Şimdi Ara

Corsair TX 850M yarı modüler 80+ Bronze Güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba,
    2013 yılında vatan bilisayardan aldığım Corsair TX 850M yarı modüler güç kaynağımı yeni sistem topladığım için satmaya karar verdim. 2013-2019 arası FX 8350 işlemci ve GTX 760 ile kullanıldı sonrasında Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT ile kullandım. Sorunsuz çalışıyor fakar ürünün 3 tane sıkıntısı var.

1. Ürünün fanı garanti bitiminden sonra bozulmuştu, fanını cooler master kasanın içinden çıkan bir fanla değiştirdim. Fan kablosunu da anakarta bağladım. Bu şekilde sorunsuz kullanmaktayım.
    2. Ürünün modüler olmayan CPU kablosunda küçük bir ezik var, sleeved kablo takmaya çalışırken bükmüştüm o kısmı ama düzeltemdim, modüler olan kısıma CPU güç kablosu taktım ve öyle kullanmaktayım.
    3. Dış kapaktaki 2 adet vidası kayıp, onların yerine kendim vida taktım.
    Sadece 1 adet modüler sata kablosu kayıp onun dışında herşey tamdır.
    Son Fiyat: 350 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpostros -- 3 Mayıs 2020; 2:28:48 >

• Fiyat son olarak 300TL dir!
  • silme butonu kalkmış :D kolay gelsiiin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 1 Haziran 2020; 17:37:58 >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle suçlar gibi yazmanız hoş değil. Phanteks sleeved kablo seti ile kullanıyordum bu güç kaynağını ve sık yaptığım toz temizliği nedeniyle tüm kabloları ve parçaları söküp temizliyorum. Kabloları çıkarttıktan sonra geri takamadım, öyle olunca da zorlayarak geri sokmuştum. Erime vs nasıl olur kabloda bilmiyorum. Yeni güç kaynağı aldım zaten onun için satıyorum, 7 yıllık olduğu için değitirmeye karar vermiştim. İsterseniz almazsınız ben bu güne kadar sorunsuz kulklandım ve GET ile de satıyorum yani beni çalışmayan bozuk ürün satarak suçlasanız bile alıcı beğenmez ise 14 gün içinde iade eder. Birçok satış yaptım isterseniz referanslarıma bakın, isterseniz almayın. Fiyatı bu sorunlardan dolayı da uygun tuttum. Daha soracağınız varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpostros -- 16 Mayıs 2020; 21:56:13 >
  • pm attım
  • fiyatta anlaşabilirsek alayım
  • Şöyle cevap vereyim. Unutmuşum yazmayı. Suçlamak gibi oldu doğru ama görüntü zorlamaktan çok erimeye benziyor. Bir de şu var. Kablonun yuvası bellidir, misal o elinizdeki cpu kablosu, çentik olan tarafa çentikli tarafı takacaksınız. sağı solu belli, çentikli yön belli, nasıl zorladınız? anakartı kırmak lazım bu kadar zarar verebilmek için zorlayarak.. ne bileyim ben. Tabi doğru da olabilir , %100 yanmış diyemem. yanınca böyle eriyor uçları vs. görüntü yanıktan oluşan görüntüye yakın sadece. Muadili 2 katından pahalı ama söylediğiniz gibi yıllanmış , garantisi olmayan ve bir takım eksikleri olunca herhalde satılmıyor. bence o kabloyu yok edin, o kablo yok gibi satın :) göstermeyin de yani. Şahsen tanımadığım ve referansı az birinden 2.el garantisiz bir ürünü alıp sistemimi emanet etmem, 150 farkla 700W bronze fsp psu'lar mevcut sıfır 5 yıl garantili vs. tek ekran kartlı her türlü sisteme 600W ve üzeri yeterli olacaktır.
    Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için bir daha fotoğraf çektim. Bunun neresi erimiş? İlanı okusaydınız zaten anakarta takarken olmadığını biliyor olurdunuz. Aftermarket beyaz sleeved kablo takarken oldu bu olay.

• anlamadım o iş nasıl olmuş ama doğrudur. ne diyeyim. iyi satışlar. ilk mesajı sileyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

anlamadım o iş nasıl olmuş ama doğrudur. ne diyeyim. iyi satışlar. ilk mesajı sileyim :)
    hocam silmenize gerek yok durabilir, benlik bir sıkıntı yok.
  • Blokla arkadaşım buraları mesken tutmuş bir iki kisi var astigim astık kesdigim kestik modundu dolaşan blokla bunları uğraşma

Bu ürün içinde 300 TL lik fiyat çok iyi yaptığın çözümleride resimler ile aciklamissin daha ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüst satıcıymışsınız. Bol satışlar ama ne çekmişsin PSU kardeş demeden de kendimi alamıyorum. :) Sadece mizah yanlış anlamayın
  • İnşallah değeri bilen birine gider şu yokta güzel fiyat.
    Satıcı herşeyini yazmış.Hayırlı satışlar.
  • @leaving 'e satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.