Şimdi Ara

corsa 14 jant kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracımda 185/70/14 yaz lastiği takılı bugün lastik sordum lastikçi ara lastik o dedi

başka lastik taklırsa araba savrulma yapar dedi. bu ölçüde ki lastikde pahalı. lastikçinin dediği doğrumu?

• Ne savrulması yav. 185 65 r14 takın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumu olan ?

• aynı araç bende de var. 185 65 14 uyuyor, bu ölçünün fiyatı da cazip, ancak benim araba 2014 cdti corsa yani, hız engelleri ve yol çukuru gibi yerlerde eğer geç farkedersem ani fren yaptığımda altını vuruyor. Daha önce astra h vardı ve onda böyle sorun yoktu. Bu yüzden ölçüyü küçültemedim. 65 yanak oranı aracı alçaltıyor. Ben marmara bolgesinde olduğumdan 4 mevsim sava adapto aldım. 185 70 14.

Size önerim sadece kış lastiği ise conti ve goodyear test sonuçları iyi diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 70 ten 65 e geçmek yaklaşık 1 cm küçültür yüksekliği 1 cm o kadar önemlimi oluyor
  • 2 cm yükseklik farkı oluyor. ölçüler 5.5 jant ölçüsü, ofset 39 olacak, tercih sizin.

hesaplama modülü bu:

http://www.mutlulastik.com.tr/faydali-bilgiler/lastik-nedir/lastik-jant-hesaplama-modulu/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış lastiğinde nokian tavsiyesi ağır basıyor ben önlere 2adet aldı henüz taktırmadım. Oldukça yumuşak bir dokusu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Accent Era Kış Lastiği tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.