Şimdi Ara

Cortebert Tcdd Köstekli Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makinesinde CAL 526 ve 17 Rubis yazıyor değeri aşağı yukarı nedir ? ayrıca nasıl kuruluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Makinesinde CAL 526 ve 17 Rubis yazıyor değeri aşağı yukarı nedir ? ayrıca nasıl kuruluyor ?

Up, alıntı ile cevaplarsanız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uuup

• Saatte Cortebert 526 mekanizma bulunuyor. 18000 vuruşlu ve 31 saat güç rezervi bulunan bir mekanizma. 17 rubis, 17 taşlı demek. Fiyat konusunda saati görmeden bir şey diyemem ama geniş aralık vermek gerekirse muhtemelen 50-250 tl aralığındadır değeri. Saatin tepesindeki kurma kolunu çekmeden, ileri geri hareketlerle kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

Saatte Cortebert 526 mekanizma bulunuyor. 18000 vuruşlu ve 31 saat güç rezervi bulunan bir mekanizma. 17 rubis, 17 taşlı demek. Fiyat konusunda saati görmeden bir şey diyemem ama geniş aralık vermek gerekirse muhtemelen 50-250 tl aralığındadır değeri. Saatin tepesindeki kurma kolunu çekmeden, ileri geri hareketlerle kurabilirsin.

Hocam Teşekkürler ileri geri derken ? Bi türlü kuramadim

• Normalde kurma kolunu çekip saati ayarlıyorsunuz ya kurmak içinde kurma kolunu çekmeden aynı saat ayarlar gibi çevirin o kolu, saati biraz ileri biraz geri ayarlar gibi.
  • quote:

Normalde kurma kolunu çekip saati ayarlıyorsunuz ya kurmak içinde kurma kolunu çekmeden aynı saat ayarlar gibi çevirin o kolu, saati biraz ileri biraz geri ayarlar gibi.

Hocam olmadı ya her parçası yerinde bozukmi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmadı derken kol dönmüyor mu? Ya da dönüyor ama saat çalışmıyor mu? Her iki durumda da saat bozuk demektir gerçi bir saatçiye göstermeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 18 Mayıs 2013; 15:20:30 >
  • quote:

Olmadı derken kol dönmüyor mu? Ya da dönüyor kuruluyor ama saat çalışmıyor mu? Her iki durumda da saat bozuk demektir gerçi bir saatçiye göstermeniz gerekir.

Dönüyor yani saatte ayarlaniyor ama çalıştıramadım

• hocam bende de atadan kalma köstekli saat var. Kurma kolu dönüyordu ancak saati kuramıyor çalıştıramıyordum. Güvendiğim eskilerden kalma bir saatçiye götürdüm. Bana zemberegi kırılmış dedi. 3 ay orjinal çıkma parça aradım sonunda oldu. Şimdi saat gibi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

hocam bende de atadan kalma köstekli saat var. Kurma kolu dönüyordu ancak saati kuramıyor çalıştıramıyordum. Güvendiğim eskilerden kalma bir saatçiye götürdüm. Bana zemberegi kırılmış dedi. 3 ay orjinal çıkma parça aradım sonunda oldu. Şimdi saat gibi çalışıyor.

Alıntıyı görmemişim geç cevap olcak ama hocam ne masraf tutmuştu
  • quote:

quote:

hocam bende de atadan kalma köstekli saat var. Kurma kolu dönüyordu ancak saati kuramıyor çalıştıramıyordum. Güvendiğim eskilerden kalma bir saatçiye götürdüm. Bana zemberegi kırılmış dedi. 3 ay orjinal çıkma parça aradım sonunda oldu. Şimdi saat gibi çalışıyor.

70 ₺ işçilik dahil vermiştim. Tabi içini açıp malzemenin orijinalliğine bakıp anlama şansım olmadığı için ve güvendiğim için verdim parayı. Bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım çok iyi çalışıyor. Tabi sürekli kurmuyorum bazen duruyor günlerce kullanmaya kıyamıyorum bir şey olacak diye

• quote:

quote:

quote:

70 ₺ işçilik dahil vermiştim. Tabi içini açıp malzemenin orijinalliğine bakıp anlama şansım olmadığı için ve güvendiğim için verdim parayı. Bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım çok iyi çalışıyor. Tabi sürekli kurmuyorum bazen duruyor günlerce kullanmaya kıyamıyorum bir şey olacak diye

Hocam bu tarz saatlerin gider fiyatı ne acaba bilginiz varmı ? sahibindenden benzer modeller 3-4 ay önce 250-300e bulunuyordu, şimdi 2000 üstü fiyat koymuş herkes

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu tarz saatlerin gider fiyatı ne acaba bilginiz varmı ? sahibindenden benzer modeller 3-4 ay önce 250-300e bulunuyordu, şimdi 2000 üstü fiyat koymuş herkes

Valla o konu hakkında hiç bilgim yok. Hiç da yapmadım. Dede yadigarı aile hatırası olsun istiyorum bu yüzden maddi değeriyle ilgilenmedim hiç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.