Şimdi Ara

Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
7.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiye'de yapabilecek yetenekli kişiler elbette vardır ancak fotodakini yapan firma MNPC Tech. Satın almak için iletişime geçebilirsiniz.

http://www.mnpctech.com/Corsair_600T_Clear_Side_Panels.html
  • Selamlar,

Mutlaka denemişsinizdir ancak yine de sorayım; bağlantı kısmını ters takmayı denediniz mi? Artı/eksi pinlerin düzgün olması gerekiyor.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    adamlar very very extreme takılıyorlar keşke türkiyedede böyle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Mutlaka denemişsinizdir ancak yine de sorayım; bağlantı kısmını ters takmayı denediniz mi? Artı/eksi pinlerin düzgün olması gerekiyor.

Denedim maalesef sonuç aynı
  • aynen, bu bebeği yapabilen birisi var mı bu ülkede merak ediyoruz yıllardır. bir .cad dosyasıda olmazmı arkadaş
     Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi
  • Technics kullanıcısına yanıt
    silver edition aldım kasa genel de resimlerini paylaştım mükemmel kasa.harici plexiye gerek yok bana göre yok çok güzel çünki
  • güle güle kullanın, 1-2 ay sonra görücem sizi :)
    600t efsanedir, bir de yan paneli ful acrilic yapsak ofofof
  • Technics kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.şu hdd led olayını bende kafaya taktım ama yarın bakarım belki ters takmışımdır yuvaya ondan yanmıyordur .

sanmıyorum plexi yaptırıcamı şuan acayip temiz gözüküyor en önemls fan sesi yok en önemlisi içine insan sığabilir öldür 5 parçaya böl koy derindorucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Bu kasayı kullanan arkadaşlara bir sorum var aşağıda gördüğünüz gibi kasanın power tuşuna beyaz led konulmuş. Benim kasanın ledi yanmıyor sizde durum nedir, konuyu açan arkadaşın çektiği fotoğrafta da o ışık yanmıyor.

Not: Kasanın kablosuna pil bağladığım zaman o ışık yanıyor yani kasanın ledi sağlam. Anakartın power led çıkışına led lamba değdirdiğim zaman yanıyor yani anakart da sağlam, sorun tam olarak ne bilmiyorum.

Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi

Benim ki yanıyor.

• Ust ve on tarafa 2x14 fan takmak mumkunmu inceleme için teşekkürkler fiyat ve nerden temin edebiliriz tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Üst tarafa 12 cm'lik ve 20 cm'lik fan takabilirsiniz. Öne ise sadece 20 cm'lik modeller eklenebiliyor. Ön için tam emin değilim ancak 20 cm'lik fanların montaj vidaları 14 cm'likle aynı olabilir. Bu durumda takabilme imkanınız var.

http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?Search=600t

http://www.teknofiyat.com/?search=corsair+600t&altlimit=&ustlimit=

• tech guru kullanıcısına yanıt
    Bu kasa oldukça hoş birde yük altıda ve boş cpu anakart kasa içi hdd sicakliklarini paylasirmisin bizde kasanın sogutmasina dahi bir fikrimiz olsun tesekurler

• waroflords kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bu modeli kullanmıyorum malesef, bu nedenle paylaşım yapamıyorum. Üstteki mesajdaki incelemelerine göz atabilirsiniz sıcaklık durumları için.
  • Elinde hx 750 icin moduler kablo olan varsa satin almak istiyorum. Mesajbile ulasirsaniz cok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.