişey ama bu da yeter :)
    Kesinlikle eksozlu olmalı bu alet zaten, en güzelini yapmışsın ;)
    Hayırlı olsun, güle güle kullan kazasız belasız, Allah nazardan saklasın, müthiş bişey. Bol bol maşallah diyeyim, çünkü geçende bir M3 CSL'e bakarken adam gitti kaldırıma ön tamponu dayayıp çatırtılar kopardı :)
  • @The Wade inşallah dostum.
    @Ormanci çok teşekkür ederim.Benim araba ile z06 arasında beygir gücü açısından çok bi fark kalmadı zaten.F1 şanzımanı sayesinde manuel vites keyfini fazlasıyla yakalıyorum.Aynı fikirde olmamıza sevindim.Bi aksilik çıkmazsa 23 eylül'de gardenya'dayız.hepinizi bekleriz.Bu arada bir tane de Z06 gelecek buluşmaya haberiniz olsun.
  • quote:

@The Wade inşallah dostum.
    @Ormanci çok teşekkür ederim.Benim araba ile z06 arasında beygir gücü açısından çok bi fark kalmadı zaten.F1 şanzımanı sayesinde manuel vites keyfini fazlasıyla yakalıyorum.Aynı fikirde olmamıza sevindim.Bi aksilik çıkmazsa 23 eylül'de gardenya'dayız.hepinizi bekleriz.Bu arada bir tane de Z06 gelecek buluşmaya haberiniz olsun.

Umarım benimde ilerde böyle bir arabam olur. Bu F1 şanzımanı nedir tam olarak açıklayabilirmisin ?

Sizin siteyede üye oldum az konu var ve pek aktif değil. Keşke tüm corvette sahipleri forumlara falan takılsa.

Ataköy yeşilköy falan arabayla turluyomusun yoksa sadece sizin oralardamısın ? Eğer gelirsen Ataköy e falan bi haber et uzaktanda olsa göriyim arabayı. Haber etmeyede gerek yok borla egzozda var, az bi gaz ver ben anlarım sen ve corvette inin geldiğini.

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

@The Wade inşallah dostum.

Umarım benimde ilerde böyle bir arabam olur. Bu F1 şanzımanı nedir tam olarak açıklayabilirmisin ?

Sizin siteyede üye oldum az konu var ve pek aktif değil. Keşke tüm corvette sahipleri forumlara falan takılsa.

Ataköy yeşilköy falan arabayla turluyomusun yoksa sadece sizin oralardamısın ? Eğer gelirsen Ataköy e falan bi haber et uzaktanda olsa göriyim arabayı. Haber etmeyede gerek yok borla egzozda var, az bi gaz ver ben anlarım sen ve corvette inin geldiğini.

Ataköy taraflarına değil de florya'da flyinn'e uğruyorum bazen.ama çok sık değil.F1 şanzıman vitesi direksiyondan kontrol edebilmeni sağlıyor.İlk sayfada arabanın içini gösteren son resimde direksiyonda vites düğmelerini görebilirsin.6 ileri vites şeklinde kullanılıyor.Otomatik viteste aldığınızdan daha fazlasını alıyosunuz.ama trafikte kullanmak biraz sakıncalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 17 Eylül 2007; 11:58:49 >

• la havle ve la corvette
  • Hahahahah la havle ve la Corvette güzel oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

la havle ve la corvette

• quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

la havle ve la corvette

• Bunlar da başka başka bir arkadaşımızın arabaları dostlar.siyah corvette'nin jantalarını kıskandım almayı düşünüyorum.Sizce bende değiştirmelimiyim?

http://img474.imageshack.us/my.php?image=resim020cq6.jpg
    http://img207.imageshack.us/my.php?image=resim021th8.jpg
    http://img474.imageshack.us/my.php?image=resim031am6.jpg

• quote:

Bunlar da başka başka bir arkadaşımızın arabaları dostlar.siyah corvette'nin jantalarını kıskandım almayı düşünüyorum.Sizce bende değiştirmelimiyim?

http://img474.imageshack.us/my.php?image=resim020cq6.jpg
    http://img207.imageshack.us/my.php?image=resim021th8.jpg
    http://img474.imageshack.us/my.php?image=resim031am6.jpg

Bu kırmızıyı sanki sitede gördüm gibi. Satılık olan üstü açık corvette değilmi ?

Janta gelincede senin orjinal jantta çok güzel bu jantta çok güzel. Ama senin arabaya baktıktan sonra frenleri fark ettim bu resmini verdiğin arabada frenler kırmızı seninkinde gri galiba. Bence sende kırmızı yaptır çok daha güzel duruyor. Jantlarda herkes taktır dicek ama ben karar veremedim birşey demiyim. Çok abartılı durursada orjinalliği bozulur Corvette'in.

• Halltech Stinger Venom cold air intaker 'ın hayırlı olsun. Taktırınca resimleri ver.
  • çok teşekkür ederim batuhany kardeşim..ya bende kırmızı frenlere çok özendim bi ara ama benimkilerde güzel ya.gri asil bi renk.jantlara gelince ön ve arka takımlar lastiksiz 5000 dolar gibi bi rakam.bi de bunların amerika'dan gelmesi var.rahat 1000 dolarda ona öderim.ama jantlar arabayı resmen uçuruyor.hele 1 sene kullanayım şu jantları sonra değişirim.Cold Air Intaker'ın resimlerini yarın mutlaka gönderiyorum.K&N,Vararam ve Halltech arasında kaldım.Ama Halltech'i seçtim çünkü performans çok iyi.araba ilgili düşündüğüm diğer değişiklikleri sizle paylaşıcam.yeterli oy alırsam o değişikliği yapıcam.

Kırmızı corvette satılık.ama fiyatı diğer C5'lere nazaran biraz yukarda.Nedenini arabayı görünce anlarsın.Araba ilk günkü gibi..altı bile tertemiz.tam bi garaj kraliçesi...satan arkadaş tok satıcı.ben c5 alacak olsaydım bu arabayı alırdım.çok temiz bakılmış çünkü...

• quote:

çok teşekkür ederim batuhany kardeşim..ya bende kırmızı frenlere çok özendim bi ara ama benimkilerde güzel ya.gri asil bi renk.jantlara gelince ön ve arka takımlar lastiksiz 5000 dolar gibi bi rakam.bi de bunların amerika'dan gelmesi var.rahat 1000 dolarda ona öderim.ama jantlar arabayı resmen uçuruyor.hele 1 sene kullanayım şu jantları sonra değişirim.Cold Air Intaker'ın resimlerini yarın mutlaka gönderiyorum.K&N,Vararam ve Halltech arasında kaldım.Ama Halltech'i seçtim çünkü performans çok iyi.araba ilgili düşündüğüm diğer değişiklikleri sizle paylaşıcam.yeterli oy alırsam o değişikliği yapıcam.

Kırmızı corvette satılık.ama fiyatı diğer C5'lere nazaran biraz yukarda.Nedenini arabayı görünce anlarsın.Araba ilk günkü gibi..altı bile tertemiz.tam bi garaj kraliçesi...satan arkadaş tok satıcı.ben c5 alacak olsaydım bu arabayı alırdım.çok temiz bakılmış çünkü...

Gördüm yorumları, tanıyan herkes çok temiz diyor. Ayrıca bana anlatma daha ehliyet bile yok ilerdede corvette almam imkansız herhalde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.