Şimdi Ara

Corsair Gaming Strafe Kırmızı Led Türkçe Mekanik Klavye Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın zamanda bu klavyeyi almak istiyorumda acaba klavye hakkında fikirleri olanlar belirtebilir mi?Sizce alınır mı?



  • Yakın zamanda alacaksan şuan al :) Karne indirimi diye indirim yapmışlar artık okul falan bitti ama bizde nasipleniyoruz :) Gameekstra ve itopya'da şahane indirimler gördüm bi bak itersen.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum o yüzden almak istiyorum k70 400tl strafe 300tl fakat strafe alsam k70 almadığım için pişman olurmuyum onu öğrenmek istiyorum.Belirgin fark var mı o kadar sizce ?
  • Furkan573 F kullanıcısına yanıt
    Strafe rgb kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Bildiğim kadarıyla 2 belirgin fark var aralarında, k70 in üst yüzeyi metal ve üzerinde ekstradan multimedya tuşları var. Strafenin üst yüzeyi plastik ama sağlamlıkda sorun yok, sert bir plastik öyle. Eline klavyeyi alıp masaya sertçe vursan bile bir şey olmaz, iki yanında tutup sağa sola eğmeye çalıştığında banamısın demiyor. Güzel klavye memnunum ve öneririm. Ayrıca strafe alıcak isen aklında bulunsun, klavyenin yan tarafındaki beyaz boyalı( rgb modelinde beyaz, normalde siyah) yüzeydeki boya kolayca çıkıyor sivri bir şey (anahtar, para gibi) sürttüğünde. Normal red ledli modelde bu olay varmıdır bilmiyorum. Şahsen rahatsız etmiyor. Orası görünmüyor zaten, görmek için özellikle bakman gerek klavyenin yanına. Onun dışında tuşların yüzey dokusu çok hoş, dokundukca dokunası geliyor insanın , yazılımı biraz karışık ama ayrıntılı ve anlayınca güzel olduğunu görüyorsun. Mesela oyuna özel profil atama var, şu oyunu açtığımda bu profile geç diyorsun geçiyor, masaüstüne dönünce default profile geçiyor filan.




  • strafe artık üretilmiyor, bence alma. K70 almanı isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.