Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osmancıkta kule radarlar tatilcileri bekliyor dikkatli olun.

Bu arada kursunlu, ılgaz ve tosyada da var bunlardan artık yolamı konsantre olursunuz yoksa bunlara mı bilmiyorum.

[simage][/simage]

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu küle radarların ve diğer sabit radarların güncel olduğu igo da kullanılabiliceğimiz radar. Txt dosyası var mı? Geçen igo ya yükledim birkaç kuleyi gösterdi ama çoğu güncel değil.

• Radarların çalışma prensibi değişmiş giriş ve çıkış arasında ortalama 70 olacak süre bazında

• Arkadaşlar bu kuleler iptal olmadı mı. Benim bildiğim bu kuleler 2016 eylül ayında tüm türkiye genelinde iptal edildi?

Sabah
    Sürücüye ‘radar tuzağı’ sona erdi
    http://m.sabah.com.tr/yasam/2016/09/10/surucuye-radar-tuzagi-sona-erdi

• Bir gun birinin canina tak edicek ibreti alem icin bu kulelere benzin dokup yakicak sonrada hizini alamayip hani su ozellikle av icin yol kenarlarina pusu atan radarlarada ozellikle durup kafa goz dalicak bak bakalim o zaman benim diyen delikanlilar ortaya cikabileceklermi 😡

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    İtiraz ettik 2 yıl oldu ,cevap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

İtiraz ettik 2 yıl oldu ,cevap yok
    Unutmustum yillar gecti odedigim 119 tl geldi aklima

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yol bildiğin para kazanma yolu ya Sözde engelleme yapıp halen aktiflik soz konusu. Iptalinizi yesinler.

• 2016 da 63 km hiz ile 400 küsür lira ceza yemistim bir de fotolu tebligati eve yollamislardi hic unutmam yani 110 120 ile bu cezayi yesem koymazdi da 60la bu cezayi ödemek baya koymustu sonradan akillandim da bu osmancik yolunda hep tin tin gitmeye basladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 26 Mayıs 2019; 8:18:23 >
  • Ahaa konuyu görünce acayip şaşırdım :)

26.04.19 tarihinde hayatımın ilk ve tek cezasını burada yemişim, geçen hafta eve tebligat geldi hız cezası olduğunu görünce şok oldum. Çok üzüldüm çünkü hız sınırına aşırı dikkat ediyordum, dalgınlık olmuş diye yordum.

İtiraz etsem bir ton iş, erken ödedim 176₺ ile kurtuldum.

• 0nur! kullanıcısına yanıt
    Hızınız ne kadardı

• Toplamda 2000 kusur ceza gelmişti
    Aynı gün içinde peş peşe gelen cezalara ,ilgili madde gereğince itiraz ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Hızınız ne kadardı
    Hep uydum sınırlara, o an nasıl bir hızda olduğumu hatırlamıyorum ama solumdan bir araba hızlı geçmişti, o anda bi flaş patladı acaba onun yerine ben mi yedim diye de düşünmüyor değilim. Yemişsem 60’la falan yemişimdir, henüz tebligatı almadım.

• Osmancıktan her yıl geçişte 50 ile geçiyorum, artık bende refleks olmuş.
  • BU RADARLAR HALA ÇALİSİYORMU?
  • Radarlar hâlâ görevde

• Radarlar hala duruyor. Crafter la Giresun’a giderken bu radarlardan tirsa tirsa geçtim. Bunlari koyanlar acaba rahat uyuyormudur. Sürekli şehir içi 50 ile gide gide yol bitmek bilmedi.

• Hız sınırı tepkiler üzerine 70 km yapılmamış mıydı?
  • 07/2016 da yediğim iki cezaya itiraz etmiştim bugün 15/01/2020 de mahkemeden karar çıkmış birini iptal etmişler.dile kolay nerdeyse 4 yıl gecmis arabayı satmisim adresi değiştirmiştim olmeyip sonucu aldığına şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: fener19

07/2016 da yediğim iki cezaya itiraz etmiştim bugün 15/01/2020 de mahkemeden karar çıkmış birini iptal etmişler.dile kolay nerdeyse 4 yıl gecmis arabayı satmisim adresi değiştirmiştim olmeyip sonucu aldığına şükür
    geçmiş olsun,hep mola verdiğim mekan

aracın biri beni orada geçmeye çalışıyordu camı açtım elimle blokladım da

anladı enayı yavaşladı..)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.