Şimdi Ara

'Corsa' Şasi, frenler, jant ve lastik (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
3
Favori
65.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla sanırım artık benim lastikçim diye bir yer yok.

Yeni CSC3'lerimi alım aşamasında Mert Otomotiv ile papaz olup başka bayi arayışına girmiştim.

Levent Oto Sanayi'de Nuh Otomotiv'i buldum, sahibi ile de epey muhabbet ettik, adamı sevdim, lastikleri de oradan aldım.
    Sonrasında Orkun da dahil birkaç arkadaş için fiyat almam gerekti, fakat telefonlarını bir türlü açmadılar.
    En son birkaç gün önce kış lastiği sorayım dedim, fakat bu kez "geçersiz numara" mesajını aldım.
    Dükkân kapanmış olabilir diye düşünüyorum.
  • serdar abi maşallah dediğin 3 gün yaşıyor=)
    öte yandan alsam mı almasam mı karar veremedim kış lastiğine! her gün paleti tak çıkar dert değil de temizle kurula dert oluyor. karar veremedim bi türlü. pazar da dağa gitme planım var bu hafta bir organize olsam iyi olacak
  • Bu lastik isine ben yarin biraz daha egileyim en iyisi
  • Ben dun gece anladim kis lastigi sartoglu sart. Arabayi hergun kullanmiyorum haftaici yatiyor gunluk kullansam kesin alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Ben dun gece anladim kis lastigi sartoglu sart. Arabayi hergun kullanmiyorum haftaici yatiyor gunluk kullansam kesin alirdim

Benim ebat icin lastigi bulmak baya sikinti bugun gezdim az gelmis gelenlerde bitmis gozukuyor:s
  • Hem stoklarda ebat bulmak zor, hem de şu an kıymete bindiği için normal şartlarda alacağımız indirimleri de alamıyoruz.
    Adam 300 TL liste fiyatı olan lastiğe en son 280 diyor. Ekim-Kasım ayları olsaydı 225'e vereyim diye yalvarırlardı.
    Artık kısmetse seneye o vakitler alırım diye düşünüyorum...

EDIT : Seneye ifadesi yanlış olmuş, 9 ay sonrasından bahsediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 31 Ocak 2012; 22:33:22 >
  • Saglam bir kanal buldum lastigi bulursam ekim fiyatlarina alirim:)
  • Marka ?
  • Marka farketmiyor markalar ustu bir kanal buldugum:) conti michelin dunlop. Ben modelleri ve ebadi vercem o bana su bayiye git al dicek bulabilirse
  • Emir, Alman Corsa forumunda bir eleman orijinal 5 çift kollu 17" beyaz renk jantlarını üzerinde orijinal CSC3'lerle birlikte satıyor, söylediğine göre sadece 500 km yol yapmış.

900 euro fiyat çekmiş ama pazarlık edilir elbet, tabii fiyattan daha önemli bir mevzu Almanya'dan buraya jant+lastik kargo ile nasıl gelir, kaça gelir, gümrüğü ne tutar...

'Corsa' Şasi, frenler, jant ve lastik
  • Hep söylemişimdir Emirin arabaya beyaz jant çok güzel gider diye..
    Nedendir bilmiyorum ama metro mavisi/grisi arabaya beyaz aksesuarı çok yakıştırıyorum
  • Bence de yakışır, çok da farklı görünür.

Fakat yine de uygun fiyata ikinci el bir jant satın alacak olsam, kafadan gümüş rengine boyatırdım, sonra da krom kadar olmasa da gayet gözalıcı bir parlaklığa getirene kadar cilalattırırdım
  • Kargosuyla gumruguyle pahaliya gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Emir, Alman Corsa forumunda bir eleman orijinal 5 çift kollu 17" beyaz renk jantlarını üzerinde orijinal CSC3'lerle birlikte satıyor, söylediğine göre sadece 500 km yol yapmış.

900 euro fiyat çekmiş ama pazarlık edilir elbet, tabii fiyattan daha önemli bir mevzu Almanya'dan buraya jant+lastik kargo ile nasıl gelir, kaça gelir, gümrüğü ne tutar...

'Corsa' Şasi, frenler, jant ve lastik

7000 km yapmış aynı lastik aynı jantın siyahını 2500 tl ye veririm:))

• benim jant lastiği versem üstüne ne istersin? 30bin kmye yakın yol yapmış durumda lastikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

benim jant lastiği versem üstüne ne istersin? 30bin kmye yakın yol yapmış durumda lastikler

valla bende ekstra jant lastik var kış bitsin onları takıcam,o yüzden takasa bişe diyemicem..bizim bu corsayı hanım kullanıyor..
    bu tarz lastik-jant hoşuna gitmiyor..aracın üstünde bu şekilde geldiğinden almak zorunda kalmıştık.kış gelincede ben kışlık jant-
    lastik takım aldım.ee degerini bulursada satmayı düşünüyomm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sal2003

quote:

benim jant lastiği versem üstüne ne istersin? 30bin kmye yakın yol yapmış durumda lastikler

valla bende ekstra jant lastik var kış bitsin onları takıcam,o yüzden takasa bişe diyemicem..bizim bu corsayı hanım kullanıyor..
    bu tarz lastik-jant hoşuna gitmiyor..aracın üstünde bu şekilde geldiğinden almak zorunda kalmıştık.kış gelincede ben kışlık jant-

düşünebilirim bu teklifinizi.
  • quote:

quote:

quote:

düşünün hocamm..yalnız sivasta oldugumu da belirtiyim:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

düşünün hocamm..yalnız sivasta oldugumu da belirtiyim:))

baya hızlı düşünmeme neden oldunuz teşekkrler ;)

• N'olacak yaw, o fiyata kargo dahil olursa anlaşırsınız bence
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.