Arkadaşlar, aylardır yorum okuyorum bu sayfalarda sonunda bende uye olup sizlere danışmak istedim ilgilenirseniz çok sevinirim.
Araba almayı düşünüyorum evim işime uzak oldugu için az yakmasını istiyorum ya LPG li bir araç alıcam yada az yakan bir araç alıp yaza dogru LPG taktırıcam.
Şu an ihtimaller arasında bir adet honda civic tekkapılı 1.4 IS var otomatik vites.Bu arabayı almak istiyorum ancak otomatik vites ve LPG ilişkissini bilemiyorum sorun yaratırmı? ayrıca ne kadar yakar? hondaların yedek parça olayı nasıldır???
Bununla birlikte Opel corsa ve Renault clio arasında gidip geliyorum. Verebileceğim miktarda sanırım LPG li bir araç için 14000 YTL lpg siz bir araç için maksimum 12500- 13000 YTL dir. Bana degerli yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
Bunların dışında ciddi onerileriniz var ise onlarıda beklerim.
KARDEŞ ALACAKSAN 1.4 ARABA ALMA ÇOK BENZİN YAKIYOR BENDE BİR TANE VAR 1.4 BENİ İFLAZ ETTİRECEK
arkadaş dogru soluyo araba kalkışlarda daha yüksek devirde kalkacağın için daha çok yakıt yakacaktır. ve baskı balatası sürtünmeden solayı daha çabuk eskiyecektir. bende honda civic 2003 1.6cc otomatik vites var 20 ytl benzini şehir için 75 80 km de goturuyo. sana bunu al demiyorum fiyat açısından seni aşar. sadece ornek veriyorum 1.6 motor otm vites bile iyi goturur. clio ların ozellikle dizelleri çok ekonomik. şirket arabası clio dizel. izmir kuşadası 100km mesafe 20 ytl dizel koydum. kuşadasına vardığımda dizel vardı hala izmire dondugum anca bitik ışığı yandı :D
aracı aldığının ertesi günü lpg'ni taktırmanı öneririm sonuçta belli bir km sisteme verdiğin parayı amorti etmekle geçecek. Ben öyle yapmıştım 5 ay önce 10000 km oldu az kaldı amorti etmesine
Araç olarakta bizde senle aynı modda bir arkadaşa araç arayışına başlayıp en sonunda çıka çıka 19500'e opel corsa dizel otomatik aldık hergün işe gidip gelmek için. 13000 tl civarına otomatik alma zorunluluğun yoksa
b sınıfında clio 1.4 16v olsa iyi olur 2000-2001 kasa vw polo 1.4 16v boğaz kelebeği problemi var, iç mekan kaliteli konforlu c sınıfı nissan almera 1.5 2. eli zayıf, japon, donanımlı ve konforlu bir araç honda civic'ler japon, teknik sorunsuzluk ama iç mekan 2002'ye kadar güzel değil bence Belki euro civic donanımlı olanlarından
olabilir
otomatik alacaksan o paralara çok bir seçenek jkalmıyor biz bayağı aradık 2000-2001 clio otomatikler var ama sorun varmı bilmiyorum 10-11 lt benzin yakıyor şehir içi 1.4 16v bahsettiğin civic(birde euroları var) otomatikler en sorunsuz olması beklenen araçlar ve alınabilir bu fiyatlara ancak otomatik şanzımanlı 10 yaşında bir araç almak riskli bir olay bence iyi kontrol ettirmek lazım.
Ben eğer biraz çıkabilirseniz (15000-17000civarı ) 2003 ve üstü yaris 1.0 mmt tavsiye ederim hem sorunsuzluk hem yakıt tüketimi açısından rahat edersiniz. kirpi arkadaşımız lpg de taktırdı ve memnundu. tam şehir içi aracı
vtecpower e tamamen katılıyorum.dizel al.ben lpg de devamlı problem yaşıyorum sanayideki ustalarla ahbap oldum .o fiyatlara clio veya hyundai dizel rahat alırsın.