Şimdi Ara

Corsair TX750M Tier A 949TL HEPSİBURADA KAÇMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 7 Kasım 2020; 16:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hafta önce 930-TL'ydi.

Kaçıranlar bu fiyatı da değerlendirebilir.

https://forum.donanimhaber.com/corsair-tx750m-750w-80plus-gold-psu-822-tl-vatan-magazalarinda--146166615

• çok uygun bir fiyat 3-5 tane almak lazım

• Bu kura göre gerçekten iyi fiyat. Geçen ay Cougar GX-S 650W almamış olsam bunu alırdım. Alana hayırlı olsun.

• Benimde aklıma yattı aslında, fakat ekran kartı için 6+2 var sadece , yada bana öyle geldi , İleride 3000 serisi GPU ları besleyemez sanırım şayet yanlış görmediysem.

• quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

Benimde aklıma yattı aslında, fakat ekran kartı için 6+2 var sadece , yada bana öyle geldi , İleride 3000 serisi GPU ları besleyemez sanırım şayet yanlış görmediysem.

Ben 3080 için almıştım bunu bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?

• Anakart ve işlemci kabloları modüler değil, 2x6+2 kablo var 3080 ile kullanılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msi mag z490 tomahawk + rtx 3070 ile kullanılır mı ?

• Aslında RM750 takip ediyordum fakat Zero Fan olmaması çok dert değil, : : Şüpheye düştüm bende çıkışları az görünce.Kutu resmine bakınca fazla fazla varmış :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldiy -- 7 Kasım 2020; 20:53:49 >
  • Bu kalitede güç kaynağı almak için son fırsatlar. Bu döviz kuruyla bu kalitede güç kaynakları ya gelmez ya da numunelik 3-5 tane gelir o da fahiş fiyatlarla.

Yurtdışı fiyatı vergi hariç 118 dolar bu güç kaynağının. Tabi ben bu bilgiyi CIA'den öğrendiğim için bazılarının fiyatı konusunda olumsuz yorum yapmasına bir şey diyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 7 Kasım 2020; 22:17:23 >
  • 7 yıl garantili.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.