Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
11
Favori
40.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

    Bu yollari iyi bilirim. Duble olmadan once saatli bomba gibiydi. Duble olduktan sonra kazalar bayagi azaldi. Bu tedes ve kule radarlarin moda olmasini saglayan banaz belediyesidir. Belediyeler artik uyandi bayagi bir gelir kapisi oldu bu radar isi.

    Rize 'de görev yaptığım zamanlarda gerek kendi aracımla gerekse otobüsle Çorum Alaca yolunu kullanırdım o yol çok daha tehlikeli ve dikkat isteyen yoldu duble yoldan sonra o tehlikeleri kalktı derken daha 6. ayında yolun çökmesi nedeniyle otobüs az daha devriliyordu.
  • oiven kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam o yolda eskiden bayagi tehlikeliydi. Corum afyon gibi bir il her yerinden cok onemli gecis guzergahlari var. Ama iclerinden en yogunu tosya osmancik merzifon hattidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar bende 06.03.2016 tarihinde osmancıkta ceza yemişim yaklasık 2 ay sonra cezalar geldı.cezalar dıyorum çünkü 3 adet ilk ceza 57 km/h ,ikinci ceza 56 km /h üçüncü cezada 56 km /h yazmışlar cekmişler gödermişler.bende sulh ceza hakımlıgıne itiraz ettim. 57 km /h ıle ceza yemişiz ya akabındekıleri 2 dakıka ve 3 dakıka araıle yedıgımden 5326 sayılı kabahtlar kanununun 15/2 maddesıne göre ıtıraz ettım : avukat arkadas ılk cezayı ödersın dıgerlerı ıptal olur dedı. emsal bırsuru dava gösterdı: ama ben osmancıgı gecerken cok dıkkat ettım ya benım aracın km göstergesı bozuk ya sıstemde arıza var herkese cok gecmiş olsun aman dikkat. bırde tm baslangıc yerını ve bitiş yerını ıyı bılen arkadaslardan özellıklede osmancılta yasayan arkadaslar bilgi verırlerse cok sevınırım
  • geçmiş olsun. bende bir hafta önce aynı istikamette geldi samsundan İstanbul gittim. dediğin gibi 3tane ışık gözüme patladı. sorgulamada çıkmıyor. 3 ay sonra geldiyse size banada geleceği kesin. lakin ben bırak 55, 150-160 la geçtiğim olmuştur. hayatım kaydı desene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 7 Haziran 2016; 12:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merzifondakileri görmedim uöarım onlarda beni görmemiştir :) ama osmancıkta bir sürü var. Böyle terbiyesizlik olmaz, leblebi satıcam diye yolun kenarına yerleş, çevre yolu yaptırma ondan sonra her tarafa 50 - 70km levhası koyup peşine radar dik. Ben oradan sakız bile almıyorum, mola verip tuvalete bile gitmem osmancıkta, sizde aynısını yapın. Böyle insanlara böyle muamele müstehak.

    telefona da hız kamerası programı kurun çoğunun yerini gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet Osmancık Merzifon dan nefret eder oldu Valla. ne güzel reklam yaptılar kendilerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yolu surekli kullanan var ise dikkat etsin. Cerkes Samsun yonune dogru, atkaracalardan sonra ilgaza dogru yeni kule radarların kurulumu yapiliyor. Kuleler takilmis ama jelatinleri falan uzerindeydi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merzifon dan Osmancık girerken sanayi girişinde trafik bölge amirliği var. İlk denetleme orda başlıyor. 70 km hız sınırı tabelası o mevkide başlıyor. Sanayiden yaklaşık 500 m ilerde alışkan tesislerinde ilk kule var. 70 le gitmeniz lazım maksimum. Bir sonraki kule ilk ışıklar da Çorum kavşağında. Üçüncü kule ibd park kavşağında. 2 . İle 3. Kule arasında hız tabelası var 50 km . Yani ibd kulesi 50 km sınır. 4. Kule hastaneyi geçince uçağın olduğu kavşakta. Yine 50 km. 5. Kule bir sonraki ışıklar yine 50 km. 6. Kule Ulusoy tesislerinde ışıklar. 50 km. 7. Kule yaklaşık 1km ötede. Geçmiş olsun bitti :) herkese kazası sürüleri dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet vatandaşına resmen tuzak kuruyor. Yerel yönetimler yeni para kaynağını buldu. Arkası gelir artık bunların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaç gün içerisinde belli olur ceza yediğimiz? 5 gün önce gittim fakat şimdi ceza göremedim. Uyuz olmaya başladım.. Zaten yeterince soğana çevirdiler soya soya daha ne peşindeler.
  • Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    cezalar sisteme yansımadan arkadaş a 3 tane radar cezası geldi 2 ay sonra..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    Merzifon İstanbul istikametinde Osmancık şehir içi geçişinde (50 Km hız sınırı) kanaatimce 70 km ye kadar yazılan cezalar (kavşaklar hariç) geçersiz olmalı. Nedeni ise uyarı levhaları aynı noktada yolun hem sağında hemde solunda olmak zorundadır.
    Nedeni ise 50 Km hız sınırı bölgesi yazısı önce yolun sağında (sol tarafta yok) sonra yaklaşık 150-200 metre sonra yolun solunda (sağ tarafta yok).
    Ben ilk levhada tır solladığımdan 50 KM hız sınırı bölgesi levhasını göremedim. Tır sollama sonrası arkadan gelen bir başka tır beni solladığından ilerde soldaki 50 Km hız sınırı tabelasını da göremedim.
    Konu hakkında bilgisi olanlar yorumlasın. Bilgilenelim.
  • 2 hafta önce o bölgeden geçmeden önce sağolsun arkadaşlar beni özellikle uyarmışlardı da yakalanmadan geçtik. Taa Kocaeli'den Çorum'a 100lerce km. boyunca onca büyük ilçeden tek bir tane bile radar yokken Osmancık gibi küçük, belde sayılabilecek bir yerde bu kadar otomatik radarla karşılaşmak da şaşırtmadı değil. Neyse, Cruise Control'u açtım 50'ye belediyeye 5 kuruş kaptırmadan geçtim gittim.
  • selam arkadaslar d 100 karayolunda birçok il ve ilçeden gecerken cevre yolları yapıldı yada bariyerlerle bölundu yada alt geçit ust gecıt gıbı önlemler alındı bellıkı burda beledıyenın ard nıyetlı bi şekılde davranısı söz konusu barıyer yapabılır cevre yolu yapılabılır her sey yapılabılır 3-5 kılo leblebı satılsın şehrın içi canlı kalsın dıye bı uygulama sankı bız vatandasların beledıyeyı karayollarını dava etme gıbı sansımız varmı acaba bu konuda bılgısı olan varmı
  • Daha bu sabah biriyle kavga edecektim bu kuleler yüzünden. 50 ile gidiyorum sağımda da bir araç var o da 50 ile gidiyor, arkamda bir ticari taksi o da sınıra uyuyor. Kuleyi geçtik taksi selektör yapmaya başladı. Kulenin dışında bazen gezici radarlar da oluyor oysa, kuleyi geçince gazlamak çözüm değil. Taksi başladı korna yapmaya, ben de el kol hareketine başladım tabii. İyice yavaşladım makaslayıp geçti ileride de makaslamaya devam etti. Işıklarda denk getirseydim başım derde girebilirdi. Trafikte tartışmayı hiç sevmem kimseye de önermem ama bu tür magandalardan bıktık artık. (Yer Edirne).

    Sınıra uysan uymayanlar sıkıştırıyor. Uymasan 200-400 tl ceza yemek işten bile değil. Mümkün olduğunca ara yolları kullanmaktan başka çare yok.
  • 2 flaş patladi, görmediğim de olabilir.20 gündür bekliyorum cezaları,sistemden de takipteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the engine

    2 flaş patladi, görmediğim de olabilir.20 gündür bekliyorum cezaları,sistemden de takipteyim.

    Gündüz mü patladı? Benim gözüme çarpmadı ayın 3 ünde geldik yoldan merak ediyorum ve birden fazla radar cezası çıkarsa hepsini mi ödeyeceğiz?
  • 3 şeritli yol yapıyorsun 70 - 110 km hız sınırı koyuyorsun. Madem öyle yapma eski yoldanda aynı hızlarda gidilir. Memlekete giderken 15 saat araba sürüyoruz bi gözümüz hep radarda. Arabamı sürelim radar mı keselim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    Evet gündüz patladi, gormediklerim de olabilir diye şüphedeyim. Arkadaşlar mahkeme filan demiş nedir bilmiyorum, hepsinin ödenmesi gerekiyor Ordu'da 7,8 cezayla rekor kiranlar vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam degerlı arkadaslar ben 57 km/h 56 km /h 56 km /h hızla o kadar dıkkat etmeme ragmen ceza yemişim 2 ay sonra resımlerle beraber geldı. 100- 110 km / h hızla yesem vallahi ınsana koymaz hakettım derım : neyse sıze asıl demek ıstedıgım şu ben hukukçu deılım . garıban bı tornacıyım.calıstıgım şirketın avukatı vasıtasıyla mahkemeye basvurdum . 5326 sayılı kabahatler kanununun 15/2 maddesınde KESİNTİSİZ FİİLE İŞLENEBİLEN KABAHATLERDE BU NEDENLE İDARİ YAPTIRIM KARARI VERİLİNCEYE KADAR TEK SAYILIR denmekteymişKESİNTİYE UGRADIGI ISPAT EDİLEMEYEN DEVAM EDEN AYNI EYLEMİNE YÖNELİK OLARAK KISA ZAMANDA İKİNCİ BİR İDARİ YAPTIRIM KARARI VERİLMESİ HUKUKA AYKIRIDIR diye 100 lerce emsal karar varmış. ben osmancıgın içindeki butun kulelerden yemişim ceza ve aralıkları 2 ser dakıka. rizede 17 kere radara yakalanan kişi gun içerisinde yakalanmıs. benım danıstıgım avukatın dedıgı bu yönde bende buna istınaden mahkemeye ıtırazda bulundum insallah umut ettıgım gıbı olur ılk cezayı öder kapatırım bu mevzuyu ALLAH yardımcımız olsun inşallah ilerleyen gunlerde hız sınırı bölgesı dıye adlandırılan köylerde ve meskun mahallerde muhtarın biride cıkıp kule koymaz o zaman vay geldı halımıze




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.