Bildirim
Corsair CX 750 BRONZE MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI CIZIRTI SORUNU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Selamlar,
Sesin güç kaynağından geldiğine kesin eminseniz garantiye gönderin. Corsair birebir yenisi ile değişim sağlıyor. Bu ses herhangi bir sorun yaratmaz. -
Garanti olarak nereye gönderecegim bu arada eminim arada sırada cıkıyor ses ama sorun olmazsa ve ses artmaz ise göndermeyi düsünmüyorum. -
Demiştim tech guru ulaşıp Corsair değişim yapıyor diye :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsair cx750 serisi yuk altinda cizirti problemiyle unludur onun bir cozumu yok garantiye yollayin buyuk ihtimal duzeltilmis halini yolliyacaklardir cx750 v2.
psu gönderirsem ben montaj yapmayı bilmiyorum o ne olacak :D -
Ben 2 tane cx750 v2 kullandım, kullanıyorum ama ses sorunu hala mevcut. Yani değişimden gelen üründe bile aynı ses sorunu mevcut tekrar garantiye yollacağım.
Tabii bu benim şansım ile alakalı da olabilir :)
Sırf 400r i bu sorun nedeniyle almamak ta koyacak ;(
quote:
Orijinalden alıntı: brovazZ
Ben 2 tane cx750 v2 kullandım, kullanıyorum ama ses sorunu hala mevcut. Yani değişimden gelen üründe bile aynı ses sorunu mevcut tekrar garantiye yollacağım.
Tabii bu benim şansım ile alakalı da olabilir :)
Guya corsair cx 750 nin v2 serisinde cizirti sorununu kaldirdi.
Kasayı komple vatana toplattıysan kasayı götür onlar söküp göndersin geldiğinde de takıp kontrol edip geri verirler. -
Alacaktım almıcam sırf bu şikayetler yuzunden kaç gundur iyi bişey araştırıyorum adam gibi bişeyde yok piyasada.Olsada çılgın paralar isteniyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tech guru
Selamlar,
Sesin güç kaynağından geldiğine kesin eminseniz garantiye gönderin. Corsair birebir yenisi ile değişim sağlıyor. Bu ses herhangi bir sorun yaratmaz.
Birebir değişim yapıldığı falan yok.Sesin bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderiyorlar -
İki adet silverstone coilwhine (cızırtı) sorunu ile değişti, seasonic start sorunu var sanırım göndericem kontrol için ikisi de piyasadaki en iyi bir kaç markadan biri. Bu sorunlar sadece corsair için geçerli değil yani. Gerçekten baya baya şans işi bu. -
Hiçbir soruna neden olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
Alacaktım almıcam sırf bu şikayetler yuzunden kaç gundur iyi bişey araştırıyorum adam gibi bişeyde yok piyasada.Olsada çılgın paralar isteniyor
mesela bende bir sıkıntı yok. v2 de değil. biraz da şans işi. ben bu tarz sorunları olduğunu bilerek almıştım.çünkü piyasada o zaman bu fiyat aralığında daha iyisi yoktu.şansıma ses sorunuda çıkmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
Alacaktım almıcam sırf bu şikayetler yuzunden kaç gundur iyi bişey araştırıyorum adam gibi bişeyde yok piyasada.Olsada çılgın paralar isteniyor
mesela bende bir sıkıntı yok. v2 de değil. biraz da şans işi. ben bu tarz sorunları olduğunu bilerek almıştım.çünkü piyasada o zaman bu fiyat aralığında daha iyisi yoktu.şansıma ses sorunuda çıkmadı.
Tabiki hepsinde yoktur sansına sağlam denk gelmiş heralde sana ama bi hayli fazla şikayet var gibi.Aslında ses ve cızırtı diyenlerin neye göre kıyasladıgını bilmediğim için bişey diyemiyorum.Mesela benim şuan kullandığım gibiyse beni rahatsız etmiyor ama sen görsen belki bu ne böguruyor dersin.850w evga g2 var yurt dışından sipariş vericem gibi 380 lira psuya vermeye içim el vermiyor ama buyuk ihtimalle alıcam bi kaç kişiye daha danışmam lazım.4590+r9 280 a 600 bile yeter ama yinede alıcam 10 yıl garantisi var diye ilerde lazım olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: [darkness13]
İki adet silverstone coilwhine (cızırtı) sorunu ile değişti, seasonic start sorunu var sanırım göndericem kontrol için ikisi de piyasadaki en iyi bir kaç markadan biri. Bu sorunlar sadece corsair için geçerli değil yani. Gerçekten baya baya şans işi bu.
Öyle görunuyor.Alternatif de bizim ulkemizde çok az malesef.Özellikle 750w seviyesinde çok az alternatif var. -
hocam sizde bilirsiniz teknoloji şans işidir bi çok arkadaşım cx750w kullanıcısı hiç böyle şikayet duymadım geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X