Arkadaşlar jant konusunda hiç bir bilgim yok o neden'le yardımınıza ihtiyacım var.Aracımda fabrika çıkışlı 14'' standart jantlar var.Ayrıca 2 takım lastik var elimde biri kışlık michelin alpin ötekide fabrika çıkışı olan continantel lastikler.bu lastiklere 15'' jant olurmu bilmiyorum sonuçta üzerinde 14 falan yazıyor lastiklerin.2 gün sonra bu işten para kazanan adamların yanına gidince kem küm etmek istemiyorum çünkü adamlar tam bir kurt konularda kışlık lastikleri alırken abi dışarıda 5-10 milyon aşağıya fiyat verirler sonra senin sibopları kalitesiz bişeyle değiştirir diyen bir vatandaş ben aracın başında olmadığım için benim sibopları bile aşırmıştır yani durum bu şimdi aliminyum jant mı daha iyi yoksa çelik jant mı bu ilk sorum arkadaşlar araç resimdekinin ikizidir 14'' 5 kollu jant düşünüyorum tam modeli ve markasını belirlemek hedefim şimdiden teşekür ederim yardımcı olan herkeze
bunlarda düşündüğüm 5 kollu jantlara birer örnek
Öncelikle lastiklerini değiştirmeden jant takmak istiyorsanız 14 inçlik jantlardan alacaksınız..Yok illa ki boyutu büyütüp 15 inçe çıkacağım diyorsanız lastik ve jantlarınızı 15 inç olanlarla değiştireceksiniz..
Size şöyle bir örnek vereyim;sevdiğim bir abimin eski aracıdır,resimleri jantları aldığı firmanın internet sitesinde de kullanılmış..Araç Corsa,üzerindeki jantlar ise MAM W1 14 inç Piyasadaki ucuz ve düzgün kalitedeki ortalama jantlardan biri..
14'' Jant alıcam o zaman, benim verdiğim resimdeki jantın net olarak marka modeli lazım o zaman birde aliminyum alaşım mı yoksa çelik jantmı daha iyi onuda bilmemekteyim birde resimdeki jantın 14'' varmıdır acaba?
Resimdeki jantın marka-modelini tam olarak çıkartamadım ona benzer çok jant var :) Ama aklıma gelirse buraya yazarım
Bende mamw1 düşünüyordum şimdi ise tvt nin modelleri daha hoşuma gitti 5 kol ama çift çift gidiyor
14 jant düşünüyorsun ama o resimdeki 17 aynı tipte bulsan bile öyle gözükmeyecek