Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
46
Favori
300.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburada'daki 2-3 liralık silecekleri tercih ederim.

Tabi ki arada fark var ama birini ömrü 6 ay, ötekinin 1 yıl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar arkadaşlar.
    İyi forumlar...
  • merhaba corsa c kullanicilari

silecek olarak vette muz silecek mi yoksa bosch marka klasik tellik silecek mi tercih edersiniz ?

bosch eco telli silecek kullanan varmidir ?

• silecegi kaldirinca yay resimdeki gibi. ust takildigi yerin ustunde de 2. delik var. gerdirmek mantikli mi olur ? bosch eco silecek telli klasik kullanan varmidir arakdaslar
     Corsa C Kulubü (2001-2006)

• Alınık opel corsa 2004-2006 arası otomatik (şart) araç arıyorum...

Tercihen Tokat ve çevresi illerde...
  • Merhaba herkese. Opel corsa 1.3 cdti 2005 model aracım var bunun ağır bakımlarında neler yapılır, hangi parçalar değişmesi gerekir, İstanbulda parçaları nereden temin edebilirim. Şimdiden teşekkürler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstmemrah

Bu arada 1.3 Dizel aracımın EGR fişini çektem araç 50 tl lik mazotta ş.içi 30 km fark attı. ve arıza ışığı yakmadı. çok mutluyum.

Egr fişini nerden çekiyoruz...?
  • merhaba

corsa c 1.2 benzinli motor icin hangi motor yagi kullaniyorsunuz ? castrol edge 5-40 var suanda.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jessie2012 -- 23 Haziran 2014; 0:55:02 >
  • corsa c 1.2 benzinli motor kullanan arkadaslar , yag tavsiyeniz nedir ? castrol sitesinde sadece d klasmani var. 5-30 yaziyor.

• singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda daha önceden opet 5w 30 yağ vardı yeni değiştirdim 5w 40 Castrol Edge koydu usta ama aracın sesi değişti biraz 5w 30 daha iyiydi. Biraz kullanayım Castrol Edge 5w 30 koymayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanseli

Arkadaşlar 5 sene sonra yeniden Merhaba. 2004 model corsa easytronic dizel araç aldım.
    Büyükçekmece taraflarında oturuyorum.
    Bana Şanzuman ve Genel Bakım ile ilgili önerebileceğiniz Bir Usta ya da Servis ismi verirseniz çok müteşekkir kalırım.
    Araç ile ilgili genel bilgilendirmemi ilerleyen günlerde yapacağım.
    Hepinize neşeli ve corsalı günler dilerim.
    Saygılarımla...

Selamlar,

Avcılarda sürekli gittiğim bir ustayı önerebilirim istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caytepeli

Benim aracımda daha önceden opet 5w 30 yağ vardı yeni değiştirdim 5w 40 Castrol Edge koydu usta ama aracın sesi değişti biraz 5w 30 daha iyiydi. Biraz kullanayım Castrol Edge 5w 30 koymayı düşünüyorum.

benim usta da ayni 5-40 castrol edge koymustu. su anda o var. neden 5-40 koyuyorlar acaba? 5-30 olunca ne farkediyor ? uzun yol icin hangisi daha iyi olabilir? castrol marka olacagi kesin de , numarasi onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Womanizer!

quote:

Orijinalden alıntı: tufanseli

Arkadaşlar 5 sene sonra yeniden Merhaba. 2004 model corsa easytronic dizel araç aldım.
    Büyükçekmece taraflarında oturuyorum.
    Bana Şanzuman ve Genel Bakım ile ilgili önerebileceğiniz Bir Usta ya da Servis ismi verirseniz çok müteşekkir kalırım.
    Araç ile ilgili genel bilgilendirmemi ilerleyen günlerde yapacağım.
    Hepinize neşeli ve corsalı günler dilerim.
    Saygılarımla...

Selamlar,

Avcılarda sürekli gittiğim bir ustayı önerebilirim istersen.

merhaba corsa c kullanicilari ,

istanbulda beylikduzu avcilar tarafinda onereceginiz duzgun saglam usta neresi vardir ? servis disinda gidenler yazarsa sevinirim. 10 bin bakim ve balata degisimi yaptiracagim. yagi kendimiz gotursek sikinti cikariyorlar mi ?

• Herkese mutlu günler arkadaşlar.
    İyi yolculuklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

Herkese mutlu günler arkadaşlar.
    İyi yolculuklar...

merhaba kardeş,

corsa c benzinli 1,2 motor aracımı kullanıyorsunuz. Hangi motor yağı mantıklıdır ? mobil başka 0-40 diyor, castrol 5-30 diyor. benim usta 5-40 koymus.

hangi numara iyidir ? castrol 1. tercihimdir.

ayrıca istanbulda oturup ustan cok iyidir diyecek arkadaş var mı ? avcılardan büyükçekmeceye doğru ?
  • singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Aracım 2004 Opel Corsa 1.0 cc bende 5w 30 koy demiştim usta 5w 40 CASTROL koymuş. Bende bir sonraki değişime Castrol Edge 5w 30 koymayı düşünüyorum. İki yağ da da eksiltme falan olmadı ancak 5w 40 koyduktan sonra sabah ilk çalıştırdığımda zincir sesi geliyor 3-4 sn sonra kesiliyor. 5w 30 da böyle bir sıkıntı olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: singlewalf

quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

Herkese mutlu günler arkadaşlar.
    İyi yolculuklar...

merhaba kardeş,

corsa c benzinli 1,2 motor aracımı kullanıyorsunuz. Hangi motor yağı mantıklıdır ? mobil başka 0-40 diyor, castrol 5-30 diyor. benim usta 5-40 koymus.

hangi numara iyidir ? castrol 1. tercihimdir.

ayrıca istanbulda oturup ustan cok iyidir diyecek arkadaş var mı ? avcılardan büyükçekmeceye doğru ?

İmzamdan da anlaşılacağı gibi 1.3 CDTI dizel benim aracım.
    Senin benzinli araca hangi yağ konulacağı hakkında yorum yapamıyorum ama bana 5-40 gibi geliyor. Çünkü yağ eksiltme ve diğer sorunların olmaması açısından. Yine de karar sizin...

• Arkadaşlar 1.2 Twinport yada 1.3 CDTI model Corsa arıyorum. Kulüpten satmayı düşünen varsa PM den görüşebiliriz.

Not: İstanbul'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caytepeli

Aracım 2004 Opel Corsa 1.0 cc bende 5w 30 koy demiştim usta 5w 40 CASTROL koymuş. Bende bir sonraki değişime Castrol Edge 5w 30 koymayı düşünüyorum. İki yağ da da eksiltme falan olmadı ancak 5w 40 koyduktan sonra sabah ilk çalıştırdığımda zincir sesi geliyor 3-4 sn sonra kesiliyor. 5w 30 da böyle bir sıkıntı olmamıştı.

kardes servise sordun mu hic , servis hangisini koyuyor acaba ? 5-30 ve 5-40 in fiziksel farki ne acaba? degistrince sikinti olur mu acaba ? ayni marka yag olursa sikinti olmaz diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.