Corsair 4000D Airflow + RM850e PCIe 5.0 Modüler Gold PSU + 3x SP120 RGB Elite Fan - 5699 TL sinerji

-
-
Kasayı biraz araştırdım olumlu yorumlar gördüm toplansa bu kasa 10 bin fiyat üzerine çıkıyor ihtiyacım yok ama alasim geldi fiyat performans ürünü bence siz nasıl düşünüyorsunuz arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasa-psu ihtiyacı olan için bedava. İndirimli halini bile saysan RM850e 4000 civarına alınıyordu kasa da 1500 gibi çok komik bir rakama geliyor.
Bu arada 4000D airflow u 2 yıldır kullanıyorum muazzam bir kasa, piyasada alabileceğiniz en iyi mid-tower kasalardan biri, fanları da hem kaliteli hem sessiz.
4000x ile 4000d arasındaki 1200 tl farka değermi sizce
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedavadan biraz pahalı olmuş. Kaçmaz fırsat
Fanlar aynı model ise Mesh olan daha mantıklı bence. Fakat bu kasaların bambu ön kapakları var, ilerde bunlardan alırım dersen şimdi cam olan alınabilir.
-
Alabilen var mı acaba bende hata veriyor almaya izin vermiyor bence o yüzden bu sekilde kalmis
3d secure onay kısmına kadar geliyor bende, sorun gözükmüyor.
-
Evet üstad alım yaparken terminal hatası veriyor yani alım yapilamiyor
adres dolduramıyoruz, kaçmış sanırm
-
Üst kısım 360 radyatör desteklemiyor.
Bu kasa büyük sanıyordum.
-
Ben sorunsuz satın aldım. Power ve fanlar ile kasa bedavaya geliyor.
-
İnşallah içerisinde power vardır
Bence deymez. 4000d airflow olan ön ızgarası güzel duruyor. İlla ki önü tam açık olduğundan hava sirkülasyonu daha iyidir. tek siyah fanla gelseydi 2000tl fazla vermeye de değerdi ancak 3 adet rgb sp120 fan gayet yeterli ve şık...
4000x cam olan çok siyah fazla karanlık bence.
-
Zaten diğer sitelerde normal satış fiyatı 7500 civarı. gönderirler.
-
aynı kasadan bende var mükemmel bir kasa evladiyelik
-
Pcie 5 destekliymiş düzeltme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluenstar07 -- 5 Haziran 2024; 2:13:13 > -
Evet içersinde 850watt gold modüler PSU (RM850e) ve 3 adet SP120 RGP elite fan var. Monteli gelmiş.
-
Evet üstad banada aynı şekilde gelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X