Şimdi Ara

Corsair 550 W Yeterlimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar kafamı kurcalayan bişey var bunu size danışmak istedim

İşlemci : AMD FX 6100 3.3 GHZ BLACK EDİTİON
    Anakart : ASUS M5A78L-M LX V2
    Ekran Kartı : POWERCOLOR HD 6790 1 GB GDDR5 256 BİT DX 11
    Güç Kaynağı : CORSAİR VS550 SERİSİ 550 W (42 Amper Real 504 W)
    Ram : ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHZ
    Harddisk : SEAGATE 500 GB

Arkadaşlar benim derdim gerçek 504 W veren güç kaynağı bu sisteme yeterli gelirmi üstadlardan yardımlarını bekliyorum

• valla bende m.ettim şimdi bu konuya Dominic hocamin el atmasi lazım
  • Yeterlidir hocam...
  • 420w güç veren high power 550w ile imzamdaki sistem çalışıyor , seasonic gelmedi daha :) , seninki rahaat yeter.
  • Almisken vs 650 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VS 550 çok rahat yeter, 30 Lira farkla VS650 de alabilirsiniz,

Yani ilerde parça güncellemesi yapacaksanız ve Overclock düşünüyorsanız uzun kullanım için 650 de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Mayıs 2013; 8:47:23 >
  • kaliteli bir 550 watt günümüz gtx 670 ine bile yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 9 Mayıs 2013; 12:30:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fazlasıyla yeterli üstüne corsair kalitesi
  • Yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız :) benim korkum ekran kartının watt değeri 150 watt olunca ondan biraz korktum acaba yeterli gelmezmi diye ama şimdi içim rahatladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız :) benim korkum ekran kartının watt değeri 150 watt olunca ondan biraz korktum acaba yeterli gelmezmi diye ama şimdi içim rahatladı :)

zaten en çok güç kullanan ekran kartı.
    diğer parçalar daha az güç istiyor. toplamda da 550w güncel sistemlere rahatlıkla yetiyor.

SLİ - CF gibi işlemler olacaksa ve 30 lira farkla 650w modeli varsa daha iyi olur tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız :) benim korkum ekran kartının watt değeri 150 watt olunca ondan biraz korktum acaba yeterli gelmezmi diye ama şimdi içim rahatladı :)

zaten en çok güç kullanan ekran kartı.
    diğer parçalar daha az güç istiyor. toplamda da 550w güncel sistemlere rahatlıkla yetiyor.

SLİ - CF gibi işlemler olacaksa ve 30 lira farkla 650w modeli varsa daha iyi olur tabi.

aynen hocam yok sli yada cf yapmayı düşünmüyorum zaten psuyu alalı 1-2 ay olmuştur yanlız fan almam gerekli hava soğutması iyi değil kasamın vatanda gözüme ''XİGMATEK XLF SERİSİ 80MM BEYAZ LED FAN'' çarptı hoşumada gitti bundan 2 tane almayı düşünüyorum fakat ürünün açıklamasında 80(W) yazısını görünce biraz moralim bozulmadı değil hocam sizce fan 80 w çekebilirmi ?

• yeterlidir sisteminize.
    bende aynı psu yu amd sıstemımde kullanıyorum.
    kullanıcı panelınde parçalarım mevcut.
    6970 bile taksanız sıstemınıze kaldırır o psu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

yeterlidir sisteminize.

saolun hocam baya emin oldum artık :) yanlız bir sorunum var hocam yukardaki mesajda yazdığım gibi Xigmatek fan almak istiyorum vatandan fanın açıklamasında 80 W yazıyor sizce bir fan bukadar yüksek değer çekebilirmi ? yardım ederseniz sevinirim
  • Hangi fan o ? Kaç cm lik 80W çekeceğini sanmıyorum. O 8 wattır da vatan yanlış yazmıştır

Vatan yapıyor böyle yazım hataları
  • quote:

quote:

yeterlidir sisteminize.

saolun hocam baya emin oldum artık :) yanlız bir sorunum var hocam yukardaki mesajda yazdığım gibi Xigmatek fan almak istiyorum vatandan fanın açıklamasında 80 W yazıyor sizce bir fan bukadar yüksek değer çekebilirmi ? yardım ederseniz sevinirim

orda bahsedılen yukseklık ve genişlik. watt değil yani
    ordaki W İngilizce genişlik demek

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-xlf-f8253-xlf-serisi-80mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42542

-80(W) x 80(H) x 25(D) mm

ihtiyacın varsa alabılırsın gönü rahatlığıyla.
    fakat konunuzun ılk mesajındaki anakartı ben önermem. 870 chıpli asus anakart alınız.
    işlemci oalrakda fx 6300 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Mayıs 2013; 1:26:25 >

• quote:

quote:

quote:

yeterlidir sisteminize.

orda bahsedılen yukseklık ve genişlik. watt değil yani
    ordaki W İngilizce genişlik demek

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-xlf-f8253-xlf-serisi-80mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42542

-80(W) x 80(H) x 25(D) mm

ihtiyacın varsa alabılırsın gönü rahatlığıyla.
    fakat konunuzun ılk mesajındaki anakartı ben önermem. 870 chıpli asus anakart alınız.
    işlemci oalrakda fx 6300 derim.

hocam zaten sistemi toplayalı 2-3 ay olmuştur heralde yeni parça almıyorum yani :)

• 500w sağlam bir psu bile işinizi görür hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

500w sağlam bir psu bile işinizi görür hocam.

cevabın için teşekkürler yalnız şimdi üstte verdiğim linkteki casper bilgisayarı alıp linki verilen ekran kartını taktırmak ve güç kaynağını taktırmak herşeyi hazır hale getirtmek kaç saat sürer birde ordaki vatandaki görevlilere taktırtcağım için bi sorun olurmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.