|
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır foruma girmediğim için ayrı bir mesaj yazmayı beceremedim ve mecburen cevap kısmına yazıyorum. Benim bir sorum olacak. 2 hafta önce ankaradan yetkili opel bayiinden sıfır aldığım 2021 model 1.2 turbo benzinli 130 bg ultimate paket corsa aracımda korna arızası mevcut. Korna tok ve net bir ses vermek yerine cılız çatallı kötü bir ses veriyor. Araç servise götürüldü sorun tespit edildi, tamir edildi denilerek geri verildi, ancak daha servisten ayrılmadan kornaya bastım sorun düzelmemiş, tabi hemen geri dönüldü, servis yetkilisine durum iletildi. Çok uzatmayım yapılan konuşmaları yazarak, benim durumdan anladığım (tabi yanılma payım var) bu korna sesindeki problemin düzeltilemeyeceği yönünde. Şimdi esas konu şu, ben sıfır araç alıyorum kusursuz olması için para veriyorum, eğer araçta kusur varsa ve kusur giderilemiyorsa, izlenecek adımlar nedir? Bilen varmı, yada direkt konuya hakim bir avukat ilemi görüşeyim. Eğer arıza giderilemez ise ben para iadesinden çok aracın yeni bir araç ile değiştirilmesini talep etmeyi düşünüyorum. Aracın değiştirilmesini talep etme sebebim ise bu kusur dışında aracın genel olarak hoşuma gitmesi. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

4 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt