Şimdi Ara

CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R MidT ATX'yi önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle sistemimi belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum;

AMD Phenom ii x4 965 Black Edition

Asus M5A97 anakart

SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE

Xilence 600w 80+ Bronze Psu

2x kingston 4 gb 1600 mhz ddr3 ram

böyle küçük bir sistemim var. 400R ' ın piyasa fiyatı 300 tl sizce değer mi ? Bu kasayı öneriyor musunuz veya başka önerileriniz var mı bu bütçe doğrultusunda ?

• Kasa çok guzel ancak o sisteme fazla. Kasadan kisarak ekran karti arttirmak yarariniza olacaktir.

Ram'i de tek 4 alip sonra takviye yapilabilir. Boylece toplamda daha performansli bir sistem elde etmis olursunuz.

* sistem saniyorum mevcut zaten. Bence o kasaya masraf etmeyin. 1. Teklifim daha iyi olacaktir artan para ile ekran karti yukseltilebir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 7 Aralık 2014; 23:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

Kasa çok guzel ancak o sisteme fazla. Kasadan kisarak ekran karti arttirmak yarariniza olacaktir.

Ram'i de tek 4 alip sonra takviye yapilabilir. Boylece toplamda daha performansli bir sistem elde etmis olursunuz.

* sistem saniyorum mevcut zaten. Bence o kasaya masraf etmeyin. 1. Teklifim daha iyi olacaktir artan para ile ekran karti yukseltilebir.

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam, ekran kartının getirisi yok bana çünkü mevcut karta yük binmiyor şuan. Kasa olarak herhangi bir tavsiyeniz olur mu peki :-)

• hocam eğer diyorsan ki ileride sistemi değiştiririm,o zaman 400R alınır.çünkü uzun ömürlü bir kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

hocam eğer diyorsan ki ileride sistemi değiştiririm,o zaman 400R alınır.çünkü uzun ömürlü bir kasa

Para buldukça kasayı destekliyeceğim hocam o yüzden uzun ömürlü olması beni mutlu eder :-)

• 400r killaniyorum dandik teneke kasamdan bu kasaya gecis yaptigimda dunya varmis dedim. Kis olmasi nedeniyle ust kisma ekledigim 2 adet 14luk fanla kasa ici buz gibi suan yazinda sicakliklar tahammul edilebilir duzeylerde seyrediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

hocam eğer diyorsan ki ileride sistemi değiştiririm,o zaman 400R alınır.çünkü uzun ömürlü bir kasa

Para buldukça kasayı destekliyeceğim hocam o yüzden uzun ömürlü olması beni mutlu eder :-)

hocam o zaman 400R almalısın bence.yada 400R ayarında bir kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300r dusunulebilir.

• 400R alabilirsiniz pişman olmazsınız.
  • Boyle bir sisteme 400r alma corsair 200r al.

• TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    400R ' ye onu vereceğine 33 lira daha verip

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    333 TL

sendeki psu yu satabilirsin veya kenarda kalır kara geçersin, mantıklı iş yap hocam.
  • 400R sahibi olarak çok memnunum inanılmaz kaliteli kasa ve ilerde sistemi yükselteceğinize göre almanızı öneririm sorunuz olursa sorabilirsiniz
  • Kasa zevk meselesi ondna çok karışmak istemem, 400R güzel kasa memnun olan sayısı da fazla, ama az farkla C70 modeline bak derim, iç hacim olarak çok daha iyi bir model.
  • 400r pahalı gelirse zalman z11 plus var.Bana göre daha hoş duruyor ben onu alırdım ancak 400r bir tık daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kasa zevk meselesi ondna çok karışmak istemem, 400R güzel kasa memnun olan sayısı da fazla, ama az farkla C70 modeline bak derim, iç hacim olarak çok daha iyi bir model.

Hocam arada 20 lira gibi bir fark var, tasarım biraz kaba ama sanki daha sağlam ve geniş geldi bana çok teşekkürler inceleyeceğim
  • Hocam elimde psu var o yüzden içinde psu ile gelen modellere bakmıyorum, tavsiyeniz için teşekkürler
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı işlemciyi kullanıyoruz, sizi yakalamışken işlemci için soğutucu tavsiyesi rica edebilir miyim acaba
  • quote:

Hocam elimde psu var o yüzden içinde psu ile gelen modellere bakmıyorum, tavsiyeniz için teşekkürler

Corsair 200r in icinde psu olmayan modeli var

• quote:

Hocam aynı işlemciyi kullanıyoruz, sizi yakalamışken işlemci için soğutucu tavsiyesi rica edebilir miyim acaba

Ben Xigmatek Red Scorpion kullanıyorum memnunum fakat şuan satan yer yok sanırım :) Diğerlerini kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama 12 cm fanlı ve en azından 4 bakır boru temaslı bir soğutucu işinizi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcumlop2 -- 8 Aralık 2014; 21:20:16 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey soracağım 400rnin psusu sürekli 750 watta günde 10 saat kullanılsa ayda fatura ne kadar yansır ? Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.