Şimdi Ara

Corsair Force Series 3 120 GB SSD SATA 3 incelemem Raid0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waterhorse1

ARKADAŞLAR,
    BEN BU ÜRÜNÜ (t SSD SATA 3) ALMAK NİYETİNDEYİM.
    VATAN BİLGİSAYAR'DA GÖRDÜM. FİYATI BONUS KARTA 5 TAKSİTLİ OLARAK 640 TL.YE GELİYOR.
    SORUM ŞU: BU ÜRÜN HER DİZÜSTÜ BİLGİSAYARDA KULLANILABİLİYOR MU?
    KENDİ 2,5 İNÇLİK SATA SABİT DİSKİMİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMDAN ÇIKARTIP BUNU TAKTIĞIMDA DESTEKLER Mİ?
    ÜRÜNÜN ADI: Corsair Force Series 3 120 GB SSD SATA 3
    "SATA 3" DEDİĞİ İÇİN ACABA BİR UYUMSUZLUK OLUR MU? ENDİŞEM BU.
    BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM.

Sata destekli ve 2.5" boyutunda olduğundan dizüstünüzde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Özellikle pc nin kapanış hızını merak ediyorum. 470mb/sn 4k yazma hızı :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

quote:

ARKADAŞLAR,
    BEN BU ÜRÜNÜ (t SSD SATA 3) ALMAK NİYETİNDEYİM.
    VATAN BİLGİSAYAR'DA GÖRDÜM. FİYATI BONUS KARTA 5 TAKSİTLİ OLARAK 640 TL.YE GELİYOR.
    KENDİ 2,5 İNÇLİK SATA SABİT DİSKİMİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMDAN ÇIKARTIP BUNU TAKTIĞIMDA DESTEKLER Mİ?

Sata destekli ve 2.5" boyutunda olduğundan dizüstünüzde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

-BUR@K- ARKADAŞIM,
    CEVAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
    İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM. :)

• merhaba,

Dizüstü bilgisayarlar için SSD alacakların biraz daha araştırma yapması gerekebilir. SSD disklerin dizüstü uyumluluklarında sorunlar çıkabiliyor. Bunun için lütfen dizüstü bilgisayarınızın modeli ile almayı düşündüğünüz SSD modeli için internetde, formlarda araştırma yapınız. Benim almayı düşündüğümde Corsair markası için yaptığım araştırmada Dizüstü bilgisayarlarda hibernet kullanımı sırasında sorun çıkardığı yazılıyordu.Halen sorun devam ediyor mu bilmiyorum.

Sağlıcakla kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

o acılıştaki bios ekranı uzun sürmese aslına daha süper olcak güzel olmuş murat abi hayrını gör

Post ve raid menüsü daha uzun sürüyor boot ekranından.
    Değerlere birşey diyemiyorum güle güle kullanın

• Hocam bence sen kasanın etrafına güvenlik kameraları, hareket sensörlü alarmlar felan taktır. Bu kadar kişinin iştahını kabartınca mazallah veya en iyisi seb o kasanın yanında yatt
  • program yanlış ölçmemişse 0,180ms erişim süresi gösteriyor orda ki 2msdir ssdlerde teoride, bu hız fena yahuuu ve 240gbın tamamında yani disk kapasitesinin her yerinde tamamıyla 1000/mbs değeri karekteristik eğride sapma olmadan tam stabil şekilde vermiş corsair yine kalitesine yakışanı yapmış tabi kontrolcününde önemi var herşey onda başlıyor corsairde bu kaliteyi harmanlamış iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

program yanlış ölçmemişse 0,180ms erişim süresi gösteriyor orda ki 2msdir ssdlerde teoride, bu hız fena yahuuu ve 240gbın tamamında yani disk kapasitesinin her yerinde tamamıyla 1000/mbs değeri karekteristik eğride sapma olmadan tam stabil şekilde vermiş corsair yine kalitesine yakışanı yapmış tabi kontrolcününde önemi var herşey onda başlıyor corsairde bu kaliteyi harmanlamış iyi günlerde kullanın.

üstadım 0.108 yanlış gördünüz herhalde :) mükemmel sonuçlar elde etmiş
  • quote:

ARKADAŞLAR,
    BEN BU ÜRÜNÜ (Corsair Force Series 3 120 GB SSD SATA 3) ALMAK NİYETİNDEYİM.

arkadaşım her dizüstünde kullanılamayabilir, kullanılsa bile sata2 olarak kullanırsın, sata3 olarak kullanmak için sata3 desteklemeli ve sata3 kablon olması lazım. Bu arada ürünü vatandan alıp kazık yeme, inventusta bonus a 9 taksit 561 tl, eksenbilgisayar da bonus a 9 taksite 559 tl

• vatandada şu an %18 var aşağı yukarı diğer yerlerle aynı fiat bu arada tüm iyi dilekler için teşekürler arkadaşlar tekrar söylüyorum gerçekten zevk veriyor PC bir arkadaşın dediği gibi başından kalkamıyor insan

• İştahım kabardı hocam. İnanılmaz değerler almışsınız. Güle güle kullanın. Oyun ve program yüklemelerinde "İleri" tuşuna basmak daha uzun sürüyordur, eminim.
  • Bu kadar hız farkındaki artışın yararını hangi uygulamayı kullanınca görüyorsunuz? Mesela oyunlarda belli bir FPS üzerini insan gözü algılayamıyor o yüzden FPS arttırmak çok mantıklı değil, mesela SF2 serisi 250MB/s ortalama hıza sahip access time 0.12 msn olan bir SSD ile sizin sahip olduğunuz (hayırlı olsun) 1 GB/S hızına çıkan bu SSD arasındak fark hissedilir düzeyde olmasa gerek.
  • Maaşallah hocam o değerler ne öyle. :O
  • Hocam o değerler ne öyle, vallahi insanın ağzı açık kalıyor. Ne diyelim hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsergeant

quote:

ARKADAŞLAR,
    BEN BU ÜRÜNÜ (Corsair Force Series 3 120 GB SSD SATA 3) ALMAK NİYETİNDEYİM.

arkadaşım her dizüstünde kullanılamayabilir, kullanılsa bile sata2 olarak kullanırsın, sata3 olarak kullanmak için sata3 desteklemeli ve sata3 kablon olması lazım. Bu arada ürünü vatandan alıp kazık yeme, inventusta bonus a 9 taksit 561 tl, eksenbilgisayar da bonus a 9 taksite 559 tl

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN. SAĞOLASIN.
    ARAŞTIRMAMI SÜRDÜRÜYORUM. EYVALLAH!

• quote:

Orijinalden alıntı: ummax

Bu kadar hız farkındaki artışın yararını hangi uygulamayı kullanınca görüyorsunuz? Mesela oyunlarda belli bir FPS üzerini insan gözü algılayamıyor o yüzden FPS arttırmak çok mantıklı değil, mesela SF2 serisi 250MB/s ortalama hıza sahip access time 0.12 msn olan bir SSD ile sizin sahip olduğunuz (hayırlı olsun) 1 GB/S hızına çıkan bu SSD arasındak fark hissedilir düzeyde olmasa gerek.

katılıyorum. hdd kullananlara ssd mutlaka tavsiye ediyorum. ama bu kadar kadar da abartmamak gerek.
  • abi ne yapıyorsunuz. nasıl bir hız bu biraz daha abartırsanız makina ayrı eve çıkar valla.
  • Murat yine yukseklerden ucuyorsun bakiyorum,ssd lerin hayirli olsun bu arada.
  • Arkadaslar iMac 21.5" Bilgisayara bugun 120 GB Corsair Force 3 GT SSD Taktim, fakat harddisk fani maximumda calisiyor, nasil duzeltebilirim bunu ?
    SMC Fan kontrol cozum olmadi.
  • bende yaptım test koymadım ama süper 2 adet 60 gb team exremm o bile süper degerleri var
    tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.