Şimdi Ara

Corsair'ın yeni dokunmatik ekranı 'Xeneon Edge' yok sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corsair'ın yeni dokunmatik ekranı 'Xeneon Edge' yok sattı
    Corsair XENEON EDGE, sistem monitörü, ikinci bir ekran ve hatta akış kontrol paneli olarak da kullanılabilen 14.5 inç LCD dokunmatik ekran. Ekran, AHVA IPS panelde 2560x720 çözünürlük (32:9) sunuyor, 60 Hz hızında çalışıyor ve 350 nit parlaklığa kadar ulaşabiliyor. Beş noktalı dokunmatik girişi desteklediği için sıradan bir istatistik panelinden çok daha işlevsel. Bağlantı USB-C (DP Alt Modu) veya HDMI üzerinden sağlandığı için yalnızca bilgisayarlarla değil, tabletler veya telefonlarla da çalışıyor.



    Ayrıca Bkz.LG, oyunculara yönelik dünyanın en hızlı OLED monitörünü tanıttı



    Corsair Xeneon Edge özellikleri neler?



    Corsair'ın yeni dokunmatik ekranı 'Xeneon Edge' yok sattı
    Corsair'ın EDGE'i daha ucuz alternatiflerden ayıran özelliği montaj esnekliği. Panel, bir bilgisayar kasasının içindeki 360 mm radyatör boşluğuna yerleştirilebiliyor, 14 dahili mıknatısı ile herhangi bir metal yüzeye takılabiliyor, birlikte verilen standla masaya yerleştirilebiliyor.



    EDGE, Corsair'ın iCUE yazılımıyla entegre olarak kullanıcıların CPU/GPU kullanımı, müzik çalma veya yapay zeka araçları için araç takımları ayarlamasına olanak tanıyor. 372 mm x 120 mm x 20 mm boyutlarındaki XENEON EDGE çok büyük olmasa da, her kasaya kolayca uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış.



    Corsair Xeneon Edge fiyatı ne kadar?



    Corsair Xeneon Edge, 250 dolar fiyat etiketiyle Corsair’ın sitesinde satışta çıktı ancak ancak stoklar hızla tükendi. Şu anda ürünün yakında stoklara geleceğini belirten bir uyarı mesajı yer alıyor.




    Kaynak:https://www.corsair.com/newsroom/press-release/corsair-launches-the-xeneon-edge-14-5¨-lcd-touchscreen-a-dazzling-and-expansive-display-customized-by-you
    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/08/29/corsair-introduces-xeneon-edge-a-14-5-inch-touchscreen-secondary-display/







  • çok kullanışlı çok teknolojik diye heves edilip alınabilecek bir ürün (sadece ambalajında).
    gerçek kullanım senaryolarında ultra gereksiz bir şey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Yardımcı küçük ekranlar çok işlevsel aslında Elgatodan böyle bir ürün bekliyordum çıkmadı Hyte kasa monitörüyle işi çözdüm. Xeneon edge ülkemize gelmesi zaman alır.

    Corsair'ın yeni dokunmatik ekranı 'Xeneon Edge' yok sattı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Bizim satıcılar onu 550 dolardan kitlemeye kalkar heralde

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.