|
Bildirim

1 Mobil
|
Bu makarna bir harika dostum.
|
|
Seçimden sonrada 7 lira şarjla 8 saat çalışacak mı?
|
|
Söylerken bari yanında da bir tane teknik özellikleriyle kimin geliştirdiği belli olan bir prototip sergileseydi.
|
|
Palavra olduğunu, seçim propagandası olduğunu bildiğimiz için eleştiriyoruz.
Yıllardır seçimlerden önce gösterilen yerli uçağımız göklerde reklamı ne oldu? Yıllar önce bilmem kaçmilyon dolar ödenerek prototipi yapılıp seçim öncesi boy boy gösterilen yerli arabalar ne oldu? Geçen seçimlerden önce watozz gösterilmişti. Eleştirenlere vatan haini diyordunuz. Ne oldu o proje? Demekki neyin ne olduğunu6bildiğimiz için eleştiriyormuşuz değilmi? Koyunlar gibi önümüze koyulanı yemiyoruz önce şüphelenip araştırıyoruz. Sizin gibi herşeye şak şak şak yapmıyoruz. |
|
7 liralık elektrikle çamaşır makinesi çalışmıyor. Elektrik faturalarından kimsenin haberi yok galiba.
|
|
4 ton az gibi geldi biraz
|
|
Yerli otomobil geliyordu bir ara ona ne oldu sahi ?
Seçim öncesi boş vaatler vereceklerine akaryakıt konusunda kolaylık sağlasınlar. Yat kat sahipleri çatır çatır ucuzdan deposunu doldururken çiftçinin beli bükülüyor orda traktöre mazot koyayım diye. |
|
alkole para yetiştiremiyorum da malum fiyatlar, ne kullanıyorsunuz acaba?
|
|
Elektirikli Savaş uçağı müjdesi ne zaman gelecek acaba ?seçime 5 gün kaldı.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classf2re -- 27 Mart 2019; 15:49:2 > |
|
"Olmuş olan, &#39;Oldum!&#39; demez."
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 27 Mart 2019; 16:0:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|