Şimdi Ara

Corsair 240GB Neutron XT vs Samsung 256GB 850 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• corsair 1 gömlek üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: babaeski39

Samsung derim 840 pro 256 gb modelini kullanıyorum
    Corsair kağıt üzerinde iyi ama aslında 840 pro king.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatti

Corsair kağıt üzerinde iyi ama aslında 840 pro king.

Alıntıları Göster
    Garanti sürelerini de göz önünde bulundurarak, hangisi ucuzsa onu alınız.

Orijinalden alıntı: derincan

Garanti sürelerini de göz önünde bulundurarak, hangisi ucuzsa onu alınız.

Samsun 10 yıl veriyor. Corsair sanırım 2 yıl.

2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buğra26 B kullanıcısına yanıt
    Samsung kendi, Corsair ise Toshiba flash yongalarını kullanmış. Mukayeseli testler var mı bilmiyorum. Ancak günlük kullanımda hissettirecek farkları olacaklarını sanmıyorum. Sonuçta ikisi de tepe ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Merhaba,

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-240gb-neutron-xt-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-540mb-yazma.html

http://www.hizlial.com/samsung-256gb-850-pro-25-sata-30-ssd-disk-mz-7ke256bw/10523250?gclid=CjwKEAiAgranBRDitfSQk_P7vnMSJAAhx5G57G79QyW0YLN8DIyL-2JShqPTszeZr2PFoT7Qv2pmlBoCS9Tw_wcB

Bu iki SSD'den birini almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkürler..

corsair neutron xt onerırım
    http://www.bilendenal.com/Urunler/samsung-850-pro-256gb-2.5-inc-sata-iii-ssd---mz-7ke256bw-3053.html

samsung bu sitede biraz daha ucuz ama akakceyede bir bak derim. Corsair bir üretici değil farklı markalardan dram nand ve kontrolcü satın alarak montajlıyor. Bu yüzdende testlerde sabit bir performans veremeyebilir. Samsung ise tüm hepsini kendi üretiyor hatta corsair içinde bile samsung bileşenleri olabilir. Bu yüzden samsungu öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

http://www.bilendenal.com/Urunler/samsung-850-pro-256gb-2.5-inc-sata-iii-ssd---mz-7ke256bw-3053.html

samsung bu sitede biraz daha ucuz ama akakceyede bir bak derim. Corsair bir üretici değil farklı markalardan dram nand ve kontrolcü satın alarak montajlıyor. Bu yüzdende testlerde sabit bir performans veremeyebilir. Samsung ise tüm hepsini kendi üretiyor hatta corsair içinde bile samsung bileşenleri olabilir. Bu yüzden samsungu öneririm

Alıntıları Göster
    aynı ayrımı bende yaşadım acaba hangisini alsam diye ama ikisini de alsanız sorun yaşamazsınız corsair 4 çekirdekli kontrolcü var toshiba nand kullanıyor samsung ise 3d nand kullanıyor garanti süresi daha uzun ve kapasite olarak samsung da az daha yer var gözünüz yumuk alın birini ne bileyim ucuz olanı tercih edin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

aynı ayrımı bende yaşadım acaba hangisini alsam diye ama ikisini de alsanız sorun yaşamazsınız corsair 4 çekirdekli kontrolcü var toshiba nand kullanıyor samsung ise 3d nand kullanıyor garanti süresi daha uzun ve kapasite olarak samsung da az daha yer var gözünüz yumuk alın birini ne bileyim ucuz olanı tercih edin derim

Alıntıları Göster
    10 yıl garanti olması Samsung'un o ürüne çok güvendiğini gösterir. Garanti farkı ile Samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

10 yıl garanti olması Samsung'un o ürüne çok güvendiğini gösterir. Garanti farkı ile Samsung.

Alıntıları Göster
    Durum hala aynımı bilmiyorum ama Neutron GTX doluluk anlamında en iyi performansı veren ssd yani ssd dolu olduğu zaman performans kaybı en az olan.

Sonuç olarak bir 850 pro değil.Bütün review'larda aynı şeyi söylüyor.

http://techreport.com/review/27371/corsair-neutron-series-xt-solid-state-drive-reviewed/7
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatti

Evet Neutron Gtx yani farklı seri olanlar çok sağlam ve dolulukta çok iyi ssd'ler ama bu XT serisi yeni 8 kanallı,4 çekirdekli bir Phison kontrolcüsü olan farklı bir ssd.

Sonuç olarak bir 850 pro değil.Bütün review'larda aynı şeyi söylüyor.

http://techreport.com/review/27371/corsair-neutron-series-xt-solid-state-drive-reviewed/7
    Samsung
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Samsung

Alıntıları Göster

phison ve nanya açıkcası corsair'e yakıştırmadım. Nanya ve Exilir aynı marka

Daha kaliteli kontrolcü ve dram beklerdim corsair'den.

nand toshiba kontrolcü phison dram nanya tüm bileşenler farklı marka iken endişe edebilirim

Samsungda nand samsung kontrolcü samsung dram samsung herşey samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: deliveli4950

phison ve nanya açıkcası corsair'e yakıştırmadım. Nanya ve Exilir aynı marka

Daha kaliteli kontrolcü ve dram beklerdim corsair'den.

nand toshiba kontrolcü phison dram nanya tüm bileşenler farklı marka iken endişe edebilirim

Samsungda nand samsung kontrolcü samsung dram samsung herşey samsung

Bunların hepsi maliyeti düşürme amaçlı şeyler, maliyet müşteri açısındanda üretici açısındanda düşerken aynı zamanda performans-ömür-stabilite gibi konulardadaki düşüşlerde göze alınacak.

• Peki seçimi şöyle yaparsak hangisi daha iyi
    850 evi 250 GB vs corsair Neutron xt

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Bu konunun bi açıklığa kavuşması lazım bende ikileme düşmüş bir haldeyim :)

i7 6700k@4.5GHZ // Asus Maximus Formula viii // Asus Gtx 1080 Strix A8G // Samsung SSD 950 pro 512gb // Corsair vengeance Led 2x8gb 3200 mhz // Corsair H110 // Corsair RM1000 Watt 80 PLUS Gold // Asus Rog SWIFT PG278Q // logitech g502 proteus spectrum// Microsoft 10 yıllık bozulmayan klavye :) // Corsair Graphite 780t
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.