yaklaşık 1,5 ay önce WD Cavair Black 500 Gb hdd ve Corsair 2*1 800 mhz ram aldım... parçaları taktıktan sonra ara sıra mavi ekran hataları almaya başladım... mavi ekran hatasının en üst kısmında Driver_IRQL_Not _Less_Or_EQUAL yazıyor.. biraz araştırm yaptığımda sorunun donanımsal ve daha çok ramdan kaynaklandığı okudum... anakartım intel dg33fb, ekran kartı o/b, hdd WD CB 500 gb, ramlar corsair 2*1 800 mhz... bu konuda bilgisi olan var mı.. sorun ramlardemi gerçekten
ödünç bulabileceğiniz farklı bir marka ram ile deneyin hata tekrarlamaz ise sorun ramlardendir.
Ayrıca ram uyumsuzluğu çok can sıkan bir problem.Bazı ramlar anakart ile sorun yaşatabiliyor.Öyleki aynı marka aynı model anakartlardan biri ramlari çalşıtırıken aynı ramlarla diğeri uyumsuzluk gösterebiliyor.Biraz da şans işi anlayacağın.Ayrıca anakartın kitapçığında ve/veya üretici sitesinden ram uyumluluk listesine bakmak da lazım
eskisi kingston 1 gb 667 mhz idi... böle bi sorun olmamıştı bu zamana kadar.. ramlari vatandan aldım ama şu an yerine alabileceğim 2*1 800 mhz cl4 veya cl5 ram yok...