Bildirim
Corsa/Yaris/Fiesta/Polo - hangisini almalı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana kalırsa bu sınıfta 1.4 tdci motora sahip olan fiesta daha çekici geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quartz01 -- 6 Şubat 2012; 22:01:40 > -
Benzinli yazdığınızı görmedim pardon -
hiç tartışmasız Fiesta. eğer titanium tercih ederseniz çok konforlu bir araç. -
Polo ile Fiesta arasında gider gelirim ikisinide test ederim hangisi daha tatmin ederse onu alırım. -
zor bi tercih.fiesta yada polo diyorum ben.ancak polonun fan edition donanımlı olanı -
Yaris i elerim direk (tipini hiç sevmiyorum). Corsa makyaj yedi, yeni kasası gelmesi muhtemel (bence). Fiesta/Polo arasında giderdim ben de. Yeni Polo lara hiç binmedim kalitesini bilmiyorum ama Fiesta nın içi için de puanım 10 üzerinden 5.5 olur kalite ve tasarım açısından. Bir de buraya bence punto yu da ekleyin derim. En azından gidip bir bakın. -
otomatik gerekliliği varsa micra ve jazz a da bi bakın. -
fiesta veya polo derim =) fiesta daha bi genç işi bence poloya hani bi takım elbise giyer binersinde fiestaya aynı şeyi diyemem bendende farklı bir bakış açışı =) -
quote:
Orijinalden alıntı: questwar
fiesta veya polo derim =) fiesta daha bi genç işi bence poloya hani bi takım elbise giyer binersinde fiestaya aynı şeyi diyemem bendende farklı bir bakış açışı =)
O zaman biraz daha ileri gidip fiesta poloya göre biraz daha bayan arabası gibi duruyor da diyebiliriz :) -
Genelde fiesta ve polo denilmiş. Biz yeni yaris'den epey etkilendik ama polo'da güzel araba. Fiesta diğerlerinden çok az daha fiyat olarak yukarıda ama motorlarını, sürüş keyfini çok beğeniyorum.
Görüş bildirenlere teşekkürler. -
Yaris zaten orda olmamalı gereksiz bir araç toyota gibi ancak
Corsa Fiesta Polo arasında Fiyat/donanım/motor ortalamsıyla bir hesap yapılıp mantıklı gelen alınmalı -
yuh benim aracımı hiç kriterlerine bile almamızsın :)
1.4 Copa plus ibiza tercihimdir ;) -
GTI almayacaksanız polo olmaz. ESP ve yan hava yastığı yok. O yüzden poloyu direk eleyin. Fiesta içi çok dar. Ben olsam benzinlide jazz cvt veya swift alırdım. İkisi de listenizde yok ama diğerleri paralarını haketmiyorlar. Ne alırsanız alın ama test ermeden almayın. Benim gibi görmeden alıp memnun kalmayabilrsiniz. (Ben aşırı memnunum) -
quote:
Orijinalden alıntı: laax
Yaris zaten orda olmamalı gereksiz bir araç toyota gibi ancak
Corsa Fiesta Polo arasında Fiyat/donanım/motor ortalamsıyla bir hesap yapılıp mantıklı gelen alınmalı
yuh ya bu kadar da olmaz. Yarisin ne kötü yanı var o saydığınız araçlardan? Hepsinden daha iyi motora daha ekonomik, daha sağlam mekaniğe, daha geniş iç mekana sahip. sürüş özellikleri de birbirlerine yakın. -
Ne alırsaniz alın ama ESP'li bir araç alın.
Poloyu beğenirseniz ve bekleyebilirseniz esp li sipariş verin. -
B sınıfında lider Fiesta. Bu kadar çok tercih edilmesinin elbette sebepleri var.
Ayrıca ikinci eli çok kuvvetli ve çok talep görüyor.
Bakım masrafları olarak abartılı bir araç değil.
Fiesta'yı da güvenlik paketli sipariş edebilirsiniz.
Ama beklemem diyorsanız, Fiesta'nın yol tutuşu hiçbir zaman sizi zor durumda bırakmaz.
Fiesta olmazsa VW polo tercih edin.
Ama Chevrolet Aveo, Seat İbiza gibi tutulmayan araçlara sakın yönelmeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: autoholic
B sınıfında lider Fiesta. Bu kadar çok tercih edilmesinin elbette sebepleri var.
Ama beklemem diyorsanız, Fiesta'nın yol tutuşu hiçbir zaman sizi zor durumda bırakmaz.
Ama Chevrolet Aveo, Seat İbiza gibi tutulmayan araçlara sakın yönelmeyin.
fiesta iç mekanı dar, ferah değil, arka görüş sıkıntılı, benzinli motorları kötü, hem performanssız hem de çok yakıyor, yalıtım zayıf.nasıl en iyisi oluyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcugum
quote:
Orijinalden alıntı: autoholic
Ama Chevrolet Aveo, Seat İbiza gibi tutulmayan araçlara sakın yönelmeyin.
fiesta iç mekanı dar, ferah değil, arka görüş sıkıntılı, benzinli motorları kötü, hem performanssız hem de çok yakıyor, yalıtım zayıf.nasıl en iyisi oluyor?
iç mekanı geniş olan araç her zaman daha mı iyi?
Arka görüşü iyi olan araç her zaman daha mı iyi?
Düşük hacimden yüksek beygir çıkartan motorlar her zaman daha mı iyi?
Bir de şöyle soralım; bu sınıfta Fiesta'dan başka boron çeliğinden üretilen araç var mı?
Bu sınıfta Fiesta'dan daha iyi yol tutuş gösteren araç var mı?
İç hacmi çok önemseyen, yalıtımı çok önemseyen C sınıfına baksın. Bu araba B sınıfı.
B sınıfı kriterleri bellidir.
Fiesta B sınıfı kriterleri içinde üretilen en optimum araç.
İç mekan genişliği isteyen Jazz alsın.
Daha fazla yalıtım isteyen Polo alsın.
Ama hepsinden ortaya güzel bir karışık isteyene tavsiyem Fiesta.
-
aynı donanım seviyesi istediğine göre iki araç arasında kal. yaris ve polo. aynı donanım olmazsa tabi ki bunların içinde en donanımlısı hangisi ise ona bakarsın.
ama sonuçta bu araçların tamamı b sınıfı. hepsinde yalıtım sorunlu, iç mekan dar, üretici firmaların en alt sınıfında oldukları için işçilik kötü, donanım zayıf.
şehir içinde kullanacak benzinli bir araç arıyorsan ve b sınıfı arıyorsan ilk önceliğin, benzin tüketimi ve sağlamlık olsun. bunun için de bence tip olarak polo önde olur. ondan sonra da tipinin kötü olması ama sorunsuzluğu ile yaris gelir.
fransız araçlarının özellikle b segmenti araçlarından uzak durman iyi olmuş. zaten sağlam olmayan arabaların bir de düşük segmentleri ne durumdadır sen düşün.
Benzer içerikler
- kia ceed 1.6 crdi otomatik
- captiva alırken nelere dikkat edilmeli
- opel zafira neden tutulmuyor
- f10 520i motor kodu
- giulietta 1.6 jtd
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X