Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
46
Favori
300.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. 2003 Model Opel Corsa'm için rüzgarlık arıyorum ama internette çoğu satış ilanında arabanın üzerinde nasıl durduğu ile ilgili fotoğraf yok olanlarda görünüş açısından benim çok hoşuma gitmedi. Krom şeritli cam rüzgarlıkları gördüm onunda corsaya montajlı fotoğraflarını koymamışlar bu krom şeritli rüzgarlıktan kullanan varmı varsa bir fotoğraf atabilir mi acaba fikir edinmem açısından yada önerebileceğiniz görünüş açısından sırıtmayan rüzgarlık varmı.
  • @caytepeli Sesi benim dışımda bir ustanın duyması bile zordu, sadece normal motor sesine ek olarak yabancı olduğum bir enstrüman sesiydi. :) araba içinde bozuk para vb ses çıkaracak sabitlenmemiş bir metal olduğunu bilsem takılmam, öyle bir ses. şıngırtı düzeyinde kesinlikle değil yani. ilk çalıştırmadan itibaren fark ettiğim bir sesti. Fiyat ve erken değiştirilmiş olması konularında hemfikirim.
    Tam fiyatı bilmesem de, iyi bir usta olması şartıyla sanayide toplamda 500 TL içerisinde halledilebilir. Çünkü bu motorun triger seti parça maliyeti 140-150 TL arasında.
  • Herkese mutlu günler. Kazasız sürüşler...
  • asagidaki linkte videolar var. 1 ve 2 nolu video corsa c midir ? ayrica bu urun hakkinda acil yorum bekliyorum. silecek iice ses cikariyor titreyerek asagiya iniyor

http://www.otoavm.com/asp/product/28633/Opel-Corsa-09-00-09-06-Arasi-Silecek-Olcu-51Cm-45Cm-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa c sahibi kardeşler ne tarz ne marka silcek kullanıyorsunuz. sağ sol uzunluklarınız nedir ?
  • merhaba , corsa c 2006 model aracimin sileceklerini degistirdim. ses kesildi yalniz surucu tarafindaki silecegin sol alt tarafi tam duz degil de tirtikli temizliyor. aslinda tam siliyor ama hafif tirtikli iz kaliyor. normal midir ? sorun ne olabilir ? silecek muz silecek. silecek cok bastirdigi icin olabilir mi ?
    surucu tarafinin sol alt cam yerini tam tirtiksiz duz silmiyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: singlewalf

merhaba , corsa c 2006 model aracimin sileceklerini degistirdim. ses kesildi yalniz surucu tarafindaki silecegin sol alt tarafi tam duz degil de tirtikli temizliyor. aslinda tam siliyor ama hafif tirtikli iz kaliyor. normal midir ? sorun ne olabilir ? silecek muz silecek. silecek cok bastirdigi icin olabilir mi ?
    surucu tarafinin sol alt cam yerini tam tirtiksiz duz silmiyor yani

Ben de sileceklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.Önerileriniz nelerdir...
  • bosch yada vette al iyidir. problem yok. sende de yukarda bahsettiğim problem varmıdır ? yani kademeli tırtıklı geçiş oluyormu silecek inerken ?
  • quote:

bosch yada vette al iyidir. problem yok. sende de yukarda bahsettiğim problem varmıdır ? yani kademeli tırtıklı geçiş oluyormu silecek inerken ?

Teşekkürler.
    Hayır benimkinde problem yok ama lastikleri eskimiş. Tam silmiyor...
  • Arkadaşlarhttp://www.kliksa.com/urun/opel-corsa-c-krom-seritli-cam-ruzgarligi-20012005/902092200 bu rüzgarlıktan alıp kullanan varmı varsa bir fotoğraf atabilir mi acaba
  • arkadaslar sileceklerde tirtikli inis neden olur. silecek yeni. surucu tarafi sol kucuk donen tarafta oluyor bu sprun. temizliyor ama yag gibi kayarak inmiyor yani

• quote:

arkadaslar sileceklerde tirtikli inis neden olur. silecek yeni. surucu tarafi sol kucuk donen tarafta oluyor bu sprun. temizliyor ama yag gibi kayarak inmiyor yani

Benim sıfır Fiorino aracımda silecek sesli çalışıyordu. Metal kısmını biraz elimle dışarı doğru düzelttim. Sorun çözüldü.
    Belki aynı durum sizde de olabilir. Bir deneyin isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

arkadaslar sileceklerde tirtikli inis neden olur. silecek yeni. surucu tarafi sol kucuk donen tarafta oluyor bu sprun. temizliyor ama yag gibi kayarak inmiyor yani

Benim sıfır Fiorino aracımda silecek sesli çalışıyordu. Metal kısmını biraz elimle dışarı doğru düzelttim. Sorun çözüldü.

merhaba serkan kardeş,

sizde de sol sürücü sileceğinde ufak köşesinde kayarak değilde kademeli iniş problemimi vardı ? yani dışa eğerek daha az mı basmasını sağladınız ? eğdiğiniz yer sileceği taktığımız metal kol değil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

merhaba serkan kardeş,

sizde de sol sürücü sileceğinde ufak köşesinde kayarak değilde kademeli iniş problemimi vardı ? yani dışa eğerek daha az mı basmasını sağladınız ? eğdiğiniz yer sileceği taktığımız metal kol değil mi ?

Merhaba
    benimkinde silecek çalışırken ses yapıyordu. Aynen daha az temas ederek sesi engelledim. taktığımız metal kısmı düzelttim biraz.
    iyi forumlar...

• merhaba arkadaslar , corsa c kullanicilari
    silecekler neden kayarak hareket etmez. bastirmak mi mantiklidir disari egmek mi ? iki turlu de kesilebilir. kademeli tirtikli gibi iz birakarak donuyor.
    ses sorunu yok. sadece kayarak inmiyor. iz yapıyor. tırtıklı kademeli gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 12 Haziran 2014; 17:39:02 >
  • aracımda çelik kısa antenlerden takılıydı.. araç bi gün bi ağacın altında beklediği için üstüne artık ne damladıysa yapış yapış olmuş her tarafı.. arkadaşta aracı opetteki fırçaya sokunca çelik anten esnedi ve yerinden çıktı..

fakat yerine takamıyorum sanırım yeni anten almam gerekiyor.. geçici olarak koli bantı ile bantladım.. bu işi ne kadara çözebilirim?
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Corsa C anten yada Muadil araç antenlerini gönde dahil 50 tl ye değiştiriliyor. Ben öyle yaptım.

Ancak benimde antenim çekmilyor. komple anten aldım kabloyu test ettik teyp griş yerine baktık. niye bilmiyorum. çok az ama çok az. çekiyor.

Hatta hızlanınınca rüzgar sesi geliyor. radyodan pırpırlıyor.
  • ANTENİM ÇEKMİYOR. komple anten aldım kabloyu test ettik teyp griş yerine baktık. HEPSİ SAĞLAM. niye bilmiyorum. çok az ama çok az. çekiyor.

Hatta hızlanınınca rüzgar sesi geliyor. radyodan pırpırlıyor.

Şase yapmıştır diye şüpeleniyorum. Nereden yapar şase ?
  • Bu arada 1.3 Dizel aracımın EGR fişini çektem araç 50 tl lik mazotta ş.içi 30 km fark attı. ve arıza ışığı yakmadı. çok mutluyum.
  • merhaba corsa c kullanicilari

silecek olarak vette muz silecek mi yoksa bosch marka klasik tellik silecek mi tercih edersiniz ?

bosch eco telli silecek kullanan varmidir ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.