Şimdi Ara

'Corsa' Genel (1054. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
42.189
Cevap
81
Favori
2.620.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
    mtec 8000k xenon,philips sis led,eibach 5 cm helezon,elektronik egzoz sistemi,16 inç GTI jant

[ŞEHİR:DENİZLİ-ANTALYA]
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgsahin

ipad çıkmış. Bizim corsalara uygulanabileceğinden şüpheliyim ama çalışma güzel paylaşmak istedim. Video burada;

iPad in Car, First Ever, SoundMan Car Audio

These guys so crazy...

Muhtemelen corsalarımızın ön konsolunda, böyle bir çalışmayı gören arkadaşların büyük bir çoğunluğu
    acil servislerde kalp krizi teşhisiyle tedavi altına alınacaktır...

Yanılmıyorsam yakın geçmişte arkadaşlarımızdan biri, yine forum donanım haber bünyesinde
    arabalarına bilgisayar sistemi kuran arkadaşların çalışmalarını paylaşmıştı, onlar böyle bir işlem
    için çok daha fazla emek ve zaman sarfetmişlerdi...

Bazen teknoloji çağı ve Çin üretimi orjinal ve ekonomik ürünlere hayranlığım; her alanda istediğim
    en saçma şeyide bulduğumda hayranlığa dönüşüyor, bazen de herşeyi hazır bulmak yaratıcılığı
    öldürüyor düşüncesiyle kızgınlığa dönüşyor...

Yakın zamanda birçok büyük firma, uzak doğu üretimleriyle benzer ürünleri yarı fiyatına piyasaya sürmeye
    başlayacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Cam filmi bir kere muayeneden geçtimi gerisi dert değil. Hiç bir şey diyemezler. Bak kardeşim bu araba hafif kusurlu olarak muayeneden geçti bağlayamazsında cezada yazamazsın derim.

O da sana der şu 32.Maddeden aracın bağlandı sen bi daha git bi muayene yaptır,sökersen raporda bu H.K da gider sana bir şans işte.Dün yaptığın muayenen yanar bi daha muayene yaptırmak zorunda kalırsın

Cam filmi muayeneden geçiyor ama H.K ile yani gene kusurlu.H.K anlamı muayeneden geçmeye daha doğrusu muayene istasyonuna bir daha gelmeden muayenede geçmeye yarıyor.Fakat en kısa zamanda bu H.K gidermek zorundasınız.Polis bu giderilmemiş H.K ilgili trafik kanunu maddelerine göre ceza keserek sizin muayenenizi yakarak tekrardan muayene istasyonuna gönderme yetkisine sahip.

Cam filmi,yanmayan park lambası,mavi yana parklar,orjinal olmayan bodykit vs vs örnek olarak verebilirim.Kısacası hemen hemen bütün H.K lar.

• Bilgiğim kadarıyla hafif kusurluda olsa muayeneden geçmiş oluyorsun.
    Muayeneden geçirdikleri şey için ceza yazmaları saçma.
    Madem ceza yazıcaksın araba bağlıycaksın muayeneden hiç geçirme.
    Saçmalık burda yani.

Bu saçmalıktan önce devlet bu cam filmlerinin türkiyeye ithal edilmesine ve türkiyedeki uygulama merkezlerinde uygulanmasına karışmıyor.
    Buna izin verip ordaki vergileri alıp birde uygulama yaptıranlara ceza kesiyor.
    Aklı eren var mı?

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • quote:

ipad çıkmış. Bizim corsalara uygulanabileceğinden şüpheliyim ama çalışma güzel paylaşmak istedim. Video burada;

iPad'in bir numarası yok. iPod Touch'ın büyük hali sadece
    Çok aptal bir makine.

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14

• quote:

Bilgiğim kadarıyla hafif kusurluda olsa muayeneden geçmiş oluyorsun.
    Saçmalık burda yani.

Bu saçmalıktan önce devlet bu cam filmlerinin türkiyeye ithal edilmesine ve türkiyedeki uygulama merkezlerinde uygulanmasına karışmıyor.
    Aklı eren var mı?

aynı şey xenon içinde geçerli.. kutusunda "adalet bakanlığının bilmem kaçıncı maddesi gereği satışı ve kullanılması uygundur"
    ibaresi var.. sonrada bana polis bunu taktırdın diye ceza kesicek

NOT : İsyan edesim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 7 Nisan 2010; 15:23:18 >

• quote:

quote:

iPad'in bir numarası yok. iPod Touch'ın büyük hali sadece
    Çok aptal bir makine.

usb girişi yk. ne halta yarar ki=)
    istersen telefon olarak kullanılıyormuş. kim denemek ister acaba=)
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• quote:

aman hocam uğraşılır mı ya bununla ama güzel paylaşım teşekkürler..

Arkadaşlar sizlere uzmanlık sorusu.. Araca 16" jant takmak için babamın tanıdık bi servise sorduk öyle laf arasında gelişti konu.. O araca 16 jant takarsan diferansiyeli zorlarsın çok sakat olur dedi var mıdır bu şekilde bir tehlike ve daha doğrusu diferansiyeli zorlamak ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: cmk

quote:

Arkadaşlar sizlere uzmanlık sorusu.. Araca 16" jant takmak için babamın tanıdık bi servise sorduk öyle laf arasında gelişti konu.. O araca 16 jant takarsan diferansiyeli zorlarsın çok sakat olur dedi var mıdır bu şekilde bir tehlike ve daha doğrusu diferansiyeli zorlamak ne demek

lastik dış çapı değişiyorsa ustanın dediği doğrudur. %3e kadar olan değişimler genel olarak kabul edilebilir. 195/45/16 yanılmıyorsa kullanmanız gereken lastik ebadı eğer 185/55/15 olan standarttan yükseltme yapacaksanız

edit: babanın tanıdık servis işin ehli olsa 16 jant takarsan konfordan çok ödün vermen gerekir derdi. tavsiye etmem orayı ziyaret etmenizi 1960lı yıllardan kalan bilgi ve beceri vardır orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 7 Nisan 2010; 15:49:22 >
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.

• Iphone 8 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: cmk

quote:

lastik dış çapı değişiyorsa ustanın dediği doğrudur. %3e kadar olan değişimler genel olarak kabul edilebilir. 195/45/16 yanılmıyorsa kullanmanız gereken lastik ebadı eğer 185/55/15 olan standarttan yükseltme yapacaksanız

edit: babanın tanıdık servis işin ehli olsa 16 jant takarsan konfordan çok ödün vermen gerekir derdi. tavsiye etmem orayı ziyaret etmenizi 1960lı yıllardan kalan bilgi ve beceri vardır orda

Bende o şekilde biliyorum 195/45/16 oluyor bizim arabalara, Serdar Abi'ye sormuştum önceden o yüzden şaşırdım.. Allahtan kullandığım bir servis değil laf arasında konu oraya geldi..

Konfor konusunu bende düşünüyorum biraz.. Gerçi delikli asfaltta falan araç çok ses yapıyor zaten şu anda da ama o zaman nasıl olur bilemiyorum tabi.. Bir de 45 yanak çok ince olur da sürekli lastik meme yapar mı diye düşünüyorum.. Her ne kadar Başkentte yaşasak da yollarımız evlere şenlik..

• quote:

Bilgiğim kadarıyla hafif kusurluda olsa muayeneden geçmiş oluyorsun.
    Saçmalık burda yani.

Aklı eren var mı?

Kendi içinde mantığı var.Konu dağılmasın biraz uzun bir konu çünkü.Uygulama bu şekilde sadece,bilmekte fayda var.

• antalyaya gittik geldik,servise haracımızı yatırdık efenim.
    aslında 45 binde bakım görmüş ama,hem arıza lambası için hem de bi yetkili servis görsün arabamı,bakalım ne dicek düşüncesiyle gittim hedef opel'e.
    gaz kelebeği arızası veriyordu arıza cihazında,söküp temizlediler şimdilik idare etsin mantığıyla,yenisi baya pahalıymış sanıyım.değişmesini ben de istemedim zaten,ki şu halde temizlendikten sonra sorun gözükmüyor.
    bunun dışında yağ-yağ filtresi,yakıt filtresi bujiler değişti,genel bakım temizliği falan yapıldı
    kolçak konusuna gelirsek ; akdoğan oto'ya baktım pek gözüm tutmadı ucuzları.
    biraz daha bekleyip armster taktırıcam,gerçekten elle dokununca farkını anladım ikisinin.
    yine de fikirleriyle yardımcı olanlara teşekkürler

edit : enayilik etmişim,bakımı 15 bindeymiş,68 bine kadar uğramıcam servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 7 Nisan 2010; 20:05:27 >

• bi sakıncası yoksa sorabilirmiyim,,servis ne kadar fiyat söyledi bunların hepsi için ??
    mtec 8000k xenon,philips sis led,eibach 5 cm helezon,elektronik egzoz sistemi,16 inç GTI jant

• arkadaşlar şu ilana bakmanızı tavsiye ederim, ben hayatımda böyle bi ilan açıklaması görmedim

http://www.sahibinden.com/sifir_olu_gibi_!-56WQQaXQQ19450847WQQpXQQdisplayitem

• daha önce yanılmıyorsam bekapa yayınlamıştı bunu ve krizlere girmiştim gülmekten

Orijinalden alıntı: ccc_07

bi sakıncası yoksa sorabilirmiyim,,servis ne kadar fiyat söyledi bunların hepsi için ??

220 tl ödedim ama biraz tanıdık vs. işi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Buranın yolunu unutanlar var, devamsızlıktan sınıfta bırakıcam onları

Öyle valla bence hemen disiplin kuruluna gönderilmeliler

Orijinalden alıntı: Serdar99

Buranın yolunu unutanlar var, devamsızlıktan sınıfta bırakıcam onları

serdar abi beni mazur gör veda turları karıştı biraz. hiç yapmamam gereken birşey yaptım sanırsam:S

• Iphone 8 plus
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.