Şimdi Ara

Corsair H100i Montajından Sonra No Signal Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntısız çalışan sistemimde soğutucu montajını yaptıktan sonra sistem açılıyor. Fanlar vs. sorunsuz bir şekilde ama gel gelelim monitöre görüntü gelmiyor. No Signal hatası alıyorum. Sadece soğutucuyu takmak için ramleri sökmüştüm. Onların arasında takarken toz kalmış olabilir. Ayrıca vidaları biraz fazla sıkmıştım acaba ondan mı deyip gevşettim ama çözüm olmadı. Vidaların fazla sıkılmasıyla pinlerin yamulma ihtimali var mıdır?

• Pin yamulma ihtimali vardır buyuk ihtimalle o pinden kaynaklanıyordur veyahut monitorun ekran kartını giriş yeri zedelenmiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NO signal alıyorsan tüm bileşenleri düzgün taktığına emin ol.Pompanın elektiriğini kestiğinde sistem açılıyorsa psu yetersizliği olabilir.

Onun dışında montajlarken leim atması ve anakart çatlamaya maruz kalmış olabilir.

Sistemi tamamen söküp tekrar kurmayı deneyin.
  • İki ay önce dizustume termal macun surdum dolayısıyla sistemi komple sokmek durumumda kaldım benzer bi problemi sonrasında bende yaşamıştım.. Sonradan ramlarin slota tam oturmadığını fark ettim sende bi kontrol edersen iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sevecen_86 750W güç kaynağım var. Şuan sistemim 600W falan elektirik çekiyor. Güç kaynağına bağlı bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

@eyreequel Ben de ramlerden şüpheleniyorum. Eve gidince ilk işim ramleri kontrol etmek olacak. Sabah erken çıktığım için tekrar bakamadım.

Edit: Sorun ramlerdenmiş. Tam oturmamışlar. Yerine oturunca sorunsuz şekilde sistem açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greqorian -- 3 Aralık 2014; 7:01:05 >
  • kasadan uyarı sesi gelir sinyal almasan da

o uyarı sesi bellidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ram Sorunu [no signal]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.