Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
46
Favori
300.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar bu iki araçtan hangisi alınır? Easytronic şanzıman sorunlu mudur? Hiç iyi şeyler duymadım.

• arkadaşlar elimde " CD 30 MP3 " modelinde orjinal 2005 opel corsa n'joy model aracımdan çıkma cd - mp3 çalar mevcuttur.
    fiyatı çok uygundur, düşünenler ilana bakabilir.
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/165241172

.
  • Arkadaşlar 1.4 easytronik 2004 corsam var ve araçla 120 yi geçince ön taraftan resmen hödö dö dö dö dö dö şeklinde sesli sarsıntılar geliyor direksiyon titriyor sanki ön taraf ve tekerlekler kopup parçalanacak sanıyorum. Neden olur bir sıkıntı mı var bilen tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhabalar herkese. Ben aranıza yeni katıldım.
    Ev aldığım için Peugeot 5008 aracımı satıp 2004 model Opel Corsa 1.3 CDTI Cosmo Easytronic aldım.
    Hepinize iyi forumlar..
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabal

Arkadaşlar 1.4 easytronik 2004 corsam var ve araçla 120 yi geçince ön taraftan resmen hödö dö dö dö dö dö şeklinde sesli sarsıntılar geliyor direksiyon titriyor sanki ön taraf ve tekerlekler kopup parçalanacak sanıyorum. Neden olur bir sıkıntı mı var bilen tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Z rotlara bi baktir hocam. Sikinti yapmasin sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

quote:

Orijinalden alıntı: nabal

Arkadaşlar 1.4 easytronik 2004 corsam var ve araçla 120 yi geçince ön taraftan resmen hödö dö dö dö dö dö şeklinde sesli sarsıntılar geliyor direksiyon titriyor sanki ön taraf ve tekerlekler kopup parçalanacak sanıyorum. Neden olur bir sıkıntı mı var bilen tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Z rotlara bi baktir hocam. Sikinti yapmasin sonra

Hocam teşekkür ederim, pahalı bir şey midir bu Z rotlar?
  • Rotil diye bi parca var o ise fazla tutmaz lastigi tutan parcalar zrot yada rot kolu ise ben sanayide 100 verdim gecen sene.
    Anlamanin basitvyolu tam sagveya solbyap lastigi elinle salla bi hic hareket olmamasi lasim kiprasiyosa bi goster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 21 Mayıs 2014; 18:59:14 >
  • Arkadaşlar herkese selam bende 2 ay oluyor alalı 1.3 cdti tek kapı. son 1 haftadır araçtan ilk günlerdeki gibi çekiş gücü alamıyorum sanki aynı performansı almam için gazı köklemem gerekiyor bunu sebebi turbo mudur sizce de ? teşekkür ederim şimdiden :)
  • Herkese mutlu pazarlar arkadaşlar...
  • Sivas' ta iyi bir opel corsa c servisi tavsiye eden var mı acaba?..
    Şimdiden teşekkürler...
  • TÜM CORSA SEVERLERE SORUM, 2004 MODEL 1.3 DİZEL CORSAM VAR 170.000 KM DE AMA SORUNUM ŞU. KM DE 25 KURUŞ YAKIYOR ŞEHİR İÇİ. SİZDE BU MOTOR NE YAKIYOR. ARAÇ BAKIMLI
  • TÜM CORSA SEVERLERE SORUM. ARACIM 2004 1.3 DİZEL 170.000 KM DE Ş İÇİ 25 KURUS YAKIYOR KM DE. SİZCE NASIL. SİZİNKİLER NE YAKIYOR. ARACIM BAKIMLI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstmemrah

TÜM CORSA SEVERLERE SORUM. ARACIM 2004 1.3 DİZEL 170.000 KM DE Ş İÇİ 25 KURUS YAKIYOR KM DE. SİZCE NASIL. SİZİNKİLER NE YAKIYOR. ARACIM BAKIMLI???

Bence gayet iyi.
    Ben aracı yeni aldım. Hesaplamalarıma göre 28 kuruş yakıyo gibi. Tabii litre fiyatı da önemli. İlerleyen zamanlarda tam olarak net bir şekilde bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

TÜM CORSA SEVERLERE SORUM. ARACIM 2004 1.3 DİZEL 170.000 KM DE Ş İÇİ 25 KURUS YAKIYOR KM DE. SİZCE NASIL. SİZİNKİLER NE YAKIYOR. ARACIM BAKIMLI???

Bence gayet iyi.
    Ben aracı yeni aldım. Hesaplamalarıma göre 28 kuruş yakıyo gibi. Tabii litre fiyatı da önemli. İlerleyen zamanlarda tam olarak net bir şekilde bilgi veririm.

İMZANA GÖRE SENİN VİTES YARI OTOMATİK. BENCE SENİNKİ İYİ. BENM VİTES BİDE MANUEL. TABİ ŞANZIMAN ALT YAPIMIZ AYNI AMA BİLMİYORUM.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

Bence gayet iyi.

İMZANA GÖRE SENİN VİTES YARI OTOMATİK. BENCE SENİNKİ İYİ. BENM VİTES BİDE MANUEL. TABİ ŞANZIMAN ALT YAPIMIZ AYNI AMA BİLMİYORUM.

Haklısın benim ki otomatik de kullandığım için olabilir...

• Bende 2001 model 1.2 club benzinli var. Bir gun is cikisi cok hafif bir zincir sesi duydum ve ertesi sabah cok az da olsa yag sizintisi yaptigini tespit ettim. Hemen servise goturdum yag kecesi vb bir onarim tahmini yürüterek.
    Servis yag pompasi, fi!tresi gibi bir suru ek masrafin yaninda triger zincirinin de degismesinin iyi olacagini soylediler. Araba 92000km deydi. Normalde 90 ile 120000 arasi degisim gerekiyor. Eski sahiplerinin nasil kullandığını bilmediğimden, biraz da kendi titizligimden triger setini de degistirttim.
    Fatura su an yanimda olmadigi icin tum hikayeyi anlattım ve bu islemlerin bana yetkili serviste maliyeti 1500TL civarı oldu.
    Yıllanmış arac icin yetkili servisler indirim gosterseler bile ek bakim onarim suprizleriyle bindirim de yapabiliyorlar.

İstanbulda bildiğim tecrube ettigim servislerden gitme diyebilecegim var sadece. Pendik-ATM ve Maltepe-Değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bt13 -- 29 Mayıs 2014; 5:32:53 >
  • Tüm corsa ailesine selam.
    İyi yolculuklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bt13

Bende 2001 model 1.2 club benzinli var. Bir gun is cikisi cok hafif bir zincir sesi duydum ve ertesi sabah cok az da olsa yag sizintisi yaptigini tespit ettim. Hemen servise goturdum yag kecesi vb bir onarim tahmini yürüterek.
    Servis yag pompasi, fi!tresi gibi bir suru ek masrafin yaninda triger zincirinin de degismesinin iyi olacagini soylediler. Araba 92000km deydi. Normalde 90 ile 120000 arasi degisim gerekiyor. Eski sahiplerinin nasil kullandığını bilmediğimden, biraz da kendi titizligimden triger setini de degistirttim.
    Fatura su an yanimda olmadigi icin tum hikayeyi anlattım ve bu islemlerin bana yetkili serviste maliyeti 1500TL civarı oldu.
    Yıllanmış arac icin yetkili servisler indirim gosterseler bile ek bakim onarim suprizleriyle bindirim de yapabiliyorlar.

İstanbulda bildiğim tecrube ettigim servislerden gitme diyebilecegim var sadece. Pendik-ATM ve Maltepe-Değer.

Yetkili serviste yapıldığı için fiyat biraz yüksek geldi bana sanki. Sanayide yapılsa daha uygun fiyatlara yapılabilir ama tabiki iyi ve işini bilen tanıdık bir usta bulmak gerekli. Acaba hafif zincir sesi dediğiniz araçla ilerlerken mi veya ilk çalıştırmada mı duydunuz. Servisten bana ilk çalıştırmada şıngırtı şeklinde bir ses gelirse değiştirmek gerekir demişlerdi. Benim araca baktılar aracım şuan 120000 km nin üstünde sorun yok şıngırtılı ses gelene kadar devam edin dediler.

• fdgwqv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttufann -- 13 Ağustos 2014; 19:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanseli

Arkadaşlar 5 sene sonra yeniden Merhaba. 2004 model corsa easytronic dizel araç aldım.
    Büyükçekmece taraflarında oturuyorum.
    Bana Şanzuman ve Genel Bakım ile ilgili önerebileceğiniz Bir Usta ya da Servis ismi verirseniz çok müteşekkir kalırım.
    Araç ile ilgili genel bilgilendirmemi ilerleyen günlerde yapacağım.
    Hepinize neşeli ve corsalı günler dilerim.
    Saygılarımla...

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel tercih bence....
    Kazasız günler dilerim....
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.